![]() |
Még friss:
Az elöző szinten simánt a kati 50000-ért, mert általában nagyon kevés egység van a piacon és lépés után elfelejettem átállítani, mert a ht-ra nem nagyon bízom a katikirakást, de most neki kellett és kirakott 117! varit a piacra 50000-ért. Kiváncsiságból megnéztem mennyi most és 13000-ért volt. |
Quote:
|
Az még nem biztos, elmegy, bár valószínű. ha a 13k drasztikusan alacsony ás, és mögötte nagyon sok van kint mondjuk 30k körül, akkor simán megmarad a varid :))
|
Sziasztok:))
Tegnap 4/m csopiban mikulásra raktunk ki egy csomo cuccot..5aranyért átlagba mindent. Erre kapok egy üzit,ami igy szolt.: figyi nagyon király vagy elkaptam 50kfát és kiraktam 40k-ba valamelyik h...lye majd ugyis beveszi!!! Erre irtam neki,hogy én vagyok az a hülye aki viszi a nyersit!? Erre irta,hogy most inkább szabizik pár hetet:))) |
Ti Mikulásra rakosgattok ki cuccot? :eek:
|
Aham :) Én 116 millió rúnát pakoltam ki a piaci ár töredékéért. :)
Ez van, mi szeretjük az anarchosokat :D Nekik ez megjár Mikulásra. :rolleyes: :D |
Quote:
|
Quote:
Gee:) D-ben értelmetlen még 1-aranyat is kirakni...... |
Hát nem tudom, nekem pl jól jött volna egy kis plusz pénz, amikor a pici orimmal lavírozgattam a D alján, magányosan és árván. ;)
Úgyhogy gondoltam azokra, akik 1000-1500 hekin vannak, és nincs sok országuk meg termijük D-ben. nekik is kell egy kis öröm! :) |
De rendik vagytok ;):D
Karácsonykor is lesz majd ajándékozás? :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 10:23. |