![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Az a legtisztább, ha megkérdezed tőle;)
|
vagy becsúszott egy "i" és az ork lenne
|
Üdv!
Gnóm vagy óriás hadist keresek. Vándor személyiséggel. Valami vérszomj legyen rajtad alapból és a VIP tagság. A. Ezt hogy érti szerintetek? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Előnyök: minden indított serege azonnal vérszomjjal támad Egyértelmű,hogy az ember hullát szeretne a szövibe :p:D |
ha gnómot, vagy óriást keres,mint írta, miért keresne hullát?
|
elég zagyva nekem
|
Quote:
|
legyen nő, vagy férfi, én nem értem, de van valami abban a vérszomjas személyiségű játékos dologban..:rolleyes:
|
"vip elado!
csak annyit kell tenned hogy elküldesz a címemre 300ft-ot vipenként és az ori sorszámát hogy hova küldjem. címem:" és itt jött a név és cím... ööööööööööööööö......... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ez kész :D |
Quote:
Ő is, mert keres vipenként 50Ft-t, emellett senki sem jár roszzul. Ezt hívja a közgazdaságtan Pareto-javulásnak, ami mindig üdvözítő dolog. Ati te szembesmész a közgazdaságtannal :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"Szövit keresek! Varis vok,hatalmas élőlényekkel. Íj elit felálással."
|
"jöjjön aki akar nincs feltétel .minden a makszimumon van a segitség és a jutalom is."
Jájj. Minden a "makszimumon" van, kivéve a helyesírást... |
"Erős szövinkbe 2 erős hadist keresünk lehetőleg nem kezdőt...vip jó msn jó skype-nak szerintem semmi értelme...küldj zöldet mert lehet, hogy opnt rád van szükségünk!!!"
Oké, akkor skype kilőve. De mi a helyzet a maradék négezerháromszázhuszonnyolc beszélgetőprogrammal? :D Ha már kettő így ki van emelve, akkor mi a helyzet a Yahoo Messengerrel? Vagy a GoogleTalk-kal? Esetleg az ICQ-val? Vagy a többivel? :D |
Quote:
|
Én Ventrilo, TeamSpeak, és Hamachi párti vagyok. MSN + Skype csak azért van, mert sokan nem ismerik ezeket a programokat. És még írni sem kell. Ingyen telefonprogramok. :D
|
Quote:
|
A csajokl is tudnak ventrizni... :D A hangjuk úgyis sokkal érdekesebb... Na de mindegy. :p MSN azért jó, mert tök egyszerű, és mindenki tudja használni, nem kell IP címekkel, portokkal, és egyéb nyalánkságokkal vacakolni. Mindenre van szép nagy csilli-villi gomb. Megnyomja, és működik. :D De vissza a témához. Ez már egy másik téma kérdése lenne. Majd ott kitárgyaljuk.
|
Helyezés: 121
Érték: 13275 Szövit keresek! felállásom ily / Lo ha full szövi lesz aktiválom a helytartot stb.. Nekem van illyam és hejtartóm is amit egyelőre kikapcsoltam,de én is ativálom,amint lesz egy jó szövim:D |
Quote:
|
szeintem amilyen szívnonalú volt a tagoltság, és a szöveg-szerkesztettség, könnyen lehet az ork is ;)
|
xxxxxxx (#123456)
2008-05-04 22:09:04 Helyezés: 000 Érték: 0000 Hali! keresünk egy varázslatos varázslót számszerint 2-t nem gond ha nem vagy hozzám közel csak ne legyél messze,msn, vip nem kötelező de a szövifórum az méginkább :))) Ez elég komoly, szerintetek mit akarhat?:rolleyes: Talán egy olyan multis varira van szüksége aki soha nem használja a szövifórumot:D |
Ő egy skizofrén, depressziós varit keres, aki soha nem akar hozzájuk szólni, de még magához se :D
a nem baj, ha nem közel, csak ne mesze...arra nem tudok mit mondani :D "nem baj, ha messze vagy, de az baj!!!" :D:D:D |
Quote:
-Nem, nem én vagyok Dr Gumpy... de, de én vagyok Dr Gumpy." Monty Python |
Zöld erdőbe jártam, rád vártam (#482578)
2008-05-06 11:38:48 Helyezés: 863 Érték: 9270 Hi. Kezdő vokok. A szövetségeseim is kezdők voknak, azt se tudjuk hogy mi az örökkaja-kód. Ha te se tudod, akkor köztünk a helyed! Előny ha a megtévesztés mestere vagy és lovasokkal gömbözöl, vagy a tolvajokat másfél tábornokkal küldöd csatába. Az őrtornyokat ostromgépként is tudd használni, mert jó hegyesek és lehet szurkálódni velük és veszélyesek és megfélemlítésre is jók és egyébként is a bátyám katona és elhozza az egész ágyút a laktanyáról és lelő vele és fájni fog ha nem hiszed el. Sósperec és töltöttkáposzta van, a buli döglesztően jó. Fajnak kentaurok, ewokok, klingonok és zsiráfok kizárva. Protoss, ogre, vizibolha előny, de utóbbi esetben személyiséged csakis túlélő lehet. Élünk a mának, ha elfogy a kokakólalájt, átkopogunk a szomszédba. Ha meg visszakopognak, könyökükre koppintunk. Mert cukik, cukik vagyunk... Többit zöldben, de ha kifogyott a tintapatron, fekete-fehérben is jó lesz. Meghibásodott tintapatron esetében egyéb absztrakt megoldásokat is elnézünk, elfogadunk. És nem röhögünk ki. Annyira. |
Quote:
|
ez kész :D :D nagyon szellemes, tetszik :):)
|
ez nekem is tetszik :]
|
5/X alja
Ahoy. Már csak 3 hely maradt a szöviben, így a legintenzívebben tolakvóknak még lehet egy hajszálnyi esélye,bár nem sok. Az vesse az első követ a lemaradókra, aki ilyen körülmények között nem rettenne vissza. Ugye. Mindenki jöhet,minden mindegy, egyet kérek: ne legyen szokásod éjszaka közepén felkelteni telefonon, mert felbontom a szövit, és addig látogatlak, amíg ősz nem lesz az oridban. :)) Viccet félretéve: 4 hadis felállás épül, ennek megfelelő fajú orik járuljanak interjúra a zöld szobába. Sokáig szeretnék 200on maradni, így csiga vérmérsékletű pszichók előnyt élveznek. Jelige: Tubarózsa a gomblyukban |
anarch
Érték: 14728 Hi! Varis ori vok 4000 varival.szövibe lépnék. Varinak elég sovány sztem.... |
ffffff
2008-05-06 20:02:59 Helyezés: zzzz Érték: ssss hozám is csatlakozhat valakimármint a játékba Beszövizek, ebből akármi is lehet......:rolleyes::D |
All times are GMT +1. The time now is 09:14. |