![]() |
Így olvasva tényleg más:D
A tolis lovak akkor is mókásak.:rolleyes: |
*** (#******)
2007-03-20 Helyezés: * Érték: 19622 Keresek szövi tagokat! Csak haladók/profik írjanak, nincs kedvem már kezdőket oktatni. A felállás a köv lenne:Én+1harcos+1lovas/hulla. Hullából csak olyan akinek min. 7-8k elitje van. Nincs ilyen 10-15k elit követelményeim egyébként mert ez hülyeség, mert aki ezt írja annak sincs 5-6k-nál több... Ja, MNT elfogadok bárkitől!!! jobb is... |
erős szövit keres elsőre, kezdok nelkul de mnt-t szivesen fogad :)
amugy szerintem ennyi pontnal full elitesen, hullakent a 10-11k elit osszehozhato siman :) (haz+barakkal: 12400) |
"Olyan embereket keresek akik 200 hekin szeretnének maxolni törpe varis vagyok jöhet bárki kivéve hulla"
Vagy: "3 hulla hadis keresi szemét aki megmutatja a világoságot a nagyon nagy sötétségben ..." |
zzzzzzzz (#aaaaaa)
2007-03-21 20:04:46 Helyezés: xyz Érték: zyxd Hy! Szövit keresek,fél-elf vari vok. Bárki jöhet! Még zombi is!!! |
kellene 2 jó szövi!
feltételek::: - 2-3 kör táv.! - erős sereg (min.:300 katona , 50 támadó,védő , 150 íjász , 200 lovas , 100 elit! -legyél tapasztalt játékos! -ne legyen élőhalott! legyen jó anyagi helyzetű(min.:500.000 arany)! -nem fontos,hogy VIP legyen. MNT! Ha megvan írj! |
Quote:
|
Quote:
Úgy látom egy kis segítség ráférne. :) |
Quote:
|
Hmm.. Én felajánlottam neki, hogy segítek... Valamiért nem válaszolt. Vajon mért? Pedig olyan jó hírem van, mindenkinek csak segítek:)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:14. |