![]() |
Quote:
Csak biztos feltette a vérszomjat :D |
Quote:
A kérdés ,hogy Máténál fent volt-e a védelem:rolleyes: Azért én azt mondom ,hogy hajráMáté! Mindenki ellene van szóval kicsit kell erősíteni az ő oldalát is:) |
Quote:
Lehet az a probléma:P Andrew még elmenekülhetsz Még most megengdem DE már nemsokáig élhetsz ezzela lehetőséggel... Napóleon is felállt :PMondjuk utána meghalt de az nem lényeg:P Synkel ne másolgass mert van olyna oprszág a klörn yéken aki ebböl elönyt szerezhet!!!! Ha meg nem látsz fel adáig akkor csönd:P |
Quote:
Nem leltél szebb színt?:D Még lehet menekülni :P Ma még lehet holnap már:P Vasárnap meg már temetés |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
hát én ezt andrewnek írtam:D ma még lehet még vaásrnap is lehet egy kicsit de aztzán már nem:P |
Quote:
|
Quote:
Majd a sajtótájékoztatón mindent elmondok:D Az időpontot majd a főoldalon keressétek:P |
2007-09-0 06:41:46
Megesik, hogy a kigyó is elesi (#447971) hatalmas mészárlást végzett Vae victis! (#406496) országában. 2007-09-0 06:41:46 Megesik, hogy a kigyó is elesi (#447971) hatalmas mészárlást végzett Vae victis! (#406496) országában. Úgy látom fordult a kocka:D:D Grat Harcosoknak:cool: |
All times are GMT +1. The time now is 15:43. |