![]() |
Volt már olyan, hogy ha egyáltalán kell valamit változtatni, akkor inkább a fix hektár bevezetése felé menjünk, mint a százalékos variálásokba. Volt olyan, hogy ne tegyük értéktelenné a kék számot, ne osztogassuk a plusz személyiségeket nyakra-főre. És volt olyan (kicsit régebben), hogy könnyebb legyen A-ból fordulni, de kétszer kelljen egy kék számért. Ötvözzük ezeket össze.
Továbbra is lehessen fordulni A-ból a jelenlegi szabályok alapján, azonnali kék számért. És lehessen fordulni kedvezményesen, pl. fix 6K heki felett eltöltött 1000 kör után, amiért nem jár egyelőre semmi, csak a rendszer megjegyzi, és az újbóli, ugyanilyen fordulással járjon csak a kék szám. A B-ből való fordulás maradjon változatlan. Aki A-ban akar játszani, továbbra is megteheti. Akinek van topos országa A-ban, és B-ből forog, továbbra is megteheti. Ezzel azok kapnának esélyt egyáltalán a fordulásra, akik most jutnak fel A-ba először, és nem tetszik nekik ez a szint, vagy idő hiányában nem tudnak itt játszani. Illetve valamennyire talán az elf mocsár is ritkulna, tehát az A-s játéknak is jót tenne. És a kék számok értéke sem csökkenne. |
Quote:
Talán annak lenne értelme, hogy az első országgal 1000kör után bárhonnan lefordulhatsz, miután megtapasztaltad az A-t. Ha már láttad, akkor jóval egyszerűbb lesz felkészülni rá. DE akkor is problémát okoz az, hogy a TOP-ot az elfek őrült tempóval tolják felfelé... Azt mondom: fix 6-7k hektár, lehet fordulni. Ha nem vagy a top 30%-ban és eltöltöttél 1000kört a minimális forduláshoz szükséges terület felett, akkor pedig legyen a lázongás, morálromlás. Akinek nincsenek ambiciói A-ban, az lefordul, akinek van, feljebb megy. Ennyi.. |
Quote:
|
Quote:
Ötletelünk, Remy. Nem mondtam, hogy remek ötletek vannak itt, amit mondtam, az se old meg mindent, de valamit csinálni kell. Csak beszélgetünk róla, de azért mégis, lassan 10k hektár lesz a top... 2 év alatt 3k-t ment feljebb... 2 év múlva ott lesz a top, ahol én vagyok most? Ott, ahol vagyok, 2 év munkája, és néha negatív munkája. DE mindenképpen aktív munkája. Tudom, hogy mennyi termeléssel, mennyi pénzzel járt. Egy kis országnak, egy kezdőnek ez nem megoldható túl könnyen. |
Quote:
fix 6-7 heki, és lehet fordulni? erre írtátok minden alkalommal, hogy ne osztogassuk már a plusz szemeket semmiért. ja és mennyi is most a top 30 alsó határa? és mennyi lesz fél év múlva? lehet, hogy most át tudja mindenki lépni 1000 kör alatt a fix 6-7 heki és a top alja közti szakaszt, de meddig? akkor is simán átjut majd, aki akar, ha a top 15K hekinél kezdődik? A te javaslatod sokkal több bonyodalommal járna és még annyit sem oldana meg, szerintem. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
De tudod, hogy mi a hülyeség? Az, hogy egy olyan ötletnek, jövőt jósolni, miszerint 5k plusz kör eltöltésével megkapható személyiség miatt majd megoldódik a top felfelé mozgása, a kezdő játékosok örülni fognak, hogy jeee, bazze, végigmentem a játékon, és baromira nincs belőle semmi elismerésem... Egyedül én tudom, hogy már másodszor itt vagyok... Biztos nem menne el a kedve... |
Quote:
Hogy kérhetsz arra egy A topjában aktívan játszót, hogy ne menjen feljebb, mikor tényleg az elf bunkerek viszik feljebb a határt? |
Quote:
Igen, a TOP a legnagyobb részt az elfek miatt emelkedik... Ja, és ne legyen már az bűn, hogy az aktív A-s játékomért cserébe NAGYOBB AKAROK lenni. És nem fedezéssel, mert 2000katonát nem adok 1 hektárnak... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:14. |