Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Ati 06-26-2008 16:33

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 181980)
azon gondolkodom, hogy oda jó-e, ha mindenki tud írni és tanácsokat adni vagy kéne egy csapat aki szívesen segíti a kezdőket és odaírkálhat?

Van egy részletes súgó, van egy részletes kézikönyv, van egy kifejezetten stratégiákkal foglalkozó része ennek a fórumnak, van egy kifejezetten kérdésekkel foglalkozó része ennek a fórumnak, úgyhogy ezek mellett úgy érzem, hogy egy beszélgető helyen nem kell ezt ennyire bonyolítani.

Redback 06-26-2008 17:31

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 181980)
azon gondolkodom, hogy oda jó-e, ha mindenki tud írni és tanácsokat adni vagy kéne egy csapat aki szívesen segíti a kezdőket és odaírkálhat?

Van egy erre irányuló fórum, elvileg minden 5. szinten van dipóba hirdetés...

Grabi 06-26-2008 17:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181984)
Van egy részletes súgó, van egy részletes kézikönyv, van egy kifejezetten stratégiákkal foglalkozó része ennek a fórumnak, van egy kifejezetten kérdésekkel foglalkozó része ennek a fórumnak, úgyhogy ezek mellett úgy érzem, hogy egy beszélgető helyen nem kell ezt ennyire bonyolítani.

és van az olyan ember, aki nem szán időt ezekre és azonnali választ akar. sőt, továbbmegyek, a legtöbb kezdő nem olvassa el ezeket. és szerintem te pontosan tudod ezt, nem véletlen küldöd őket súgót olvasni.

Ati 06-26-2008 18:04

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 181987)
és van az olyan ember, aki nem szán időt ezekre és azonnali választ akar. sőt, továbbmegyek, a legtöbb kezdő nem olvassa el ezeket. és szerintem te pontosan tudod ezt, nem véletlen küldöd őket súgót olvasni.

Sőt, olyan is van, aki felteszi a kérdést, majd fejvesztve elmenekül a fórumról, mielőtt válasz érkezne, és legközelebb csak egy hét múlva néz vissza.

Mindenkinek nem lehet segíteni.

kakasapó 06-26-2008 19:40

Quote:

És van olyan ember, aki nem azért megy elsősorban a fórumra, hogy tanácsot kérjen, hanem mert szeretne a közösségben párbeszédet folytatni, kapcsolatokat teremteni...
Úgy gondolom ez a fórum fő célja, persze belefér 1-2 odaröffentés, hogy "megtalálod a súgóban itt és itt", esetleg néhány rövid tanács is ;)

Grabi 06-26-2008 20:35

erre lennének a közösségi fórumok, ahová bárkit meghívhatsz és alapvetően azokkal vagy akiket ismersz. két másik fórumról beszélünk.

ati: ezzel egyet is értek. de azt gondolom, hogy a hódítónak az lenne a jobb, ha a fejlesztések minél több és magasabb igényszintet látnának el. csak egy tanács lett volna.

ui: nem értettem nagyon a hasonlatodat, ha esetleg nekem szántad...

Ati 06-26-2008 20:41

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 182006)
ui: nem értettem nagyon a hasonlatodat, ha esetleg nekem szántad...

Általános gondolatnak szántam arra, hogy mindenkinek tényleg nem lehet segíteni.

Szemes224 06-26-2008 20:49

Quote:

Minden egyes oldal jobb felső sarkában egy szép nagy kérdőjel díszeleg. Úgy gondolom, hogy ha valaki arra sem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa az erre vonatkozó segítségnyújtást, akkor az ne várjon másoktól sem segítséget.
Más dolog ha valaki nem tudja értelmezni a leírtakat, de előbb legalább használja ki az alap lehetőségeket!

Grabi 06-26-2008 21:07

bell: én továbbra is azt mondom, hogy sokkalta többen akarnak azonnali, kész segítséget időt, energiát nem szánva a játékra. nyílván ezekből nem lesznek nagy játékosok. de továbbra is jó ötletnek tartom a sajátomat :)

kakasapó 06-26-2008 21:48

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 182006)
erre lennének a közösségi fórumok, ahová bárkit meghívhatsz és alapvetően azokkal vagy akiket ismersz. két másik fórumról beszélünk.

Full kezdő számára a kapcsolatépítésre is csak a meghívó nélküli fórumok adnak lehetőséget.
De tulképp lényegtelen, amin itt tromfolunk.. ugyanazt akarjuk, csak 2 különböző okot hoztunk rá fel, ami miatt szükségesnek véljük.

All times are GMT +1. The time now is 09:10.