Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Ati 05-30-2009 19:29

Elkészültem az új területtel, de még nem töltöm fel, mert holnap kap egy szinesítést a támadás... :) Ehhez a területhez ideális lesz ez az új modul. Úgyhogy lehet majd tesztelni gőzerővel, miután élesítem... :D

Dus 05-30-2009 19:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213109)
Elkészültem az új területtel, de még nem töltöm fel, mert holnap kap egy szinesítést a támadás... :) Ehhez a területhez ideális lesz ez az új modul. Úgyhogy lehet majd tesztelni gőzerővel, miután élesítem... :D

Jujj, de jó :)

Ami most bekerül, akkor ez a részlet végleges lesz?? Szóval bővülni fog, de változni nem, ugye?? :)

Ati 05-30-2009 19:56

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213115)
Ami most bekerül, akkor ez a részlet végleges lesz?? Szóval bővülni fog, de változni nem, ugye?? :)

Ezt nem értem. Mire gondolsz?

Ildee 05-30-2009 19:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213117)

Én sem, de Dus ha hiba van benne akkor nyilván fog változni.

[HTPA]GeeForce 05-30-2009 20:29

storno. lehet hülyeséget beszélek... nem sikerült megismételnem, úgyhogy ezt még tesztelgetem.

Ati 05-30-2009 20:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 213125)
Nekem feltűnt valami. Lehet, eddig így volt, de most vettem észre:

A TP kiosztoss sebzés (esetleg a mob sérülési szintje alapján) számolódik.
Eddig úgy tűnt, ha találok egy más által lesebzett mobot, de én ölöm meg úgy, hogy egyedül vagyok ott, akkor max TP-t kapok érte.

Most mintha nem így lenne. Találtam egy lesérült mobot, levertem, és csak a töredék TP-t kaptam érte.
(Effektíve a 230 TP helyett 80-at kaptam.)

Nagyon sok olyan mobot öltél már meg. Minél többet ölsz (arányaiban), annál kevesebb TP-t kapsz érte.

Nemrégiben bevezetett módosítás.

Ildee 05-30-2009 20:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213126)
Nagyon sok olyan mobot öltél már meg. Minél többet ölsz (arányaiban), annál kevesebb TP-t kapsz érte.

Nemrégiben bevezetett módosítás.

A francba a végén már csak 30 tpét fogok egy zsiványért kapni :)

[HTPA]GeeForce 05-30-2009 20:45

1. utálom, hogy máshova kerülök a halállabirintusban... :D
2. van hp töltő ital, meg obeliszkre rakó ital, felmerült az igény vp töltő italra is...
nekem most felmerült egy stamina potion ötlet, pont a megváltozott HL miatt.
mivel felfrissülni nem lehet odalent, viszont a világ másik fleére is születhetek ott, jó volna valami lötyi, amit ha megiszok, tölti az MP-t.
nyilván lehetne nagyon ritka, vagy nagyon drága... tehát nem lehetne 20 ilyen löttyel rohangálni, és bártan meghalogatni...
de azért néha jólesne.
emellett tölthetne fixen, keveset. pl 100 MP-t

valakinek tetszik?

Dus 05-30-2009 20:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213117)

Arra, hogy a most kész részek, amik bekerülnek, fognak-e változni. Tehát csak ez a rész, ami most már megvan!

Ha bővül, akkor nem változik, hanem bővül :)

Remélem így már érthető :D

Csak mert akkor csinálnék térképet :)

Jah, és Gee ötlete tetszik. Erő növelő varázsitalt is lehetne. Amúgy kék varázslötyinek kéne vp-t, pirosnak erőt és naracssárgának mp adni, a mostani kék helyett meg fehér varázsitalt tudnék elképzelni :)
Ezek illetnek a funkciójukhoz is... :)

Ati 05-30-2009 20:53

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213130)
Arra, hogy a most kész részek, amik bekerülnek, fognak-e változni. Tehát csak ez a rész, ami most már megvan!

Ha bővül, akkor nem változik, hanem bővül :)

Remélem így már érthető :D

Csak mert akkor csinálnék térképet :)

Bármikor változhat. Most bővülni fog, új részekkel. A nagy kontinens is egész biztosan meg lesz nagyobbítva.

All times are GMT +1. The time now is 06:57.