![]() |
Quote:
|
Quote:
Veszek a kocsimba riasztót hogy megvédje ezt inkább igy és nem megvédi hanem tönkre vágja..... mondjuk felgyujtja. :) ha már csak igy birod megérteni :D Te meg azt mondod ne vegyek kocsit ha nem birok éjjel nappal benne ülni vagy nevegyek riasztót és válajam be ha ellopják. Miért nem egyszerübb megjavitani a riasztót? :D |
Quote:
Nem riaszt hangosan, ha esetleg feltörik, hanem küld egy sms-t a tulajnak.. Pont azon gondolkoztam tegnap, hogy egy mélygarázsban voltam, ha ott törik fel, akkor a gps hogy érzékeli, hogy megmozdult az autó, illetve hogy küld riasztósms-t, ha nincs mobil térerő? Szóval ahelyett, hogy vinnyogna mint állat, ezzel talán felhívja a figyelmet a környék jólelkű embereknek, inkább kussban marad, és hagyja, hogy ellopják :D Szóval ez a helytartó is... Fizetek érte, mégis néha több kárt okoz, mint hasznot... :) De az én hibám, hiszen én álltam be vele a mélygarázsba :D |
Quote:
A helytartoval ugy is nagyon szepen tonkre lehet tenni egy orszagot, nem lehet mindent bolondbiztonsra csinalni, mert akkor elveszti a funkciojat.... (ez szol a tobbieknek is, akik nem tudnak elvonatkoztatni, foleg laziganak) |
ez aztan szep! miert ne jatszana a helytarto helyettunk? szerintem tehetunk egy olyan funkciot is, hogy a helytarto bontson helyettunk! valasszunk ki egy orszagot, es ahoz kepest bontson az elore meghatarozott fontossagi sorrend szerint epuleteket, hogy 1-14 ponttal a kivalasztott orszag alatt legyunk ertekileg. az lenne igazan franko!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ebben a topicban már jópárszor el lett mondva ugyanaz ugyanilyen irónikusan :D (én már kb 5x megtettem :D) (Amúgy még mindig úgy érzem, hogy ez elvi kérdés :D) |
persze h ironizalok.. mit tegyek mast? ez az egesz ht tonkreteszi a jatekot, atveszi az egesz iranyitast.. lassan 1 vip csak azert lepked majd be az orszagaba, hogy megnezze hany hektaron van, mert majd a ht tamad helyettunk, piacol helyettunk, moralt huzat helyettunk, esatobbi. ja es a jatek neve is atmegy majd 'helytartok haboruja'-ba...
|
szerintem ennyire nem kellene túldramatizálni a dolgot..
|
All times are GMT +1. The time now is 15:42. |