![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én most ezen dühöngök... |
Quote:
Szerinted egy 13-14 nagyképű srác, majd igazat fog adni egy 45-50 éves embernek? Vagy netán szó nélkül fogja tűrni, hogy leszólják? Bárki bármit ír, az állandó konfliktus forrás lesz. |
Quote:
csak valamiért ez a divat mostanság, hogy csesztessük már a másikat, szóljunk be neki:(:mad: |
Ez nem igaz. lehetetlen olyat írni, ami senkit se ingerel. Pepával egyetértek.
Most ha azt mondanám, hogy "Mindnekit imádok! De tényleg!" Azt mondanád, hogy "tessék, ez pol biztos senkinek se szúrja a szemét..." erre én azt mondom, hogy de igen, legalább 5-6 embernek szúrná... |
Quote:
|
Nah én most dühöngök:
Miért nem lehet egy olyan nap, amikor nem szól be senkinek senki?Nem csak erre a topicra a gondolok, hanem msn, és persze élőben?Mindenhol a vitát hallom :mad::mad::mad::mad:Nem szeretem a vitát! |
Quote:
|
Quote:
|
pedig jó dolog vitázni. miért baj, ha vmit két ember nem ugyanúgy lát? a vita nem rossz dolog, nem kell tőle félni.
|
Quote:
|
Ugyanazzal a játékkal játszunk? Én nagyon ritkán olvasok vérre menő vitákat. Hol történnek az ilyenek?
|
én mártírkodást olvastam, nem vitázást. vitához két ember kell, nem egy :(
|
Konkréten nem csak a fórumra/játékra gondoltam ,hanem a való életben is egyre több vitát látok és élek meg:mad:
|
Quote:
|
NEM ÉRTEM !!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:
Nem tudok VIP sms-t küldeni !!!! mi a franc ez? tmobilos vagyok, eddig még nem volt vele gond, telefonálni tudok (magyarul nincs letiltva a vonal, stb...) de a VIP SMS-t amikor el akarom küldeni, akkor visszdobja a telefonom, hogy "üzenet elutasítva".. a telefonszámot a 0691 kezdetűt is ellenőriztem 3x, jól írtam be a telefonomba... GRRRRRRRR |
Nincs pénz a kártyádon:D:D
|
a smsküldés után próbaképpen felhívtam valakit... máködik a teló, és nem kell rá pénz, előfizus... :S
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Itt jegyzem meg, hogy Gee is kapott volna, csak még nem igazán reagált a levélre. |
Quote:
|
Quote:
De én megnéztem minden e-mail címemet.... Még itt, a külső fórumon is hangoztattam, hogy nem is mertem gondolni arra, hogy kapok vip-et, és hogy nem is kaptam, és hogy gratulálok azoknak, akik kaptak.... :O Uramég... Aztán szóbakerült, hogy spam meg ilyen helyeken nézzünk körül... De nálam semmilyen ilyen helyen nem volt hódiítós levél. :(:(:(:( Akkor meg aztán tripla-dupla giga dühöngök... :'( :mad: |
én itt belsőn kaptam levelet...
|
Quote:
|
Uramég... És tényleg. :O Szülinapi meglepetés :)
Ez frenetikus :D |
A munka legjava hátravan... Most jön az, hogy összekapcsoljak 300 országot. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
2-t regeltem, de nem fórumozok 2 néven. Különben megtaláltam volna a levelet. :D
|
1234 olvasatlan üzenet :eek::eek:
Ezt sem 10 perc lesz végigolvasni :mad::D |
Quote:
|
Na elegem van a légkondiból.Totál kikészitette a torkom.Kimegyek a helyiségböl 1000 millio fok van árnyékban,bemegyek és befagyok.És ezt teszem mint egy jojo .Há kell ez nekem?:mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha hallanátok hogyan hörgök akkor talán nem mosolyognátok meg.Hanem fetrengeve röhögnétek.Egy francia buldog is megirigyelhetné azokat a hangokat amelyeket kiadok magamból.
Höfokszabályzoról meg anyit hogy az a fönök kezében van,és most igy bosszulja meg ,hogy nyügölödtünk a légkondi telepitése végett.Azt mondja nekünk kellett. |
Quote:
|
Eke: elég hülye főnököd lehet ha ezzel szórakozik. De biztos jó neki ha a munkatársak egyszerre mennek TP-re...
|
All times are GMT +1. The time now is 20:05. |