![]() |
Na Zé:) A pontos név ott van:)), nem kell kikeresned, rendicsek, akkor innentől privátban rádzoomolok, és megalkotjuk Pyarron ügynökét:D
|
Bühüm-bühüm...szal nem sütögethetek két pecsenyét egyszerre...bühüm-bühüm...:eek:
Na akkor még hánykolódnom kell egy kicsit a végső döntéshez...:mad: |
Quote:
(ha Vampire lenne, a kari meg malkáv... :D) Azért gondoltuk Z-vel, hogy két csapatot indítunk egy játékon belül, hogy többen tudjanak játszani. Egy 10 fős partit egyben nem tudnánk lekezelni együtt sem (nagyon belassulna a játék menet). Így viszont akár 10 játékos is játszhatna együtt, igaz nem teljesen egy partiban. A két csapat tettei igen jól kihatnak majd egymásra, mégha nem is lesz ez mindig nyílvánvaló. Cél az, hogy a két csapat így vagy úgy de kénytelen legyen együttműködni. Persze KM tervez, a játékosok meg keresztülhúzzák... :rolleyes: Persze ha nem lesz elég jelentkező a két csoportos megmozduláshoz, akkor majd át kell gondolnunk, hogy mit meg hogy, de egyelőre reménykedem, hogy menni fog a dolog :) |
Szívesen beállok mindkét oldalon én is. egy pindurit a pyarr oldal jobban húz, mert nem vagyok tisztában ezzel a toroni hiearchia rendszerrel és nem is szereztem kellemes tapasztalatokat benne. Mindkét karim a lenézett részbe volt. Chris javíts ki, de ha az elfem túléli, ő akkor is csak szolga titulust kaphat... Szóval mivel már kaptam elég finomat toroni részről, lehet, hogy pyarr oldalt választanék, de természetesen a toroni oldal is maradhat, részemről nincs igazán stippi stoppi, ahova kell egy "akna kereső":D oda beállnék.
|
Quote:
Vannak lehetőségek a második játékban, amit a te karid jobban ki tudna használni, mint a többiek (lehet NJK-ként előkerül így is, úgy is, mint ahogy Z törpéjének is megvan erre az esélye). De ez nem azt jelenti, hogy kötelező lenne nálam játszanod, ha a másik oldal szimaptikusabb, és szívesebben játszanál ott, akkor hajrá! :) |
egy olyan kérdés, hogy nekem most elkell olvasnom valamit a korábbi kalandokból, vagy nem szükséges, hiszen most csatlakozok?
|
Quote:
|
köszi a gyors válaszokat:)))
|
Quote:
Atya: Azé kicsit ezt sztem gondold át mégeccer :) Az Atya mán "most" sem egy virgonc ifiúr nálam, Chris történései pedig eleve jópár évvel később vannak, a "közös" meg még annál is későbbi lesz. De ha akarod csinálok az Atyából medzsikes zombit mint NJK :D Különben eléggé túl lenne már a várható élettartamán :) Farkas: Dettó vannak életkori problémák, bár messzemessze nem annyi mint az Atyánál, viszont a két játék "közti" időt végig iskolapadban kellene töltenie alapból :) pl beszédtechnika és öltözködés kurzusokon :) Szóval aszontom inkább őket ne és vagy egy nyú karisat, vagy a toroni meglepist jáccad :) |
Sajnos az átszervezés kicsit bekavart, de már kifelel megyek belőle és ismét teljes időmet Atyára fordíthatom, akkor lesz neketek csak igazán jaj :)
(utólagos sorry a kevés aktivitás miatt, de álmomba sem gondoltam volna, hogy így elsz@ródhatnak a dolgok) Az új kaland várható ideje nem volt ismeretes előttem, no meg láttunk már olyat is, hogy valaki lassabban öregedett :) Farkas: Beszótál kövér-goblin??? :)))) Mi a bajud a böszídemmöl, hö? Maj a bárdum ölmesíli níked kurta íleted rövid böfejezését :D:D:D A ruha meg azí van, hugy nö fázzak, nöm azí, hugy ettű lögyél valami. :p |
All times are GMT +1. The time now is 20:09. |