![]() |
Quote:
Erre gondoltam én is, viszont az egyik rész ezt meghazudtolja. Egy bolygón voltak, ahol évről évre aszteroidaeső hullott, évről évre látványosabban, mikor is kiderült, hogy az akkor aktuális esemény során pár kavics be fog csapódni a bolygóba. Ez meg is történt és a felborult kapura rá is olvadt a becsapódáskor keletkezett törmelék, kisebb hegyet képezve afölött. Kapunyitáskor az örvény kivájt magának egy üreget, amit később részecskegyorsítóval kellett kitágítaniuk. Ezért gondoltam, hogy vagy az írisz fent nevezett ötvözete van ilyen ellenálló anyagból, vagy megint egy logikátlan részletecske. :) |
A Tantalus kínjai c. részben (1x11) miután visszajöttek a kapun az épület összeomlott talán a kapu a tengerbe esett. Az kizárt, hogy elpusztult volna, de az újbóli tárcsázásnál a járat létre sem jött.
Míg az általad leírt 3x17-ben a járat létrejött, tehát nem lehetett teljesen eltemetve. Persze ez csak akkor igaz, ha mindenképp logikát keresünk :D |
Ha logikát keresetek arra ott van a STAR TREK és Mr.Spock na majd Ö megmondja mi is a logikus gondolkodás...:D:D:D
DE ITT ??? Egy elcseszett Rossz sorozatban??? Itt még az is csoda ha az írók valahogy kikeverednek ebböl a Córeszból amiz Universe néven kreáltak...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1.nem nyilik meg a járat. 2.megnyilik és a kapu lyukat váj. 3. megnyilik és az irisz ép marad... |
Quote:
|
Quote:
ha az eseményhorizont helyén van bármi, akkor "el van temetve", nem jön létre ha előtte van (pár mikron), és vmi anyagból van (ezt variálták, de lehet hogy több ilyen is van), akkor ez írisz, ép marad egyébként meg pusztít. engem jobban zavart a "tárcsázás", de azt már írták előttem :) |
All times are GMT +1. The time now is 18:10. |