![]() |
Quote:
|
Quote:
Melyik írásodra gondoltál? |
Quote:
Az eredeti felvetés pedig valamikor régebben született a témában. |
Quote:
Volt itt egy csomó jó megoldás, mindre annyit mondasz: túl bonyolult. Pedig működnének, megoldanák a problémákat, szerintem egyáltalán nem bonyolultak (akiket érint azok pedig eljutottak már odáig, hogy megértik akár a bonyolultabb szabályokat is) és senkinek sem lennének rosszak. Aki olyan jó játékos, hogy hatékonyan használja a népességhiányos országfelépítést, az legyen olyan jó játékos, hogy megoldja, hogy szabin elmennek a lakosok. |
Quote:
Emiatt szíveseb háttérbe szorítom a saját érdekemet... De hogyan tovább visszatérésnél? Rögtön a listán a néppel együtt számít az ori? |
Quote:
Sokan -- teljesen önös érdekből, ami végülis érthető, ha nem a játék egészét nézzük, hanem az eddig már megszerzett javak bebiztosítását -- lehurrogták a javaslatot, én sem ragaszkodom hozzá annyira, hogy ezt erőltessem, így az jegelve. Más javaslat nem született, ami megállná a helyét. |
Quote:
|
Quote:
Ha megmagyarázod miért jó, hogy visszakísérhetetlen támadások lesznek, mert odabont, majd nekiáll építkezni, vagy beérő fedezés előtt indít sereget a támadó, akkor támogatom én is a javaslatot. Hidd el, én aztán nem féltem a hektárjaimat, csak ezek a visszatámadás lehetősége nélküli akciók nem tetszenek. |
Quote:
elszabizok, akkor 2k ponttal lejebb leszek, a maradó szöviktől akár 10 körre is itt visszatérésnél akkor várnom kell egy kört, hogy visszategyen a megfelelő helyezésre vagy belépésnél feljebb rak a listán rögtön remélem, érthető vok, mire gondolok vagy úgy érted, hogy a játék közben is 0 a nép értéke mindig, ha szabin vok, ha nem? Nekem TETSZIK :) |
Quote:
Még nem igazán fokozgattam el milliárdokat A-ban, de azért örülnék, ha megmaradna a tudat, hogy van némi esélyem kísérni egy támadó országot. (közben Csempe megelőzött :) ) |
All times are GMT +1. The time now is 17:46. |