Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   A hódító varjúi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1661)

Ditke 04-20-2007 22:12

A szösz?! az egy kis izé, ami.... :D :D :D

J.Ati 04-30-2007 15:39

ööö

PróElolvastam kétszer is a bevezetőt ,de lehet velem van a baj,de nem értem az egésszet:)
Este tüzetessen átolvasom a témát hátha rájövök erre a varjús dologra,de ez nekem most jajj!
Szóval varjú,álatvédők varjú szar meg ilyesmi hát ez ellen tényleg kéne valamit tenni,de létszi a galambokról ne feletkezzen meg senki!
Galamb kaki is ám tud ártani:)

BimmBimm 04-30-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 91621)
PróElolvastam kétszer is a bevezetőt ,de lehet velem van a baj,de nem értem az egésszet:)
Este tüzetessen átolvasom a témát hátha rájövök erre a varjús dologra,de ez nekem most jajj!
Szóval varjú,álatvédők varjú szar meg ilyesmi hát ez ellen tényleg kéne valamit tenni,de létszi a galambokról ne feletkezzen meg senki!
Galamb kaki is ám tud ártani:)

Nah jó szórakozás estére mikor tanulmányozod. Páran mondták hogy nem teljesen érthető, de én értem... lehet bennem van a hiba:p

Ditke 04-30-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 91623)
Nah jó szórakozás estére mikor tanulmányozod. Páran mondták hogy nem teljesen érthető, de én értem... lehet bennem van a hiba:p

ne aggódj, legalább nem vagy egyedül... :D :D :D én is értem :D

BimmBimm 04-30-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 91628)
ne aggódj, legalább nem vagy egyedül... :D :D :D én is értem :D

de nevetsz rajta... nem érzed át a varjúprobléma súlyosságát! Most képzeld el ha a varjak beviszik a madárinfluenzát a rendszerbe... minden gép vírusos lesz, oszt majd csodálkozol mikor rádtrüsszent a montor és leköp... vagy az USB-portodból folyik a takony... :)

J.Ati 04-30-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 91631)
de nevetsz rajta... nem érzed át a varjúprobléma súlyosságát! Most képzeld el ha a varjak beviszik a madárinfluenzát a rendszerbe... minden gép vírusos lesz, oszt majd csodálkozol mikor rádtrüsszent a montor és leköp... vagy az USB-portodból folyik a takony... :)

Kezdem kapisgálni.
Ezt tényleg megkéne akadályozni:eek:
Nem akarok beteg lenni és nem akarok taknyot se..jajjj

Ditke 04-30-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 91631)

az én gépem be van oltva minden ellen...:D

BimmBimm 04-30-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 91635)
az én gépem be van oltva minden ellen...:D

Most elképzeltem ahogy injekciós tűt beleszúrod az vincsidbe és telinyomod minden féle löttyel :) Ügyes :)

Ditke 04-30-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 91636)
Most elképzeltem ahogy injekciós tűt beleszúrod az vincsidbe és telinyomod minden féle löttyel :) Ügyes :)

:D :D :D jobb, mint a takony... :p :p :p

BimmBimm 04-30-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 91637)
:D :D :D jobb, mint a takony... :p :p :p

Jogos! D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 04:10.