![]() |
Üdv.
Eldugva javalnék én is pár dologot. McLoad: a kötelező A ha jól rémlik azért kellett, hogy legyen ott is élet, és talán emiatt van most ott egy kicsi mozgás. Az hogy te egy orival akarsz játszani, azzal úgy érzem eléggé kisebbségbe vagy. Nem akar A-ba játszani? ne tegye, de akkor ne is legyen neki kékszáma. (hamár nem küzdötte át magát a csúnya A-n) (amúgy ezt javasolnám) Az A-B kapcsolatra: A megadott százalékok nekem tetszenek, minden csoportra kötelezően, leszámitva hogy 8 felett szerintem maradhat állandóan a top1% és nem top1, igaz ez csak az A-ra vonatkozó feltételnek. (B-be a top1;)) Akinek a sokadik személyiségre hajt, annak feltehetőleg jó ideje van A-ban orija, így vannak ismerősei, nekik talán megoldhatók ezek a százalékok (ha nincs, akkor is, ki ne örülne 1 kis4esnek pl:)) ezért nem aggódok miattuk (aki miatt kéne, az megint kissebbségbe van:P) A 1000ha feletti felfedezgetés költségének nővelését én is támogatom. (igaz valószínű a közeljövőben ez nem fog változtatni azon, hogy 10%ig harcolsz, át az elfeken, (elfként megszorulsz) és sok fedezés, esetleg egy kisharc, és elérheted, ami a sokszámos feltétele.) Az 5k kör alatt 2% túl egyszerűre meg: Nem tartom olyan egyértelműnek. Ahogy sokasodnak, úgy fog sűrűsödni ott a mezőny, és ugyanúgy meg kell tartaniuk a helyüket. Emelett a forgó orival még a növekedett igény van. (-5re: Eddig is tudtam, bár nemtudom melyiket válasszam:P) |
Quote:
A felfedezés költsége is legyen egyenesen arányos a területtel. És nem feltétlenül katonai egységszám növekedésre gondolok. Felőlem akár maradhat 225 katona hekinként a max. , DE akkor innentől kerüljön drasztikusan több aranyba 1 heki felfedezése. Ez pld asszem azzal járna, hogy a katonai piac árai mérséklődnének... |
Quote:
Hát hajrá! Csináld meg úgy is ha nem sétagaloppozni kell hozzá... Te sosem akartál első lenni??? Na mindegy ha nem akarsz első lenni az a te dolgod, de ennek a játéknak a neve Hódító és nem pedig "gyüjtögető" vagy "ringlispír"... |
Quote:
de ne kanyarodjunk el nem ez a téma elméletileg. |
Quote:
Oks én viszont utálom az 5.és a 4. szintet, ugyhogy ezentúl engem a 3.-ról soroljatok csoportba ha lefordulok egy országgal. Nevetséges érvek.... Te kevered össze a két célt,sőt nem is kevered, hanem eggyé ötvözöd őket, mintha a főcél rád nem is lenne érvényes. Hozzáteszem nem azért lett kitalálva, hogy nem kell 1A-t játszani,mert nem akartak sokan,hanem azért,hogy a több orit vezető emberkék tudjanak anélkül forogni,hogy az 1A-t folyton ujra kelljen kezdeniük! JÓ lenne ha ezt a korántsem lényegtelen kis apróságot nem felejtené el senki! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(ha más volt, akkor légyszi fejtsd ki, mert tényleg kóma vok:)) |
Quote:
|
Quote:
Ha az A-st nem tudja teljesíteni, de B-s megvan, akkor léphet kék nélkül B-ből. Max kerül még egyet. Gondolom ez nem tetszik a kisszámosoknak, de ezzel talán megnyugodnak a "régiek előnybe" oldal, és talán tudják válalni ezt a jelenlegi kiszámosok. (akik meg nem kisszámosok, azok meg így szervezik:)) |
All times are GMT +1. The time now is 06:23. |