Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   M.a.g.u.s. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=32)

Bayard 07-31-2007 07:19

Na Zé:) A pontos név ott van:)), nem kell kikeresned, rendicsek, akkor innentől privátban rádzoomolok, és megalkotjuk Pyarron ügynökét:D

Massza Rex 07-31-2007 07:24

Bühüm-bühüm...szal nem sütögethetek két pecsenyét egyszerre...bühüm-bühüm...:eek:

Na akkor még hánykolódnom kell egy kicsit a végső döntéshez...:mad:

Chris 07-31-2007 07:39

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 113576)
Bühüm-bühüm...szal nem sütögethetek két pecsenyét egyszerre...bühüm-bühüm...:eek:

Elég tudathasadásos dolog lenne egyszerre két karival játszani egy játékon belül :rolleyes:
(ha Vampire lenne, a kari meg malkáv... :D)

Azért gondoltuk Z-vel, hogy két csapatot indítunk egy játékon belül, hogy többen tudjanak játszani. Egy 10 fős partit egyben nem tudnánk lekezelni együtt sem (nagyon belassulna a játék menet). Így viszont akár 10 játékos is játszhatna együtt, igaz nem teljesen egy partiban. A két csapat tettei igen jól kihatnak majd egymásra, mégha nem is lesz ez mindig nyílvánvaló. Cél az, hogy a két csapat így vagy úgy de kénytelen legyen együttműködni. Persze KM tervez, a játékosok meg keresztülhúzzák... :rolleyes:
Persze ha nem lesz elég jelentkező a két csoportos megmozduláshoz, akkor majd át kell gondolnunk, hogy mit meg hogy, de egyelőre reménykedem, hogy menni fog a dolog :)

Pettyes 07-31-2007 07:52

Szívesen beállok mindkét oldalon én is. egy pindurit a pyarr oldal jobban húz, mert nem vagyok tisztában ezzel a toroni hiearchia rendszerrel és nem is szereztem kellemes tapasztalatokat benne. Mindkét karim a lenézett részbe volt. Chris javíts ki, de ha az elfem túléli, ő akkor is csak szolga titulust kaphat... Szóval mivel már kaptam elég finomat toroni részről, lehet, hogy pyarr oldalt választanék, de természetesen a toroni oldal is maradhat, részemről nincs igazán stippi stoppi, ahova kell egy "akna kereső":D oda beállnék.

Chris 07-31-2007 08:01

Quote:

Originally Posted by Pettyes (Post 113579)
Chris javíts ki, de ha az elfem túléli, ő akkor is csak szolga titulust kaphat...

Az elfed elég speciális helyzetben van. Neki külön történetet kell kanyarítani a két játék közti időre, ami nem lesz egyszerű, de szeretem a kihívásokat... :D (Nyilván, ha vele fogsz játszani továbbra is, tudnod kell, hogy szegénykémnek már csak helyzetéből fakadóan sem lesz egyszerű élte, viszont unatkozni sem fog...)
Vannak lehetőségek a második játékban, amit a te karid jobban ki tudna használni, mint a többiek (lehet NJK-ként előkerül így is, úgy is, mint ahogy Z törpéjének is megvan erre az esélye). De ez nem azt jelenti, hogy kötelező lenne nálam játszanod, ha a másik oldal szimaptikusabb, és szívesebben játszanál ott, akkor hajrá! :)

Bayard 07-31-2007 08:46

egy olyan kérdés, hogy nekem most elkell olvasnom valamit a korábbi kalandokból, vagy nem szükséges, hiszen most csatlakozok?

Chris 07-31-2007 08:50

Quote:

Originally Posted by Bayard (Post 113589)
egy olyan kérdés, hogy nekem most elkell olvasnom valamit a korábbi kalandokból, vagy nem szükséges, hiszen most csatlakozok?

Nem, nem kell semmit elolvasnod a most folyó játékokból. Igazából csak a háttérben zajló történelmi események szempontjából lesz folytatása ezeknek a következő, de ezek a történések annyira nem nyilvánvalóak, hogy a játékokból ki lehessen hámozni (a legtöbb ilyen jellegű dolog privát üziben lett lejátszva). Valamint játék kezdés előtt úgyis írunk egy rövid összefoglalót arról, hogy mi minden történt Yneven az eltelt időben.

Bayard 07-31-2007 09:02

köszi a gyors válaszokat:)))

VérGyöngyTyúk Z 08-02-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 113430)
A pyar csapatba meg valszeg vagy Farkassal vagy Atyával neveznék, ha még akkor is a kárpit innenső oldalán kalandoznak :)

Massza :)
Atya: Azé kicsit ezt sztem gondold át mégeccer :) Az Atya mán "most" sem egy virgonc ifiúr nálam, Chris történései pedig eleve jópár évvel később vannak, a "közös" meg még annál is későbbi lesz. De ha akarod csinálok az Atyából medzsikes zombit mint NJK :D Különben eléggé túl lenne már a várható élettartamán :)
Farkas: Dettó vannak életkori problémák, bár messzemessze nem annyi mint az Atyánál, viszont a két játék "közti" időt végig iskolapadban kellene töltenie alapból :) pl beszédtechnika és öltözködés kurzusokon :)

Szóval aszontom inkább őket ne és vagy egy nyú karisat, vagy a toroni meglepist jáccad :)

Massza Rex 08-02-2007 10:44

Sajnos az átszervezés kicsit bekavart, de már kifelel megyek belőle és ismét teljes időmet Atyára fordíthatom, akkor lesz neketek csak igazán jaj :)

(utólagos sorry a kevés aktivitás miatt, de álmomba sem gondoltam volna, hogy így elsz@ródhatnak a dolgok)

Az új kaland várható ideje nem volt ismeretes előttem, no meg láttunk már olyat is, hogy valaki lassabban öregedett :)

Farkas: Beszótál kövér-goblin??? :)))) Mi a bajud a böszídemmöl, hö? Maj a bárdum ölmesíli níked kurta íleted rövid böfejezését :D:D:D
A ruha meg azí van, hugy nö fázzak, nöm azí, hugy ettű lögyél valami. :p

All times are GMT +1. The time now is 20:09.