![]() |
Elkészültem az új területtel, de még nem töltöm fel, mert holnap kap egy szinesítést a támadás... :) Ehhez a területhez ideális lesz ez az új modul. Úgyhogy lehet majd tesztelni gőzerővel, miután élesítem... :D
|
Quote:
Jujj, de jó :) Ami most bekerül, akkor ez a részlet végleges lesz?? Szóval bővülni fog, de változni nem, ugye?? :) |
Quote:
|
Quote:
|
storno. lehet hülyeséget beszélek... nem sikerült megismételnem, úgyhogy ezt még tesztelgetem.
|
Quote:
Nemrégiben bevezetett módosítás. |
Quote:
|
1. utálom, hogy máshova kerülök a halállabirintusban... :D
2. van hp töltő ital, meg obeliszkre rakó ital, felmerült az igény vp töltő italra is... nekem most felmerült egy stamina potion ötlet, pont a megváltozott HL miatt. mivel felfrissülni nem lehet odalent, viszont a világ másik fleére is születhetek ott, jó volna valami lötyi, amit ha megiszok, tölti az MP-t. nyilván lehetne nagyon ritka, vagy nagyon drága... tehát nem lehetne 20 ilyen löttyel rohangálni, és bártan meghalogatni... de azért néha jólesne. emellett tölthetne fixen, keveset. pl 100 MP-t valakinek tetszik? |
Quote:
Ha bővül, akkor nem változik, hanem bővül :) Remélem így már érthető :D Csak mert akkor csinálnék térképet :) Jah, és Gee ötlete tetszik. Erő növelő varázsitalt is lehetne. Amúgy kék varázslötyinek kéne vp-t, pirosnak erőt és naracssárgának mp adni, a mostani kék helyett meg fehér varázsitalt tudnék elképzelni :) Ezek illetnek a funkciójukhoz is... :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:57. |