Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Steve 06-04-2006 18:22

Bár már elmondták, de a lényeg hogy egy egyórás párbajban nincs időd kivárni a képzési időket /hosszabban se/ és ezért népszerűek!

DearCody 06-05-2006 11:09

Köszönöm a választ!
Az igazság az, h még nem párbajoztam, ezért erre nem is gondoltam, de így már nekem is logikus, h ott népszerű!

Cyby_ 06-05-2006 11:19

Sziasztok!Egy kérdés:Új orit inditottam és 65körnél leszabiztattam majd visszahoztam és a 69. körnél három sereggel kifosztottak!Tehát a kérdés:a 72órás védelem az honnan számít pontosan mert most még cvsak 70.körnél járok a feljutás menünél de már kifosztottak simán......:(

Toto 06-05-2006 11:21

Quote:

Originally Posted by Cyby_
Sziasztok!Egy kérdés:Új orit inditottam és 65körnél leszabiztattam majd visszahoztam és a 69. körnél három sereggel kifosztottak!Tehát a kérdés:a 72órás védelem az honnan számít pontosan mert most még cvsak 70.körnél járok a feljutás menünél de már kifosztottak simán......:(

A védelem lejár szabi alatt.
Ha a feljutás menüben megnézed a "szint kezdése" időpontot, akkor onnantól már simán 2x is letelt a 72 óra...
Sőt (hogy másodszor is módosítsam írásomat :D), a súgóban benne van, hogy inkább szintlépés előtt tedd szabira az országod, ha esetleg úgy gondolod, hogy fellépés után nem tudsz vele foglalkozni.

Cyby_ 06-05-2006 12:01

Quote:

Originally Posted by Toto
A védelem lejár szabi alatt.
Ha a feljutás menüben megnézed a "szint kezdése" időpontot, akkor onnantól már simán 2x is letelt a 72 óra...
Sőt (hogy másodszor is módosítsam írásomat :D), a súgóban benne van, hogy inkább szintlépés előtt tedd szabira az országod, ha esetleg úgy gondolod, hogy fellépés után nem tudsz vele foglalkozni.

köszi a válaszodat igy már vili!

totya4 06-05-2006 21:06

Sziasztok!

Nem tiszta nekem ez a varázslatok sikeressége téma.

Ma a következő történt.

Példa csak közelitőleg (százalék is, kör is):

6 kör: 75 %
11 kör: 53 %

Nekem kellett volna mondjuk 8 kör, mivel ez alatta van a 11 körnek, volt rá esélyem hiszen még a 11 kör is több mint 50%. Úgyhogy kiválasztottam 8 kört. Nem sikerült. Kiválasztottam megint 8 kört. Nem sikerult. Na mondom ez valami hiba lesz, próbaképp kiválasztottam 11-et(!) és az meg sikerült!

Magyarán a kérdés, jól működik a sikeresség számitas a programban azoknál a köröknél is, melyek nem szerepelnek példaként a jobb oldalon?

Cassandra 06-05-2006 21:30

Quote:

Originally Posted by totya4
Sziasztok!

Nem tiszta nekem ez a varázslatok sikeressége téma.

Ma a következő történt.

Példa csak közelitőleg (százalék is, kör is):

6 kör: 75 %
11 kör: 53 %

Nekem kellett volna mondjuk 8 kör, mivel ez alatta van a 11 körnek, volt rá esélyem hiszen még a 11 kör is több mint 50%. Úgyhogy kiválasztottam 8 kört. Nem sikerült. Kiválasztottam megint 8 kört. Nem sikerult. Na mondom ez valami hiba lesz, próbaképp kiválasztottam 11-et(!) és az meg sikerült!

Magyarán a kérdés, jól működik a sikeresség számitas a programban azoknál a köröknél is, melyek nem szerepelnek példaként a jobb oldalon?

Teljesen jól működik...az a százalék csak annyit jelent, hogy annyi az esélyed rá, hogy sikerül...
Van, hogy 44%-nál elsőre sikerül a varit feltenni, de pl olyan is volt, hogy nekem 90%nál is csak harmadikra ment.:)

-Fegya- 06-05-2006 21:30

Quote:

Sziasztok!

Jól működnek.

totya4 06-05-2006 22:14

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Napi rendszerességgel varázsoltam eddig, és bizony, ha 50% felett volt a sikeresség, akkor legkésőbb a másodikra elfogadta a rendszer. Ezért bátorkodtam megemliteni ezt a gyanús esetet. Továbbiakban nem nagyon fogok már varázsolni hogy tanulmányozhassam ezt, legalábbis nem manuálisan, mert helytartó bácsi intézkedik :)

A hosszú "i"-ben itt a fórumon az a szép hogy visszalép az oldalon (alt161).

Ati 06-05-2006 22:22

Quote:

A hosszú "i"-ben itt a fórumon az a szép hogy visszalép az oldalon (alt161).

Hogy mi a baj az ííííííííííííííííííííííííííííííí betűvel? :D

All times are GMT +1. The time now is 01:45.