![]() |
Bár már elmondták, de a lényeg hogy egy egyórás párbajban nincs időd kivárni a képzési időket /hosszabban se/ és ezért népszerűek!
|
Köszönöm a választ!
Az igazság az, h még nem párbajoztam, ezért erre nem is gondoltam, de így már nekem is logikus, h ott népszerű! |
Sziasztok!Egy kérdés:Új orit inditottam és 65körnél leszabiztattam majd visszahoztam és a 69. körnél három sereggel kifosztottak!Tehát a kérdés:a 72órás védelem az honnan számít pontosan mert most még cvsak 70.körnél járok a feljutás menünél de már kifosztottak simán......:(
|
Quote:
Ha a feljutás menüben megnézed a "szint kezdése" időpontot, akkor onnantól már simán 2x is letelt a 72 óra... Sőt (hogy másodszor is módosítsam írásomat :D), a súgóban benne van, hogy inkább szintlépés előtt tedd szabira az országod, ha esetleg úgy gondolod, hogy fellépés után nem tudsz vele foglalkozni. |
Quote:
köszi a válaszodat igy már vili! |
Sziasztok!
Nem tiszta nekem ez a varázslatok sikeressége téma. Ma a következő történt. Példa csak közelitőleg (százalék is, kör is): 6 kör: 75 % 11 kör: 53 % Nekem kellett volna mondjuk 8 kör, mivel ez alatta van a 11 körnek, volt rá esélyem hiszen még a 11 kör is több mint 50%. Úgyhogy kiválasztottam 8 kört. Nem sikerült. Kiválasztottam megint 8 kört. Nem sikerult. Na mondom ez valami hiba lesz, próbaképp kiválasztottam 11-et(!) és az meg sikerült! Magyarán a kérdés, jól működik a sikeresség számitas a programban azoknál a köröknél is, melyek nem szerepelnek példaként a jobb oldalon? |
Quote:
Van, hogy 44%-nál elsőre sikerül a varit feltenni, de pl olyan is volt, hogy nekem 90%nál is csak harmadikra ment.:) |
Quote:
|
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Napi rendszerességgel varázsoltam eddig, és bizony, ha 50% felett volt a sikeresség, akkor legkésőbb a másodikra elfogadta a rendszer. Ezért bátorkodtam megemliteni ezt a gyanús esetet. Továbbiakban nem nagyon fogok már varázsolni hogy tanulmányozhassam ezt, legalábbis nem manuálisan, mert helytartó bácsi intézkedik :) A hosszú "i"-ben itt a fórumon az a szép hogy visszalép az oldalon (alt161). |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:45. |