Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ki kinek adott pontot :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=393)

Gyula 12-23-2006 21:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 59288)
még hogy versmester :D Inkább szegény teknős.. :D

a Teknős is kapott valami titulust?

Steve 12-23-2006 21:45

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 59286)
NE kezd te is! :p

Abba ios hagytam, márcsak el kell fogadnod;) :D

Dragi 12-23-2006 21:45

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 59295)
a Teknős is kapott valami titulust?

Nem de Cassandrának eltudnám képzelni a Szegény teknős feliratot :D

BeeLord 12-23-2006 21:53

Csináljunk egy új Magyarországot! Egy olyan Magyarországot, amiben akárki lehet bárki, függetlenül attól, hogy ő egy valaki-e. Egy olyan Magyarországot, ahol a Cassandrák lehetnek szegény teknősök, a Gyulákat szimplán felszarvazzák, és a méhek urát egyszerűen lekirálynőzhetik!

Viszont nincs nyugtunk! Azért nincs, me' eeekúrtuk. Nem is kicsit... Nagyon! Ilyen böszmeséget a fórumon még nem csinált társaság, mint amit mi csináltunk. Lehet, hogy lesznek Harcosok. Lehet, hogy jönnek majd a fórumra mellet veregetni. Majd megunják, oszt hazamennek.

Penya 12-23-2006 22:12

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 59321)
Csináljunk egy új Magyarországot! Egy olyan Magyarországot, amiben akárki lehet bárki, függetlenül attól, hogy ő egy valaki-e. Egy olyan Magyarországot, ahol a Cassandrák lehetnek szegény teknősök, a Gyulákat szimplán felszarvazzák, és a méhek urát egyszerűen lekirálynőzhetik!

Viszont nincs nyugtunk! Azért nincs, me' eeekúrtuk. Nem is kicsit... Nagyon! Ilyen böszmeséget a fórumon még nem csinált társaság, mint amit mi csináltunk. Lehet, hogy lesznek Harcosok. Lehet, hogy jönnek majd a fórumra mellet veregetni. Majd megunják, oszt hazamennek.

Szellemes, ezért röpülne is a zöld, ha tudnék adni.

Cassandra 12-23-2006 22:14

Méhecs, így jártunk, de nekem legalább nem újdonság, ami a nevem alatt van.:p
A hódban a nevemmel egyből összefüggésbehozzák már "szegény teknőst". :D

Senki 12-23-2006 22:38

annyi a titulus, hogy lassan irígykedek... de asszem nem kellene :D :D :D

Phoenix 12-24-2006 09:02

Mivel ma este lesz szenteste, ajándékozás, meg miegyéb, ezért annyi ződet osztottam ki, amennyit csak tudtam és ez még lehet az ünnepek alatt végig így lesz :) de persze csak az kap, aki jókislány illetve jókisfiú volt egész évben...továbbá aki nem lopott, nem mészárolt és az ellenségének nem tett semmi kárt :D

Senki 12-24-2006 10:00

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 59514)
Mivel ma este lesz szenteste, ajándékozás, meg miegyéb, ezért annyi ződet osztottam ki, amennyit csak tudtam és ez még lehet az ünnepek alatt végig így lesz :) de persze csak az kap, aki jókislány illetve jókisfiú volt egész évben...továbbá aki nem lopott, nem mészárolt és az ellenségének nem tett semmi kárt :D

eggyel méglógsz, mert ígérted :D:D:D:D de ezekszerint én karácsonyit nem kapok már? :D:D:D:D:D:D

Phoenix 12-24-2006 10:14

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 59524)
eggyel méglógsz, mert ígérted :D:D:D:D de ezekszerint én karácsonyit nem kapok már? :D:D:D:D:D:D

hejjj...én nem is :D azt már megkaptad...nem ér repetázni :D

All times are GMT +1. The time now is 02:21.