![]() |
sracok, az a gaz, hogy mindenki masrol beszel. en nem mondom, hogy nincs mindenkinel vmi igazsag, de mindenkinek mas a velemenye, igy a budos eletben nem lesz semmilyen bonusz a hullanal. az tuti.
csak akkor lehet vmi valtozas, ha sokan tamogatjak a valtoztatast. engem csakis es kizarolag a joszandek vezerelt, amikor probaltam kezzelfoghatoan leirni mit javasolnek. kene 1 kis tamogatas, ne hagyjuk mar igy doglodni a hullat. de amig mindenki mast mond addig ez igy zsakutca es marad minden a regiben, azaz nem segitettunk/ertunk el semmit. |
Quote:
|
igy igaz, en is ilyesmirol beszeltem. azert mondom, hogy sok tamotaora lenne szukseg es akkor sztem a nagyfonokseg is vevo lenne a temara. mint ahogyan a toli/vari akcioink megorzeset celzo 5let kezdemenyezesem vegul bele is kerult a jatekba. ott van az esemenyek menuben. :) de ott szinte 1ontetu volt a tamogatas, itt meg sajnos nem.
|
A 10 %-os védelmi bónuszt én is támogatom. Ez nem túl bonyolult módosítás, de mégis sokat segíthetne. Persze a házgyújtás így is gajra vágja a hullát, esetleg az ellen lehetne valamilyen védelem. Szerintem 3 varázslatot lenne jó engedélyezni a hullának is, a védelmet, kristálygömböt és térkapu felderítését. A 10% védelmi bónusz önmagában kevés, de jobb, mint a semmi.
Ati eddig nem reagált rá? |
Quote:
szóval egy kis ellenérzést a javaslat bonyolultsága okoz. nem lehet minden fajt egyformán erössé tenni minden szinten (pl. az óriást is sokan gyengébbnek tartják A-ban mint lentebb) ettöl függetlenül a "varázslat" kivételével a javaslatot támogatni tudom. bármely varázslat megadása már megváltoztatná a hulla eddigi jellegét |
Én támogatok mindent ami a hulla erősödésével jár! Csak lenne belőle végre valami.
|
Quote:
Itt nem is lehet egyöntetű a támogatás, mert ez a topic elég saláta lett így mostanra. A te javaslatod mellett egy tök egyszerű van ami nekem még tetszett ( most nem keresem elő, kinek az ötlete) , éspedig az, hogy a hullának járjona vérszomj varázslat mintájára a védelem is automatikusan. De nem ezt akartam írni tulajdonképpen. Hanem azt, hogy szerintem nyiss az ötletednek egy új topicot, ahol az kerül megvitatásra, és joggal hajthatók el a hirtelen jött agyszüleményekkel előállók... |
nem olvastam végig a topikot, mert elég hosszú, szal ha hülyeséget írok, ezer bocs. de gondolom sok ötlet előjött már, és biztos volt köztük több olyan is, amit lehetne a használhatóságig fejleszteni. Erről nem lehetne egy szavazást kiírni? vagy nem lenne értelme?
|
Szerintem meg jó lenne ha tudna varázsolni de nem ártó varázslatokat meg térkapu mert úgy sem lophat hanem gömböket készíteni ,védelem , mágikus pajzs ilyesmik szerintem ez a hullánál kiegyenlítené az erő viszonyokat:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:49. |