![]() |
Quote:
|
Quote:
Burning, vedd úgy, hogy tőlem van ;) :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd nemsoká lesz Virgines netem, utánna majd többet leszek ;) |
egy kis múlt:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
És Cassy 4 zöld téglája? Vagy akárki az első oldalon? pl. Hóhér miért nem 10 zöld kockás? talán azért ,mert megmondja a frankót és leszarja ezt a gyűjtögetős butaságot! Egy hsz-ben már leírta,hogy mi a véleménye erről és akkor senki nem reagált rá,pedig akkor lehetett volna;) Itt van még Fegya is akit csak megbeszélésekben látok! Ő miért nem 7 zöld kockás? és még folytathatnám a sort:cool: Én mínusz 25 pirosban nyomtam,szintén azért amiért te! Nagy volt a szám,offoltam,beszóltam és szimplán nem voltam szimpi pár embernek:) Atitól én is jó sokat kaptam,de most itt vagyok,ragyogok és kész:) A vicc topic meg azért van ,hogy vicceket véssenek bele az emberek. Aki nem akar vicceket olvasni az ne olvasson:) A zöldjeim nagy része valóban viccekből jött össze,de amit nem viccekért kaptam azoknak sokkal jobban örültem;) Szóval szerintem nem számít kinek mennyi van,mert akik pl. ismik/szövik azok tuti szórnak egymásnak:) És ezek a sorok most nem személyeskedés meg vita tárgya csak egy vélemény a sok közül:) Bocsi ,ha félreérthetően fogalmaztam! |
Quote:
mert, hogy én hótra ugyanezt írtam le:D |
Quote:
NA mind1, a lényeg,hogy szép dolog az elismertség és jók a téglák:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 10:32. |