![]() |
Quote:
|
Princetől miért kaptam lefele fordított ujjat?
|
Quote:
A jelenleginél boldogabb ünnepeket kívánok neked is, többieknek is. Akkor is, ha ez itt maga a nirvana. |
Quote:
Quote:
Tehát ezzel nem értesz egyet .. hát nem egyforma az értlékrendünk tényleg .. |
Quote:
Ez a kifogásolt motívum. Ha valóban beszélgetni akarsz erről a differenciáról, szaporítani a szavakat, ne itt. |
Princ ..
Ha nem fogod fel hogy nem az számít hogy ünnep van vagy bármilyen nap .. hogy akit szeretek, szeretem naptól és ünneptől függetlenül mindig, se jobban se kevésbé egyik nap sem, ha karácsony van ha nem .. ugyanez vonatkozik azokra is akiket nem szeretek .... akkor nincs miről beszélnünk .. NEM az ünneptől és NEM a napoktól teszem függővé az érzéseimet, hanem az emberektől és az emberi hozzáállásuktól. |
Quote:
|
Quote:
Szoktál kígyót-békát kiáltani a (talán nem is létező) gyűlöltekre ilyenkor? Persze, hiszen ez is csak egy nap. :confused: |
Quote:
|
Quote:
Akkor kérdezzünk:Te sosem veszel a feleségednek csak úgy egy szál virágot? A gyerekeknek valamit?Csak azért hogy lásd örömüket mindenféle alkalom(szülinap,névnap,karácsony,valentin, stb) nélkül?Mert nekem meg ez a fura... Biztos vacak az értékrendem,de én már csak ilyen ósdi vagyok |
All times are GMT +1. The time now is 20:13. |