![]() |
Quote:
Quote:
[quote=Synkel;49250] 4: A játék legaktívabb résztvevői az A-sok. Látszik itt a fórumon is, hogy kik azok akik a megbeszélésekben törik magukat, hogy változzon valami, lehetőleg jó irányba.[quote=Synkel;49250] Ezt aláírom, végeredményben igazad van, és ez sajnos a hódítsok hibája hogy kevesen jönnek ide képviselni a véleményüket :( Quote:
Továbbra is azt mondom nem erőltetni kell oda az embereket, hanem vonzóvá tenni hogy maguktól akarjanak oda menni az emberek. Engem nem riaszottak el tőle annak idején sem, láttam, nem az én stílusom ennyi. Nem mondtam senkinek hogy ne menjen oda, sőt. De ne kényszerből. |
Quote:
Magyarul minden orija egy embernek ugyanolyan feltételek szerint szerezhesse meg ugyanazt a kis számot. Ez így oks, ha lehetne talán átírnám erre a szavazatom, jobban belegondolva tényleg logikusabb. Így megvalósul, hogy adott magas sorszámos orival teljesítenie kell a csoport feltételét, de nem szenved ettől hátrányt a másik orija, ami esetleg nem olyan magas számú még, s így nem ragadna be annyi ori. Ez így jogos. |
Amugy csak mondom, hogy aki az elsore szavaz, az kb az 1/A halalos iteletet irja ala, mert kb teljesen jatszhatatlan lesz, mert nem lesz ott senki :P
|
a top 30-ba sem csak felfedeezéssel jutottam el. ütöttem én az also 4 szinten, de az-aban is, és ezután is akarok majd ütni nem csak felfedezni. De miért kell esetleg az összetarto klánom fölé menni esetleg még 2k hekivel, csak azért, mert b-n lévö orim különben nem tud fordulni. De teszem azt fölmegyek, mert a klán állja a költségeket, fedezi, hogy nincs tanyám, stb. és utána mit csinálok ott fönn?
termelem pénzt, vagyok leadom esetleg valakinek a földet, mondjuk egy másik klánbol, csak hogy ujra együtt legyünk? különben pedig a cimlapon, ha jól tudom még ez áll: Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit! és jo néhány faj van, melynek, nem a földfoglalás a legnagyobb elöny. van pár faj és személyiség, amelyiknek inkább a felfedezés fekszik én végigkövettem a felfedezés javaslatot és ugy rémlik a fö cél mintha az lett volna, hogy megakadályozzuk a top elszakadását, nem pedig az, hogy 3000 heki felett csak ütni lehessen |
Quote:
|
Quote:
De ha így lenne, az nem a kék számok hibája. |
Mikor nem volt kötelező az A, akkor kb 200an voltunk fent. Eléggé ritkás lenne a mezőny :(
|
Quote:
(es meg mindig nem ertem, minek akarunk konnyiteni, miert lesz az jo, ha mindenki kis kek 8assal rohangal? nem egy szuk(ebb) retegnek kene csak ezt elerni?) Az egesz vilag nem lehet elsportolo.... Annyira torz ez a szemlelet ami most van.... : "Kis kek 8ast mindenkinek!" Ha meg csak jatszani akar, dobjon el egy kek szamot, mit szamit az neki, jatekelmenyben ugyanaz.... (de ezt mar mondtam...) |
Quote:
Nekem épp azért nem jön be az A mert kevés a faj meg az országok is tul egysikuak. Nincs segitségkérés, nem marad életben csak aki hadi vagy bunker Egy nagy háborúban se csak ütnek :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:37. |