Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

LotR 03-08-2007 13:29

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 72868)
Kalló Viktor: oks látom
Kalló Viktor: nem hívott be szövihelpet xy(#) :D
grabipeti: jahogy az egy szövi? :)
Kalló Viktor: jah
grabipeti: azért üsd be 4* :)
Kalló Viktor: fel van mérve néz meg
Kalló Viktor: akkor már mért nem ötször?:)
grabipeti: mert gom vagy :)
Kalló Viktor: (blush)
grabipeti: esetleg...:)
Kalló Viktor: júúúúúúúúúúújjjjjj :D
Kalló Viktor: ez súlyos volt :D
grabipeti: nem para nem tudni milyen az orid :)
grabipeti: bocsi de ez kikerül külsőre
Kalló Viktor: az télleg nem para hogy nem tudod ;)
Kalló Viktor: hehe, nyugodtan tedd ki

Stevevel való beszélgetés :)

Ez sem semmi:D:D:D:D
Kééész:D:D:D

LotR 03-08-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by Szyriusz (Post 74745)
Néhány mazsola:

Hagy abba lopkodást mert olyan mélyre ütlek, hogy kesonbetegséget kapsz!

Olyan vagy mint a cigánylova ami neki ment a falnak, csak azon filozók, hogy olyan vak vagy olyan bátor?

Csak ezért nem támadlak be mert olyan lent vagy, hogy éhenhal a seregem mire odaér!

ezen is szakadok, 45 oldal átböngészése után végre van min röhögni is :p

Remedy 03-08-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78765)
ezen is szakadok, 45 oldal átböngészése után végre van min röhögni is :p

Orulunk neki, Lotr, de tedd ezt csendben, hiszen ha minden egyes user beirna minden beszolasra, hogy "ez de jo, de tetszik", masbol sem allna ez a topic :)

LotR 03-08-2007 14:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 78770)
Orulunk neki, Lotr, de tedd ezt csendben, hiszen ha minden egyes user beirna minden beszolasra, hogy "ez de jo, de tetszik", masbol sem allna ez a topic :)

gondoltam visszaadom:) NE csak én szenvedjek azokon a nevetséges veszekedéseknek az átböngészése után:P

De igazad van Remy sorry mindenkinek!

Mivel nem szoktam mentegetni és sztem ez elsőre nem annyira vicces de olvastam hasonlókat és egy idő után röhög az ilyenen az ember...

Nos egy elég népszerű, pontosabban ismert figura beköszönt a forumra (egy állítnév) nos miután vicces kedvembe voltam és a köszönése is elég nyitott közvetlennek tünt, poénosan üdvözöltem...
Mire ő , hozzáteszem semmi kapcsolat nem volt köztünk előtte (nem téptem dbokar az országát, legalábbis nem emléxem rá) nos elkezdte szidni a családfám legközelebb álló női tagjának az emlegetésével...

Később erre jött egy üzenet: hasonlóan csak 1 szót tartalmazott:D
Nos fgyit kapott a forumon..
Utána párszor még összefutottam vele a forumon...
NEm volt időm jelenteni az üzijét se módom rá, wapról nem lehet...
1 hét múlva jött a hír, h anarchba rakták a cövege miatt:D:D:D
(az ember azt hinné már hozzászokott mindenhez, aki piszkálunk ír vmi szépet majd töröl, meg hasonlóak, node ilyet? )

Eke 03-13-2007 21:29

Indoklás: A diplomácia nem a nyulak hanem szövetségesek keresésére való!
Elég érdekes elképzelése volt az ürgének.:D :D

Kisbér 03-14-2007 09:26

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78757)
No ezen jót röhögtem:D:D:D most így olvasva is:D
Kisbér pedig rólad azt gondolná az ember, hogy mindig fel vagy rá készülve (orinév)

Már 6 éve nem volt ilyen... Annyi idő alatt el lehet szokni az érzéstől :D

Yberia 03-16-2007 22:51

3. szinten jártam, amikor nagy meglepetésemre találtam egy bika hadi törpöt. Hú mondom csak beütöm már. Sikeres támadásom után (kb 4-6 körre került tőlem) írt a törp uralkodó, miszerint:

"Naidefigyelj, most azonnal utánadvetem magam, mint a döghúsra éhes elefánt, nyugodtan nézz távolt, mert megindulok feléd és ha 2 körre leszek beverlek!!!!"

Rá 1 napra nézem a srác 33 körrel van alattam, erre segítő szándékkal írtam:

"Törp uram, látom az adott szó mindennél fontosabb, de sajnos rossz irányba indultál el!"

Sajnos ezután törölte az országot, mindenesetre az esetnek két komoly tanulsága is van a számomra:

1. Az elefánt dögevő.
2. Ha valaki meg akar támadni tegyél ki egy táblát, hogymelyik irányba keressen.

;-) Spanyol

Valezius 03-20-2007 13:28

Na ezt be kell másolnom ide :D Egy törlésre szánt ori utolsó napjai, kb. két hete nem néztem rá.

-"Te és havarjaid lopkodtok 5 percenként.Ha igen még bosszut állok!"

-"Vannak haverjaim? Ugye viccelsz? Van 40tolvajom és 30varázslóm még kaput se tudok nyitni!
Egyébként sincs tervben mostanában lopkodás errefelé, miből veszel ilyen butaságokat? "

2007-03-20 13:34:58 Tolvajokat fogtunk el, akik bevallották, hogy S. (#) küldte őket.
2007-03-20 13:34:53 Tolvajokat fogtunk el, akik bevallották, hogy S. (#) küldte őket.
2007-03-20 13:34:19 Tolvajokat fogtunk el, akik bevallották, hogy S. (#) küldte őket.
2007-03-20 08:50:15 Elfogtunk néhány tolvajt, de sajnos nem tudjuk, hogy ki küldhette őket.
2007-03-20 08:49:27 Tolvajokat fogtunk el, akik bevallották, hogy S. (#) küldte őket.

Aztán írtam neki levelet, hogy nincs szüksége-e némi segítségre. :)

Lyra 03-20-2007 14:51

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 80554)
3. szinten jártam, amikor nagy meglepetésemre találtam egy bika hadi törpöt. Hú mondom csak beütöm már. Sikeres támadásom után (kb 4-6 körre került tőlem) írt a törp uralkodó, miszerint:

"Naidefigyelj, most azonnal utánadvetem magam, mint a döghúsra éhes elefánt, nyugodtan nézz távolt, mert megindulok feléd és ha 2 körre leszek beverlek!!!!"

Rá 1 napra nézem a srác 33 körrel van alattam, erre segítő szándékkal írtam:

"Törp uram, látom az adott szó mindennél fontosabb, de sajnos rossz irányba indultál el!"

;-) Spanyol

Na ez kész!!! Nem kicsit röhögök most.... :D

Napóleon 03-20-2007 19:30

LOL :D :D :D :D :D :D :D :D

nagyon jóóóó

All times are GMT +1. The time now is 19:50.