![]() |
Quote:
na a kedvedért én abbahagyom akinek gondja van keressen meg üziben nem fogok itt már ugyse válaszolni:)(bár 100oldalt el akartam érni de mostmár midn1:D)ismétlem üziben mindent ami ide irodik figyelmen kivül veszem:) |
Quote:
Hát figyelj, nem könnyü ám 55 oldalt elolvasni egyszerre:mad: főleg úgy, hogy ebbe a topicba írnak 5 percenként legalább 3 Hsz-t így amikor megyek mondjuk a 3-ik oldalról a 2-ra akkor legalább 4-5 Hsz-t nem látok és vissza kell mennem újból a 3-ra szal itt ülhetnék holnapig amíg elolvasom mindent:mad: :mad: én erre nem érek rá |
Erre kíváncsi leszek :D
|
Tudod mikor olvasom végig, még a végén elfelejtek játszani, mert még rám ragad valami tőled:p Az kéne még.....
Szerintem tényleg zárolhatjuk ezt a topicot, semmi értelme nincs, inkább ne minket oktass, hanem tanulj meg "játszani", na jó ez lehet kicsit durva volt.. Sorry. De egy valamit megtanulhatnál elhallgatni, de azt nagyon.. |
Quote:
El se hiszem! Köszönöm Istenetm:) :) :) :) |
Quote:
Ööö, ezt olvastad valahol, hogy MUSZÁJ minden topic minden beírását elolvasni? :D Mit írtak, mi a bünti, ha nem teszed? :D:D:D:D:D:D |
csend és nyugalom:)
|
Quote:
egyébként én tőled félek, hogy kapok 1 hónap pihizést ha nem olvasom el:D :D nahjó ez csak vicc |
Quote:
|
nekem 40hsz van 1 oldalon -így viszonylag könnyű olvasni :D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:31. |