![]() |
Jovanna xepi.
Lassan olyan hosszu nehany topic mint a Haboru és Béke. |
Quote:
Elnézést ha eddig nem voltam egyértelmü, és örülök hogy veszed az adást. A visszaélést illetően nem tudlak gyözködni, nem tudom h magyarázzam el neked h ezzel sem élnének többen vissza mint a többi lehetséggel. Gondolom hogy aki ezzel vissza él az ugyan úgy vissza él mással is és feltételezem hogy előbb utóbb megbukik a szűrőn. De tegyük fel hogy a létfentartáshoz szükséges tekit védi (nem tudom biztos kivetelezhető hogy pl 20-30k tali alatt müködik csak) ez esetben az autovédelem beáltát ne a sikeres hanem az eredményes lopások idézzék elő, tehát csak az a lopás számitson bele ami tekit is visz, igy már nem lehet azt csinálni, hogy kipakolok mindent piacra majd lelopatom tekire az üres orit kétszer, majd vissza veszem a tekit. Bár ha nekem van két iylen cimborám akik hajalandók egy egész szinten nekem minden nap autovédelmet csinálni, hát biztos meg kérném őket hogy szövizzanak velem és inkább szabályosan segitsenek megvédeni a tekimet, igy hálábol pénzt és nyerst is tudnék nekik karavánozni, szerintem ez sokka legyszerübb mint napi rendszerességel jksz-ezni. |
Quote:
Gyula így már tökéletes:) Nem tudom ,h megvalósítható-e, de ez sztem elfogadható lenne. A törpicsek szimpla hétköznapjaiba engem nem zavarna, hogy kap egy ilyen támaszt. 1 probléma van, hogy 1 háboru esetén azért a törpöt óriás szintű elönyökhöz juttatja, vagy tévedek???:rolleyes: És ezt egy szöviháboruban már nem tartanám jogosnak... ez kb. olyan mintha az óriás szöviháboru alatt könyvtárkulcsot élvezhetne x eredménye(amikor tekit is visznek el!) lopás után... |
Quote:
meg ha hadi állapotvan, akkor azért hadibol meg lakásbol alapbol tartok bent többet a kelleténél. De fejtsd ki bővebben hogy hogyan gondolod ezt a problémát. |
Quote:
2-en le is huzzák beáll a védelem és utána szinte erről az ordalról sebezhetetlenné válik... amit sztem nem érdemel meg... Sajnálatos ha békeidőben több macskajancsi letekizi:(, de egy háboruban ne tegyük védettebbé.. |
Quote:
háááát ha a háború arról szól, hogy a teljes szövi a törpöt húzza tekivel, az elég abszurd, meg elképzelni is bajos, hogy milyen szövi az, ahol ennyien tudják vinni a törpi tekijét, és tekizés helyett gyújthatsz és embert is lophatsz :) na meg a másik, hogy a szövi másik 3 tagját is lehet lopni, nem csak azt a nyomorult törpét vagy ha ez a háború abból áll, hogy 3 elf lopja az mf törpe tekijét, akkor igenis megérdemli, hogy valamennyire védve legyen... szóval támogatom Gyulának az autovédelmes javaslatát |
Tolis szövirol hallottál már? A játék igy is nagyon harcorientált, a toli vari elbujhat a hadi mellett, nem támogatom ezt egyáltalán. Tul sok az olyan modositas ami a harc felé tolja a játékot, pedig ez nem csak arrol szol! Nyilván a sok hadis erölteti a dolgot, de akkor is! Nem véletlen van ez a bevezetoben : "Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból?"
Azt sem gondolom h a fajvarinak autovédelmet kellene adnia. |
Quote:
Nagyon tévedsz, rengeteg a tolvaj, aki sunyi módon lopnak nagy távolságokrol, és igan a játék harcorientál, ne vigyik el abba az irányba h ki tud többet lopni vagy messzebröl. a toli és vari akciók arra valók hogy információt szerezzenek az ellemségröl, esetleg hogy támogasság a hadit. a négy tolis szövi meg szten ne ma normális játékot szolgálja csak azt h hogy szivcassuk a másikat. |
Quote:
hipp-hopp szét lehet szedni egy csupa tolis szövit... |
Quote:
na igen... tolis szövi... olyasmi, amit Gyula is mondott, aki kinéz magának valakit, és napokig húzza, jó eséllyel nem is olyat, aki mellette van, hanem aki 3-4k ponttal fölötte, és vagy 4 körre, hogy véletlenül se tudjon válaszul lépni valamit imádom az ilyet... |
All times are GMT +1. The time now is 12:57. |