Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Reni 12-25-2008 11:14

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 200263)
Akit én szeretek ahhoz nem kell karácsony hogy tudja, akit pedig nem szeretek vagy utálok annak karácsonykor se fogok kedveskedni mert az képmutatás.

Nem gondoltam hogy valamiben egyetfogok érteni veled :) Elgyengíthetett a karácsony? :)
Nah jó csak vicc, ezt tényleg így gondolom én is ahogy Serg írja.

Gyula 12-25-2008 13:53

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 200251)
gyula neked aztán végképpen nincsen erkölcsi alapod ehhez: hogy is volt az a kis jksz amit legutóbb a pannonfölde ellen szervezgettél?
Esetleg erkölcsösség lovagjaként törölhetnéd a plusz oridat az A ban

Ne tedd magad nevetségessé :) Amit irsz az alaptalan vádaskodás, Digital Knights és Tolvajok Gyilkosa viszont megtalálható a szégyentáblán.
Ezek után úgy gondolom, hogy meg van az erkölcsi alapom ehez.

sutike31005 12-25-2008 14:15

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 200285)
Ne tedd magad nevetségessé :) Amit irsz az alaptalan vádaskodás, Digital Knights és Tolvajok Gyilkosa viszont megtalálható a szégyentáblán.

Ehhez,ha jól tudom. :D

Serg 12-25-2008 14:31

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 200285)

Mert vagyok annyira gerinces hogy nem törlöm az orim ha anarchba kerül és annyira is, hogy amit elkövetek vállalom, ez viszont rólad nem mondható el.
Szerviz javaslat: az erkölcsi érték mutatója erősen meghibásodott kérem installálja újra

Nagyon halkan jegyzem meg hogy van bizonyítékom arra hogy nem is egyszer csaltál már a hódban és ha nagyon berágatsz közzé teszem valamilyen tárhelyen...

Gyula 12-25-2008 15:35

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 200288)
Ehhez,ha jól tudom. :D

Nem érzed szánalmasnak magad? Érdemben hozzászólni nem tudsz ezért neki álsz a helyeírásomat javitgatni? :)

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 200292)
Mert vagyok annyira gerinces hogy nem törlöm az orim ha anarchba kerül és annyira is, hogy amit elkövetek vállalom, ez viszont rólad nem mondható el.
Szerviz javaslat: az erkölcsi érték mutatója erősen meghibásodott kérem installálja újra

Nagyon halkan jegyzem meg hogy van bizonyítékom arra hogy nem is egyszer csaltál már a hódban és ha nagyon berágatsz közzé teszem valamilyen tárhelyen...

serg: msn logokat vagy egyéb ilyen "bizonyítékokat" gyártani nem nagy dolog. Ha azt hiszed hogy ezzel lejáratsz nyugodtan tegyél fel bármit egy tárhelyre.
Ha egyéb érdemi bizonyítékod van a bünösségemet illetően, hát akkor használd a support kukacát vagy a jksz bejelentőt.

Dragi 12-25-2008 15:56

Örülök hogy ti még Karácsonykor is képesek avgytok szájakaratézni :mad: Gratulálok a felnőtthöz illő viselkedésetekhez! Szal örülnék ah anygon hamar abba fejeznétek az egymás szekálását még kb. 2 napig! Köszi szépen

Serg 12-25-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 200300)

serg: msn logokat vagy egyéb ilyen "bizonyítékokat" gyártani nem nagy dolog. Ha azt hiszed hogy ezzel lejáratsz nyugodtan tegyél fel bármit egy tárhelyre.
Ha egyéb érdemi bizonyítékod van a bünösségemet illetően, hát akkor használd a support kukacát vagy a jksz bejelentőt.

gyula!
1;mindketten tudjuk hogy ezek nem gyártott dolgok
2;nem kell, hogy lejárassalak azt te már rég megtetted...
3;nekem nem célom hogy kirúgjanak a játékból,de ahhoz bőven elegendő hogy mindenki számára kiderüljön hogy nincs neked semmiféle erkölcsi alapod sem velem sem mással szemben.

sutike31005 12-25-2008 18:58

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 200300)
Nem érzed szánalmasnak magad? Érdemben hozzászólni nem tudsz ezért neki álsz a helyeírásomat javitgatni? :)

abszolut nem tudom mi lenne ehhez az ami érdemben való hozzászólás lenne :o az, ha Én is elmondom, hogy szerintem ki mikor hol csal? vagy, hogy kinek hol vannak az országai? ám kérdésedre a válasz a szánalom szikrája sincs meg a magam irányába, ellenben Titeket szánlak.. ezért csak a helyesírásotokat javítom ki...azt is csak akkor amikor van hozzá erőm és ott se mindenhol, hisz Én is rengetegszer nem helyesen írok dolgokat..de hogy értsd játékbeli sikerem nem sok van.. ellenben végzős vagyok nemsokára diplomám lesz és már most tudom, hogy hol fogok dolgozni.. hisz jó pár állás ajánlatot kaptam..:D (értsd Titeket: akik túl komolyan veszik ezt a játékot és nem játékként kezelik.. tudod szórakozás kikapcsolódás)

sutike31005 12-25-2008 19:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 200301)
Örülök hogy ti még Karácsonykor is képesek avgytok szájakaratézni :mad: Gratulálok a felnőtthöz illő viselkedésetekhez! Szal örülnék ah anygon hamar abba fejeznétek az egymás szekálását még kb. 2 napig! Köszi szépen

bár örülnék, ha nem csak két napig, de az ember ne legyen nagyra vágyó.. :DD vagyis hogy az vagyok.. de mind1 :P

Tsobi 12-25-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 200317)
.. végzős vagyok nemsokára diplomám lesz és már most tudom, hogy hol fogok dolgozni.. hisz jó pár állás ajánlatot kaptam..:D (értsd Titeket: akik túl komolyan veszik ezt a játékot és nem játékként kezelik.. tudod szórakozás kikapcsolódás)

Gratula :)

All times are GMT +1. The time now is 20:10.