![]() |
letiltotta a kurucinfot a f@szbuk...
mekkora suttyóság már.... |
Quote:
Zsidó találmány :) |
Quote:
[...] Hozzászólások: xy: Mi a csuda volt az a facebook? |
A Fulham csapatának utolsó bajnokiján Gerát 3 perc után kiálíították...
Így a csapat nem indulhat az EL-ben, mint a PL legsportszerűbb csapata, a Blackpool fog helyette... Egész évben szivatón volt Zoli, a hollandok elleni jó játéka után már perceket sem kapott, tavaly az EL döntőbe jutás kulcsembere volt... Ezek után azt mondom, szép volt Zoli!!!!! |
Quote:
|
Győztünk: feloldotta a tiltást a Facebook
Quote:
|
http://noob.hu/2011/05/24/szakordito_kepzes_0.png
Ha nem lehetne jól olvasni, akkor az van odaírva, hogy szakordító képzés :) |
Quote:
http://index.hu/tudomany/2011/05/23/...yogyszer_moge/ "Nem állnak a gyógyszercégek a túl olcsó rákgyógyszer mögé" Persze a dolog nem fekete-fehér, de legalább reflektál arra, hogy a gyógyszeripar is üzlet, üzleti logikával. |
Quote:
|
http://www.origo.hu/itthon/20110525-...a-kormany.html
Saját jogán lakáshoz juthatna az a roma család, amely iskolába járatja a gyerekét, és legalább az egyik szülő munkába áll - mondta Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke a Bruxinfonak, miután a kormány bemutatta Brüsszelben az európai uniós romastratégiához benyújtott nemzeti tervet. Hurrá! :( |
Egyetért-e Ön azzal, hogy az Európai Uniónak benyújtott magyar "romastratégia" program keretén belül azon cigány családok, melyekben legalább az egyik szülő kereső tevékenységet folytat lakáshoz juthatnak?
|
Quote:
Nem írok már semmit, mert így indulatokkal telve nem igazán tudnék most semmi szalonképeset megfogalmazni.... |
magyar meg menjen a picsaba:mad:
|
Quote:
Hát bekaphatják... |
Quote:
Ez nem integráció... Csak még inkább ellenszenvesek lesznek egy átlag magyar polgár szemében, az idáig sem közkedvelt romák. Amúgy támogatom az ötletet, ha például a szabolcsban élő, reményvesztett, szegény magyarok is megkapnák a támogatást, akiknek szociális juttatás gyanánt, lelkes nyugdíjasok küldik a ruhákat és alapvető élelmiszereket. Ők is vannak olyan rossz helyzetben, mint a romák. Lehet nekik is panaszkodni és vádaskodni kellene, hogy felfigyeljenek rájuk... |
Quote:
Én jobban szeretem civilizációs zsákutcának hívni. Az USA-ban ezzel szemben nincs szociális segélyezés és a magántulajdonod fegyverrel megvédheted. És egyből nincs gond az ösztönzéssel meg az "élősködéssel" |
ha ez egyszer megvalósul (amit kétlek) bizakodom benne, hogy minden magyar fegyvert ragad és nem tűrjük tovább, hogy a mi pénzünkön élősködjenek.
|
"A terv bemutatásakor Balog Zoltán, a társadalmi integrációért felelős államtitkár arról beszélt, hogy a magyar állampolgárok többsége támogatja, hogy "a romák többségi társadalomba való integrálása megtörténjen. Úgy gondoljuk, hogy biztatók a jelek: az emberek jobban meg akarják ismerni a romákat" - fejtette ki az államtitkár."
Én erre kaptam fel a fejem. 100 emberből vajon mennyi szeretne szomszédjának egy cigány famíliát? 100 emberből vajon mennyi szeretne kollegájának egy cigányt, hogy az a hozzáállásával még inkább nehezítse a munkáját? 100 emberből vajon mennyi megy át az utca túloldalára vagy szaporázza meg lépteit, ha egy cigány mellett kell elmennie? Biztos ezen dolgok is azért vannak, mert a magyar társadalom kirekesztő és szélsőségesen rasszista. |
Kérdezem én, ez nem a magyarok ellen elkövetett negatív diszkrimináció?! Vagy ez nem számít? Mi az, hogy saját hazánkban a MI pénzünkön MÁS kap lakást, mert apuci vagy anyuci elmegy dolgozni? Azt hiszem Fefe szavai illenek most ide is:
Quote:
|
Quote:
|
Én támogatom az integrációjukat a társadalomba!Csak ne a magyar társadalomba!!!
|
A legfrissebb hír:
Nem a kormány nevében ígért alanyi jogon járó lakásokat a romáknak Farkas Flórián. Az Országos Roma Önkormányzat elnöke a romastratégia brüsszeli bemutatása után beszélt arról, hogy alanyi jogon lakást kaphatnak azok a romák, akik iskolába adják a gyereküket és munkába állnak. A kormány szerint ez nem szerepel a 2015-ig előirányzott tervek között, de Farkas Flórián a kormány elé viheti az elképzeléseit. |
Quote:
bár lehet kihányná őket a Magyar Föld... |
Quote:
|
Quote:
|
Ctrl+f5-nél a cache-ben meglévő adatokat is újra lekér a böngésző. De azt hiszem IE alatt sima f5-re is ezt teszi (vagy ezt az Opera csinálja??).
|
Nyilvánosan felakasztottak két embert az Irán nyugati részén lévő Kermanshah városában, gyermekek elleni szexuális erőszak miatt ítélték őket halálra.
Az IRNA állami hírügynökség szerint P. Mohammadi Pashterizeh és A. Namaki egy kilenc éves gyermeket erőszakolt meg és videóra is vette ezt. A hírügynökség közölte, tömegek gyűltek össze a város egyik terén, hogy megnézzék a kivégzést, és bekiabálva köszönetet mondtak a bíróságnak az ítéletért. Irán szerint a halálos ítéletek nélkülözhetetlenek a törvény és a rend betartásához, és csak alapos és kimerítő vizsgálatok után hoznak ilyen döntéseket a bíróságok. Idén már legalább 145 embert akasztottak fel az ázsiai iszlamista országban, legalábbis az AFP francia hírügynökség ennyit számolt össze sajtóhírek alapján. Hivatalos jelentések szerint tavaly 179 embert végeztek ki Iránban. Nemzetközi jogvédők azt állítják, hogy ennél jóval több embert akasztottak fel a perzsa országban, és Kína után itt hozzák a második legtöbb halálos ítél etet a világon. bírom ezeket a jogvédőket. akkor is ilyen harciasak lennének, ha a két állat (nem ember) az ő kölyküket kapja el? |
Quote:
|
pár cigánnyal én is megtenném itt, aztán rendet tanulnának
|
Olyan sorsa jutunk, mint székelyek Erdélyben..
|
Quote:
Nem így lesz! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Csak az vész el, amiről a Nemzet végleg lemond." |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezek szerint én nem vagyok megfelelő.. |
Egy kérdésem lenne, tesómmal ezen vitáztunk:
"Bizonyos értelemben a kereskedelmi hitel >>komplementere<<, ezért itt említjük meg a vevőktől kapott előlegeket is." A kereskedelmi hitelt a bolt adja a vevőnek, a vevőktől kapott előleget a vevő adja a boltnak. Tesóm szerint a vevőktől kapott előleg nem a kereskedelmi hitel komplementere, hanem valami más, ezért megemlíti a vevőktől kapott előleget. De ez tökre nem logikus szerintem, hanem a vevőktől kapott előleg a kereskedelmi hitel komplementere, ezért említi meg. Szerintetek? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:03. |