Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Ati 12-28-2008 16:33

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 200486)
Ezt én nem láttam, de talán próbált meg itt:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3123

:D:D:D

De én elvileg tudom, hogy mit láttam... ezek szerint viszont mégse... :D A címe is ez volt pedig. :D Érdekes... :D

Pepa 12-28-2008 19:19

Régi klasszikusok:

Nagy durranás 1-2

Egyes korukbeli filmek parodizálása. Az első rész a Top Gun, míg a második nem tudom, de vannak benne Rambo 1, Terminator 1 és Star Wars 4 paródiarészek.

Remedy 12-28-2008 19:39

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 200498)
Régi klasszikusok:

Nagy durranás 1-2

Pepa, mar 3adjara irod be, hogy mit neztel meg. Ez igazabol semmi, de semmi infot nem ad a tobbieknek, hogy szeretnek-e megnezni azt, amit Te, szoval ennek igy semmi ertelme. Szerintem vagy irj roluk velemenyt, esetleg leirast, vagy be se ird oket. :)

Andrew 12-28-2008 19:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 200502)
Pepa, mar 3adjara irod be, hogy mit neztel meg. Ez igazabol semmi, de semmi infot nem ad a tobbieknek, hogy szeretnek-e megnezni azt, amit Te, szoval ennek igy semmi ertelme. Szerintem vagy irj roluk velemenyt, esetleg leirast, vagy be se ird oket. :)

És van, aki számolja :D:D:D

Remedy 12-28-2008 20:02

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 200505)
És van, aki számolja :D:D:D

Mar az elso utan be akartam irni, de hallatlan onuralomrol tettem tanubizonysagot... :)

Pepa 12-28-2008 20:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 200506)
Mar az elso utan be akartam irni, de hallatlan onuralomrol tettem tanubizonysagot... :)

Remy, miattam ne fogd vissza magad. Tudod, hogy bírom a kritikát;)

Pepa 12-30-2008 21:41

Dirty Dancing: Piszkos tánc

Ezt talán nem kell bemutatni. Én most láttam elsőnek és csak egy szót mondhatok: fantasztikus!!!

Pepa 01-02-2009 19:24

Attila: Isten ostora

Ez egy rock-opera. A Sörényi trilógia része (Attila-István, a király-Veled, Uram!). Attila a hun vezér dicsőségét és halálát mondja el. Aki szereti a korai magyar történelmet, neki ajánlom.

Speed Racer: Totál turbó

Egy közeljövőben játszódó high-tech effektekkel megspékelt örök jó-rossz harcáról szóló film. Már csak a látványok miatt érdemes megnézni.

Bruce almighty: Bruce, a minden6ó

Jim Carry kis ideig Isten lesz, mert nem szereti "Őt". Ennek a folytatása a Evan almighty: Evan, a minden6ó.

Fefe013 01-05-2009 12:26

A kilencedik kapu

Dean Corso könyvkereskedő a ritka, régi és ennél fogva természetesen drága könyvekre specializálódott, afféle könyvdetektív. Egy nap Boris Balkan New York-i könyvgyűjtő felfogadja, hogy frissen szerzett könyvét, A sötétség fejedelmének kilenc kapuját összehasonlítsa az Európában fellelhető másik két példánnyal, hogy saját példájának eredetiségét bizonyítsa. Egyszerű ügynek tűnik, mégis halálos játszma lesz belőle. A sátáni könyvek nyomozása során biztosra vehető, hogy Corso jó úton jár, hiszen a könyv tulajdonosainak halálozási aránya jelentősen megnő (természetesen nem végelgyengülésben). Corso mindamellett, hogy igyekszik kideríteni, mi is a három könyv rejtvényének a megfejtése, elsősorban igyekszik életben maradni.

Nekem tetszett, sztem érdemes megnézni, Da Vinci kódhoz hasonlít talán, bár a vége nem a legjobb...

88 perc

Egy nap miközben Dr Jack Gramm (Al Pacino), a híres pszichiáter és igazságügyi szakértő egyetemi előadását tartja hallgatóinak, halálos fenyegetést kap telefonon: már csak 88 perce van hátra az életéből!
Minden erejét és tudását latba kell vetnie, hogy megmeneküljön, és leszűkítse a lehetséges gyanúsítottak körét. Ki lehet a fenyegetés mögött: egy barátságtalan diák, egy faképnél hagyott volt szerető vagy a sorozatgyilkos Jon Forster, aki már a siralomházban várja sorsa beteljesülését? Forstert Jack szakvéleménye alapján ítélték halálra, és Jack némi megelégedéssel várja a gyilkos kivégzését.
Rejtélyes dolgok történnek: felrobban Jack mobilja, kiszúrják kocsija kerekét, valaki letiltja a bankkártyáját. Jack egyre paranoiásabb és bizonytalanabb lesz, amint elkezdődik a visszaszámlálás, és közeledik Forster kivégzése.

Ezt is ajánlom mindenkinek, aki szereti a fordulatban gazdag filmeket, néha tényleg nem tudtam, h ki kivel van

Ati 01-06-2009 11:41

Homeworld: aranyos, fordulatos scifi. Nem egy hatalmas költségvetésű filmről van szó, de láttuk, hogy a Kocka is micsoda sikert aratott. Szerintem ez is megéri az időt, pasiknak márcsak a főszereplő leányzóért is. :D

All times are GMT +1. The time now is 18:12.