Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 05-20-2011 23:41

letiltotta a kurucinfot a f@szbuk...

mekkora suttyóság már....

J.Ati 05-21-2011 10:18

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 287490)

Ezért se f@szbukozok!
Zsidó találmány :)

szamóka 05-21-2011 11:09

Quote:

Kuruc.info, 2021. május 20. "Tíz évvel ezelőtt tiltott le minket a facebook"

[...]

xy: Mi a csuda volt az a facebook?

Pool 05-22-2011 18:33

A Fulham csapatának utolsó bajnokiján Gerát 3 perc után kiálíították...
Így a csapat nem indulhat az EL-ben, mint a PL legsportszerűbb csapata, a Blackpool fog helyette...
Egész évben szivatón volt Zoli, a hollandok elleni jó játéka után már perceket sem kapott, tavaly az EL döntőbe jutás kulcsembere volt...

Ezek után azt mondom, szép volt Zoli!!!!!

vityu 05-23-2011 21:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 287629)
Amíg erre várunk, addig a napokban egy újabb izgalmas (játékmenetet nem érintő) módosítás fog bekerülni. Hú, nagyon izgatott vagyok ezzel a módosítással kapcsolatban, úgyhogy napok kérdése, és jön. :)

Valamit lehet tudni erről? Vagy titkos?

J.Ati 05-24-2011 12:25

Győztünk: feloldotta a tiltást a Facebook

Quote:

http://kuruc.info/r/6/79531/

vityu 05-24-2011 15:57

http://noob.hu/2011/05/24/szakordito_kepzes_0.png

Ha nem lehetne jól olvasni, akkor az van odaírva, hogy szakordító képzés :)

Von 05-24-2011 19:56

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 286629)
A gyógyszergyártó nem tehet róla, hogy az osztálytársad dokija nincs tisztában azzal, amit tesz.

Egy érdekes cikk a témával kapcsolatosan, tegnap jelent meg az indexen:
http://index.hu/tudomany/2011/05/23/...yogyszer_moge/
"Nem állnak a gyógyszercégek a túl olcsó rákgyógyszer mögé"

Persze a dolog nem fekete-fehér, de legalább reflektál arra, hogy a gyógyszeripar is üzlet, üzleti logikával.

Merengő 05-24-2011 21:50

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 287663)
Mi itt mind politikusok vagyunk és a saját országainkat képviseljök. :)

én a fenti sorokban nem képviselem a saját országom :) nem nagyon izgat a dolog, csak rá akartam világítani, hogy felesleges köríteni olyan dolgot ami mindenki által elfogadott .. de vityu és társai azt hiszik támadást indítottam szóban a Dragon ellen pedig erről szó sincs. ha más klán csinálja ugyanezt ugyan így leírnám. a Dragon ugyanolyan klán nekem mint bármelyik más. tisztelem, hogy jól meg lett szervezve. reménykedem benne, hogy meg tudják csinálni azt amit mi nem tudtunk. ezzel téma részemről lezárva sok sikert nekik.

kistigris 05-25-2011 16:17

http://www.origo.hu/itthon/20110525-...a-kormany.html

Saját jogán lakáshoz juthatna az a roma család, amely iskolába járatja a gyerekét, és legalább az egyik szülő munkába áll - mondta Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke a Bruxinfonak, miután a kormány bemutatta Brüsszelben az európai uniós romastratégiához benyújtott nemzeti tervet.

Hurrá! :(

Tsobi 05-25-2011 16:46

Egyetért-e Ön azzal, hogy az Európai Uniónak benyújtott magyar "romastratégia" program keretén belül azon cigány családok, melyekben legalább az egyik szülő kereső tevékenységet folytat lakáshoz juthatnak?

Fefe013 05-25-2011 17:23

Quote:

Originally Posted by kistigris (Post 287687)

Saját jogán lakáshoz juthatna az a roma család, amely iskolába járatja a gyerekét, és legalább az egyik szülő munkába áll - mondta Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke a Bruxinfonak, miután a kormány bemutatta Brüsszelben az európai uniós romastratégiához benyújtott nemzeti tervet.

Ez aztán a stratégia....:mad:
Nem írok már semmit, mert így indulatokkal telve nem igazán tudnék most semmi szalonképeset megfogalmazni....

jampi 05-25-2011 17:30

magyar meg menjen a picsaba:mad:

vityu 05-25-2011 17:37

Quote:

Juhú, lassan végzek az egyetemmel, megyek dolgozni, ahol majd egymagam fogok élni, albérletben, és majd talán 10év múlva eljutok oda, hogy vegyek egy lakást, ami még 30évig valami banké lesz... Éljen. Valljam magam cigánynak, csináljak 3 gyereket, és kapok egy saját lakást?

Hát bekaphatják...

bandes 05-25-2011 17:49

Quote:

És ez nem diszkrimináció, hogy csak ők kaphatnak ilyen támogatást alanyi jogon?
Ez nem integráció... Csak még inkább ellenszenvesek lesznek egy átlag magyar polgár szemében, az idáig sem közkedvelt romák.
Amúgy támogatom az ötletet, ha például a szabolcsban élő, reményvesztett, szegény magyarok is megkapnák a támogatást, akiknek szociális juttatás gyanánt, lelkes nyugdíjasok küldik a ruhákat és alapvető élelmiszereket. Ők is vannak olyan rossz helyzetben, mint a romák. Lehet nekik is panaszkodni és vádaskodni kellene, hogy felfigyeljenek rájuk...

Von 05-25-2011 18:18

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 287690)
Ez aztán a stratégia....:mad:
Nem írok már semmit, mert így indulatokkal telve nem igazán tudnék most semmi szalonképeset megfogalmazni....

Mit vártok? Egész Európa sajnos így működik... A nyugati civilizáció ezen része mára eljutott odáig, hogy önként háttérbe szorítja magát a saját országában (is) és önként versenyhátrányba kényszeríti magát a világ többi részével szemben. Mindezt pedig felvilágosult szociális gondolkodásnak hívja.
Én jobban szeretem civilizációs zsákutcának hívni.

Az USA-ban ezzel szemben nincs szociális segélyezés és a magántulajdonod fegyverrel megvédheted. És egyből nincs gond az ösztönzéssel meg az "élősködéssel"

Merengő 05-25-2011 18:22

ha ez egyszer megvalósul (amit kétlek) bizakodom benne, hogy minden magyar fegyvert ragad és nem tűrjük tovább, hogy a mi pénzünkön élősködjenek.

Tsobi 05-25-2011 18:25

"A terv bemutatásakor Balog Zoltán, a társadalmi integrációért felelős államtitkár arról beszélt, hogy a magyar állampolgárok többsége támogatja, hogy "a romák többségi társadalomba való integrálása megtörténjen. Úgy gondoljuk, hogy biztatók a jelek: az emberek jobban meg akarják ismerni a romákat" - fejtette ki az államtitkár."

Én erre kaptam fel a fejem. 100 emberből vajon mennyi szeretne szomszédjának egy cigány famíliát? 100 emberből vajon mennyi szeretne kollegájának egy cigányt, hogy az a hozzáállásával még inkább nehezítse a munkáját? 100 emberből vajon mennyi megy át az utca túloldalára vagy szaporázza meg lépteit, ha egy cigány mellett kell elmennie? Biztos ezen dolgok is azért vannak, mert a magyar társadalom kirekesztő és szélsőségesen rasszista.

Redback 05-25-2011 18:25

Kérdezem én, ez nem a magyarok ellen elkövetett negatív diszkrimináció?! Vagy ez nem számít? Mi az, hogy saját hazánkban a MI pénzünkön MÁS kap lakást, mert apuci vagy anyuci elmegy dolgozni? Azt hiszem Fefe szavai illenek most ide is:

Quote:

Merengő 05-25-2011 18:26

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 287699)
"A terv bemutatásakor Balog Zoltán, a társadalmi integrációért felelős államtitkár arról beszélt, hogy a magyar állampolgárok többsége támogatja, hogy "a romák többségi társadalomba való integrálása megtörténjen. Úgy gondoljuk, hogy biztatók a jelek: az emberek jobban meg akarják ismerni a romákat" - fejtette ki az államtitkár."

Én erre kaptam fel a fejem. 100 emberből vajon mennyi szeretne szomszédjának egy cigány famíliát? 100 emberből vajon mennyi szeretne kollegájának egy cigányt, hogy az a hozzáállásával még inkább nehezítse a munkáját? 100 emberből vajon mennyi megy át az utca túloldalára vagy szaporázza meg lépteit, ha egy cigány mellett kell elmennie? Biztos ezen dolgok is azért vannak, mert a magyar társadalom kirekesztő és szélsőségesen rasszista.

kiket kérdeztek meg erről?

kistigris 05-25-2011 18:29

Én támogatom az integrációjukat a társadalomba!Csak ne a magyar társadalomba!!!

kistigris 05-25-2011 18:35

A legfrissebb hír:

Nem a kormány nevében ígért alanyi jogon járó lakásokat a romáknak Farkas Flórián. Az Országos Roma Önkormányzat elnöke a romastratégia brüsszeli bemutatása után beszélt arról, hogy alanyi jogon lakást kaphatnak azok a romák, akik iskolába adják a gyereküket és munkába állnak. A kormány szerint ez nem szerepel a 2015-ig előirányzott tervek között, de Farkas Flórián a kormány elé viheti az elképzeléseit.

Pool 05-25-2011 20:30

Quote:

Originally Posted by kistigris (Post 287705)
Én támogatom az integrációjukat...

pl. szerves trágyába?
bár lehet kihányná őket a Magyar Föld...

Merengő 05-27-2011 19:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287768)
Már egyszer kiléptem meg be, hogy biztos az a baj. Aztán nem tűnt el. Ha simán frissítettem, eltűnt, ha ctrl+f5-tel, akkor is. Mindekettőt megcsináltam.

van külömbség, ha valaki ctrl+f5-el frissít, mintha simán f5-el tenné?

vityu 05-27-2011 19:50

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 287770)
van külömbség, ha valaki ctrl+f5-el frissít, mintha simán f5-el tenné?

Én úgy tudom, hogy igen. Erepublikon, amikor átvariálták az oldal szerkezetét, az f5-től a régi kinézet maradt, az új tartalommal, viszont a ctrl+f5-tel viszont az oldalszerkezet is frissült.

Dus 05-27-2011 20:15

Ctrl+f5-nél a cache-ben meglévő adatokat is újra lekér a böngésző. De azt hiszem IE alatt sima f5-re is ezt teszi (vagy ezt az Opera csinálja??).

Pool 05-29-2011 11:30

Nyilvánosan felakasztottak két embert az Irán nyugati részén lévő Kermanshah városában, gyermekek elleni szexuális erőszak miatt ítélték őket halálra.

Az IRNA állami hírügynökség szerint P. Mohammadi Pashterizeh és A. Namaki egy kilenc éves gyermeket erőszakolt meg és videóra is vette ezt. A hírügynökség közölte, tömegek gyűltek össze a város egyik terén, hogy megnézzék a kivégzést, és bekiabálva köszönetet mondtak a bíróságnak az ítéletért. Irán szerint a halálos ítéletek nélkülözhetetlenek a törvény és a rend betartásához, és csak alapos és kimerítő vizsgálatok után hoznak ilyen döntéseket a bíróságok. Idén már legalább 145 embert akasztottak fel az ázsiai iszlamista országban, legalábbis az AFP francia hírügynökség ennyit számolt össze sajtóhírek alapján. Hivatalos jelentések szerint tavaly 179 embert végeztek ki Iránban. Nemzetközi jogvédők azt állítják, hogy ennél jóval több embert akasztottak fel a perzsa országban, és Kína után itt hozzák a második legtöbb halálos ítél etet a világon.

bírom ezeket a jogvédőket. akkor is ilyen harciasak lennének, ha a két állat (nem ember) az ő kölyküket kapja el?

Redback 05-29-2011 12:07

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 287826)
bírom ezeket a jogvédőket. akkor is ilyen harciasak lennének, ha a két állat (nem ember) az ő kölyküket kapja el?

Szerinted van nekik egyáltalán?

Merengő 05-29-2011 14:45

pár cigánnyal én is megtenném itt, aztán rendet tanulnának

Vent 05-29-2011 22:26

Olyan sorsa jutunk, mint székelyek Erdélyben..

Tsobi 05-29-2011 23:14

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 287860)

Amíg olyan ifjak alkotják az utánpótlást, mint akikkel tegnap hozott össze a sors, akkor NEM !!
Nem így lesz!

Vent 05-29-2011 23:16

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 287866)
Amíg olyan ifjak alkotják az utánpótlást, mint akikkel tegnap hozott össze a sors, akkor NEM !!
Nem így lesz!

Sajnos ez nem ilyen egyszerű s könnyű..

Tsobi 05-29-2011 23:23

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 287867)
Sajnos ez nem ilyen egyszerű s könnyű..

Persze, mert mások túlbonyolítják. A megoldás gyökere mindig belőlünk ered..

Tsobi 05-29-2011 23:27

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 287860)

Erről a beletörődő hangnemről egy idézet jutott csöppnyi agyamba:

"Csak az vész el, amiről a Nemzet végleg lemond."

Vent 05-29-2011 23:27

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 287869)
Persze, mert mások túlbonyolítják. A megoldás gyökere mindig belőlünk ered..

Erről nem itt kellene beszélni. Nem alkalmas módja egy fontos téma megvitatásának.

Vent 05-29-2011 23:29

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 287870)
Erről a beletörődő hangnemről egy idézet jutott csöppnyi agyamba:

"Csak az vész el, amiről a Nemzet végleg lemond."

Hmm.. Nem mondanám. Épp ellenkezőleg. Csak tisztában vagyok a nehézségek súlyával..

Tsobi 05-29-2011 23:30

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 287871)
Erről nem itt kellene beszélni. Nem alkalmas módja egy fontos téma megvitatásának.

Mondd azt, hogy nem mi vagyunk a megfelelő emberek, mert épp a téma fontossága miatt jelentéktelen a helyszín, ahol folyik.

Vent 05-29-2011 23:33

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 287873)
Mondd azt, hogy nem mi vagyunk a megfelelő emberek, mert épp a téma fontossága miatt jelentéktelen a helyszín, ahol folyik.

Te bárhol tudsz beszélni, véleményt nyilvánítani, én nem.
Ezek szerint én nem vagyok megfelelő..

Redback 05-30-2011 14:18

Egy kérdésem lenne, tesómmal ezen vitáztunk:
"Bizonyos értelemben a kereskedelmi hitel >>komplementere<<, ezért itt említjük meg a vevőktől kapott előlegeket is."
A kereskedelmi hitelt a bolt adja a vevőnek, a vevőktől kapott előleget a vevő adja a boltnak. Tesóm szerint a vevőktől kapott előleg nem a kereskedelmi hitel komplementere, hanem valami más, ezért megemlíti a vevőktől kapott előleget. De ez tökre nem logikus szerintem, hanem a vevőktől kapott előleg a kereskedelmi hitel komplementere, ezért említi meg.

Szerintetek?

Dragi 05-30-2011 14:43

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 287885)
Egy kérdésem lenne, tesómmal ezen vitáztunk:
"Bizonyos értelemben a kereskedelmi hitel >>komplementere<<, ezért itt említjük meg a vevőktől kapott előlegeket is."
A kereskedelmi hitelt a bolt adja a vevőnek, a vevőktől kapott előleget a vevő adja a boltnak. Tesóm szerint a vevőktől kapott előleg nem a kereskedelmi hitel komplementere, hanem valami más, ezért megemlíti a vevőktől kapott előleget. De ez tökre nem logikus szerintem, hanem a vevőktől kapott előleg a kereskedelmi hitel komplementere, ezért említi meg.

Szerintetek?

szerintem normális emberek ilyenen nem vitatkoznak :p:D és egy kukkot nem értek :D

All times are GMT +1. The time now is 21:03.