![]() |
Quote:
Tudom, hogy csak engem akartál megelőzni, mert több pontnyit is fokozhattál volna. . Ezzel nem nekem okoztál csalódást, mert én tudtam, hogy ez lesz. .:D Ha beleképzelem most magam a szövetségeseim helyébe, akik elérték, hogy ne támadjunk, elég kellemetlenül érezném magam, és kicsit bántana, hogy nem támadtunk téged, ennek pedig az egyik szövetséges látta kárát. .:D Persze, ha nem így van, semmi gond, nekem nem kellett bemutatkoznod, mert én már ismertelek. .:D És igen, bevertünk az "ígéret" ellenére, egyetlen egyszer tudtam rávaenni a szövimet, mert láttam, hogy pofátlanul ütöd a tök utolsót 5 sereggel és teljesen ránk jössz, és Te megtetted volna, hogy befokozol mindenki elé, ha azzal nyerhetsz, hiába ilyen emberek is vannak. .:D |
Quote:
Erősen sarkítasz, és kiemelsz olyan részeket, amik szerintem lényegtelenek + Ellentmondasz saját magadnak :) Nem szereltem volna be elsőnek, ennek több oka is volt. 1ik, hogy magamnak tettem ígéretet, és nem nektek, és azt be is tartottam. Másik, hogy elértem a célomat abban az Arénában, amit mondtam is Nektek, és Neked is. Én jól szórakoztam az ebben a két hónapban. Rettenetesen elvertetek, és még utánna jó páran, kemény munka volt onnan vissza jönni, és ez nem csak annak volt köszönhető, hogy kegyelmet kaptam Tőletek. Mint Ati is emlegette, sokan szeretnek ott engem, és ezt a szeretet éreztem rendesen ebben az időben :) |
És igen, bevertünk az "ígéret" ellenére
Nem volt igéret, csak egymást közt (szövin belül) beszélgettünk erről. ő sem igérte meg, hogy nem fog fokozni de nem volt szép, hogy befokozott eléd annak tükrében, hogy ha akarjuk akkor 5-6-7 körökre tartjuk magunktól. ebböl is tanultunk:cool: |
Quote:
|
Hely # Országnév Érték
1 439476 GSX Colonia 10.599 2 349446 Ferrokov 10.078 3 485399 azország 9.989 4 550999 Runner 9.961 5 411732 Freedomland999 9.844 6 570264 Kornélia 9.686 7 16 Füleslandia 9.704 8 354142 kecsek 9.667 9 610870 Bob bá visszatért 9.681 10 160521 Pool 9.545 11 553158 Jetilábnyom 9.418 12 603179 Apollo13 8.506 Elkezdődtek a csaták, de még sorrendet nem nagyon kell figyelni, folyton ugrál mindenki :) De legalább már 12en vagyunk :) Nem akar valaki 13adik lenni? :D |
Én első akarok lenni :D, nem 13. :mad:
|
Quote:
Volt egy ki nem mondott megegyezés. Ezt Te és Elfi felrúgtátok, akkor nem értem, hogy miről beszélünk? Akkor ki milyen ember? Én még így is betartottam, pedig mehettem volna a második helyig. Az meg hogy a végén nem ütöttetek be annak köszönhető, hogy fogtam volna a seregeteket :P Csak most jó dolog másra kenni, hogy nem tudtatok együtt maradni. Nem tehetek róla, hogy én annyira tökéletes vagyok, és becsületes, nem voltam mindig ilyen, de fejlődök, csak már azt nem tudom hova :D |
Quote:
Jössz Belépsz. Játszol 10 napig. (izgi lesz hidd el) Azt csak egy kis szerkesztés kell, és tükrözöd a pont listát, és kész ;) |
Quote:
A sorrend mi négyen, aztán Te és a többiek. Runi fölényesen vezetett, nem volt az utolsó 3 hétben már ellenfél miután Bab, Pool is feladta. A szövetségünk úgy határozott, hogy a veled fentartott közvetlen viszony (vagyis, hogy benyaltad magad náluk) más néven a szimpatikus játékod miatt nem támadunk téged. Ezt megírtam neked, hogy úgy néz ki nem támadunk többet. Erre két lehetséges válasz jöhet, oké és nem oké. Az oké, nálam azt jelenti, hogy tudod hol a helyed, ha már nem támadunk. A másik válasz, nem oké, játszunk. Te nem válaszoltál, hanem elkezdtél pofátlanul az utolsó orira menni 5 sereggel folyamatosan, tudtad, hogy Füles, Jimy és Runi vannak annyira lelkiismeretesek, hogy ha megígérik nem fognak téged támadni, gyakorlatilag fentről nem kellett támadástól tartanod, így simán feljöttél ránk. Ekkor sem volt semmi gond, mondtam a többieknek, hogy ha vagy annyira gerinctelen simán befokozhatsz a 2. helyre, éppen ezért írtam neked, hogy légy szíves nyilatkozzál a terveidről. . Ekkor is kitértél a válasz elől, mint egy igazi simlis, ezért mondtam a többieknek, hogy be kell verni téged, ez meg is történt. Ez után elkezdtél sírni a szövijeimnél, aminek az lett az eredménye, hogy nem támadunk többet, ettől függetlenül szintén ütés után azt mondtad nekem, hogy mivel bevertünk megtennéd, hogy befokozz, de szilveszterkor lesz jobb dolgod meg amúgysem a te stílusod. . És láss csodát, az eredmény ismert. Az utolsó 2 napban már valóban nem tudtunk volna beverni, ha akarunk sem, mivel addigra szépen bevédted magad. Nem kell ezt túlragozni, csaló, hazug ember vagy, ennyi. Nem véletlen, hogy párszor már átraktak anarchba, érdekes velünk ez még nem fordult elő, ennyi. .:D |
Nem érzem magam csaló hazug embernek.
Csak eléd fokoztam be. 1. Leszerelt orikat ti ugyan úgy ütöttétek, mint bárki más, Nektek az az előnyötök megvolt, hogy nagy sereggel tudtok menni, nekem meg hogy közelebb voltak, és figyeltem, mikor mehetek mikor nem. 2. Nem tudhatod mit tettem volna és mit nem. Rég nem érdekelt a helyezés már, csak akkor kezdtem el gondolkozni, hogy megoldható e a leszerelés vagy nem, miután mégis támadtatok. Ti ha nem támadtok az "JKSZ", ha én nem teszek meg mindent az előre jutásért, az is "JKSZ". Ergo nem tudom miről beszélünk? Abban az Arénában többet kaptam mint bárki más, onnan álltam fel, ahonnan más nem biztos hogy erőltette volna. GSX, és 21es még utána is folyamatosan ártózott, kecseg is lopott, és Azor is betámadt. Nem csak a Ti kegyelmeteken múlt hogy oda jutottam. Őszinte leszek, nem a 4edik hely volt a fontos nekem, hanem hogy előtted legyek, és ezzel bosszantsalak kicsit, de ezt Te is tudod nagyon jól :) De én továbbra se foglak sértegetni Téged, nem az én stílusom, ezt meghagyom Neked. Kis 5ödik :P |
All times are GMT +1. The time now is 04:50. |