![]() |
Quote:
|
[quote=Ati;56476]Nekem rokonaim élnek kint Svédben.
Nekem is vannak kint rokonaim, méghozzá nem is kevés... milyen vicces lenne, ha Ati az egyik rég elveszett unokatesóm lenne, vagy valaki hosonló:D Tack Csokibácsi, Neked is jóreggelt, bár mostmár délután van, de a jó délutánt nem tudom svédül:o |
Quote:
|
Quote:
|
Hú, most látom csak, hogy van ez a topic... Én már 4 napja "Hódozok", és 3 napja regiztem a Fórumra, és még be sem mutatkoztam itt :o De talán jobb későn, mint soha... Szóval 30 éves vagyok, Bp.-n élek, és elmúlt 4 napom (96 órám) 75%-át a Hódítóval kapcsolatos tevékenységekkel töltöttem... Maximalista vagyok, ezért bújom ezt a Fórumot is. Máris sokat segíttetek! Köszönöm! "Megeshet, hogy végül a tanítvány lesz mestere végzete":p ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
jéé,most látom hogy van itt egy skandináv még :)
god morgen Annie :) |
Hej Arden! Már újra magyar vagyok, de szerettem svéd lenni;) Első élményem a magyar rengetegben: Ma reggel ellopták a karácsonyi csomagolópapíromat a női mosdóból az egyik bevásárlóközpontban. Na ehhez mit szóltok? Remélem boldog karácsonya lesz a 300 forintos csomagolópapírommal... jó, mondjuk az én hibám amiért magyarhon legbuckalakóbb városában lakom, dehát ez azért túlzás. Hol van már az, amikor a biciklimet csak úgy leszórtam a Hemköp elé, amíg vásároltam odabenn... Kéne a való életbe is egy moderátor, és akkor most átrakhatná anarchba a csomagolópapír tolvajt:D Vagy ilyen bűnért még nem jár ilyesmi?
|
hei Annie :)
én csak norvégul tanulok,nem éltem kint :) Skandinávia után meg nehéz lesz visszaszokni Mo-ra az ilyenek miatt :P |
All times are GMT +1. The time now is 15:49. |