![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval az elején lecsengetnek az induló orik pár száz vipet, ahogy te is írtad, és akkor a végén abból lenne a nyeremény kiosztva:) |
Quote:
Alapvetően nem vagyok híve a kézzelfogható nyereményekért folytatott versenyeknek, mivel a csalások veszélyét növeli, de itt végülis max az tudna segíteni a csalásban, aki maga is beszáll a párbajsorozatba nevezési díjjal, így ha mindenáron VIP körhöz akarja juttatni, akkor egyszerűbb, ha küld neki egy sms-t... :) |
Pool, siess a nyomtatással, mert délután már az ünnepi "menetrend" fog kikerülni a címlapra. :)
|
Quote:
|
Quote:
Jó volt látni kint az orim nevét a címlapon:) |
Quote:
De én még mindig azt mondom, akkor legyen 0 nevezés, mert lehet sokakat el fog tántorítani, he az elején kell leszurkolni a pár 100 vip-et |
Quote:
Mondjuk 300 vip kör 250 Ft. 250 Ft meg eltántorít a játéktól. Az egész éves játékot nézve idén jóval többet tettek bele a játékosok, és így egyben leszurkolni még olcsóbb is. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Igazából nem tartom jó ötletnek, hogy "olcsó" legyen az egész. Aki igazán szeretne, az nem fog 250 forintot sajnálni (olcsóbb, mint a cigi! :D), aki meg csak akkor játszana, ha "ingyen" lenne, hát nemtom... lehet inkább ne is jöjjön... :) Quote:
Amúgy nem tudom ebbe mennyire tudsz belenyúlni Ati, avagy mennyire jó ötlet, (:D) de ha lehetne olyat csinálni (természetesen csak a párbajsorozat párbajaira), hogy a párbajra való nevezéskor az országom "fizetőképességét" vizsgálja meg a rendszer (mondjuk legalább 200 körrel rendelkezzen), és mondjuk 16 fős párbajok lennének kiírva. Aztán a párbaj végén lenne kiegyenlítve az "egyenleg". (a játszott országoktól függően a nevezési díjak levonása, és a nyeremények jóváírása) |
Quote:
Itt jön az általad is említett "beteszem az országot, aztán vagy ráérek, vagy nem" jelenség, de az új pontozási rendszerben az ilyen országok nagyon hamar nagyon negatív pontszámokat gyűjtetének össze, amik automatikusan kizárnák őket a sorozat többi párbajáról. Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de a mostani rendszer is teljessen megfelelt..:) bár az is lehet, hogy jövőre nem is játszom már..:) 2. ez lehet, hogy kicsit elriasztaná a kezdőket.. de lehetne egy olyan pozitív oldala is, hogy aki nevezett, már lejátsza, ha utána úgyis "ingyen" van..:) (Egyébként pontokat nézve elgondolkoztam.. Durean-nal mi lett?) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, egyre többször mondod ezt az egyben befizetést.
Kb. mekkora VIP körre gondolsz? Nem vok sóher, de azért túl sok ne legyen :D |
Quote:
VAGY 500 körülre, amelyik szimpatikusabb. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Van már elképzelésed Ati, milyen lesz a 2010-es sorozat párbaja?
Pontozás, stb.? Csak azért, hogy esetleg mi is beleszólhatnánk... Lehetne esetleg olyan párbaj, ahol nincs törpe, nincs ijász, nincs könyvtár, nincs vari :) (1 óráson nincs törpe, 2 óráson nincs ijász, 3 óráson nincs könyvtár, 4 óráson nincs vari, 5 óráson nincs ott Attila(: :D) Vagy minden párbaj egyforma lenne? |
Quote:
|
Quote:
A 2009-es fordulóban is több győzelmem volt, mint neked:p:D |
Quote:
Azért túl bonyolult pontrendszer ne legyen, lehessen nagyjából előre tudni párbaj előtt, mire számíthat az ember... Mert amit írtál nemrég, abból nekem az jött le, hogy még párbajgyőzelem esetén sem járna mindig egyforma pont, pedig a győzelem az mindenhol győzelem (most a sport világában a pontozásos sportágakra gondolok) Ha emlékeztek, volt egy F1 USA-ban, ahol vagy 10 kocsi indult, mégsem járt érte kevesebb pont, mint 20-nál... Ezt én nem tartom jó ötletnek... 6 fősnél is meg kell szenvedni a győzelemért, ha olyan a társaság, meg 16 főst is lehet könnyedén nyerni, hiszen ott több a "bénázó"... sztem... |
Quote:
De majd most megmutathatod... |
Quote:
Te vagy a jósnő, de már most megsúgom neked, hogy a párbajok ideje lejárt sajnos:( Nincsenek résztvevők, nincs párbajkedv, nincs játékos. Az, hogy ketten játszunk, és néha beugrik még két, vagy három játékos, annak nincs sok értelme... |
Quote:
Mikor 1 arany volt a drágakő és mindenki kereskedő volt, akkor rengetegen párbajoztunk, minden délutánom azzal telt...:) De szép is volt, nem kellett vip-re költeni... |
Quote:
Nézz meg egy hv-t, meg egy arénát. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Készül a serleg és a többi nyalánkság... :) Merthát igen, a többi dobogós se maradhat üres kézzel. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Esetleg engedek egy közös fotót is :D |
All times are GMT +1. The time now is 14:02. |