![]() |
Ati, azert van am abban amit sat es mindenki mas is megemlitett itt. a zerostart sztem jarjon azzal is, hogy torlodnek az eddigi a-s jatek dolgai. ha mar sati-n ez nem is segit, legalabb az ezutan zerostartoloknak jarjon ez alanyi jogon. meg fizetnek is erte es minden dolgukat elveszitik. a lefordulok meg nem. sztem a zerostart 1 nagyobb volumenu dolog. mindene elveszik csak 1 dolog marad meg: az 1a-s belepesek szama? hm, ennk nem latom semmi ertelmet. a zerostart neveben is benne van: ZERO. jelen pillanatban megsem zero a zero, hiszen megtartja az emlitett dolgot. sztem ne tartsa meg.
|
Quote:
|
2007-08-11 12:01:05 harcos fáni (#3041) támadást indított Kecskepásztor (#2941) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1583 hektár földet
szépen jönnek felfele,dícséretes! |
jönnének, csak vmi fal állta útjukat ;)
|
Quote:
|
Quote:
Egyszer majd odajutok én is. Nekem is fizetnem kell?:) |
2007-08-11 09:59:15 Új szövetség alakult: Landom szövetsége
2007-08-11 13:01:03 Landom szövetsége (#3049) támadást indított Iron (#3032) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 842 hektár földet. 2007-08-11 16:15:55 Landom szövetsége (#3049) új neve: Gyáva partizán 2007-08-11 17:01:01 Gyáva partizán (#3049) támadást indított The House of Lords (#2696) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 893 hektár földet. Grat a srácoknak:) Ugye nem baj ha nem részletezem, miért fontos ez nekem?:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de kettő a kilenc ellen az azért nem csak a jó-nem jó kérdése nemigen tudunk úgy kimenni, hogy valakinek ne jusson ott ingyenföldje "392227 - NorbertoA" |
Gratulálok a Kő fiainak, hogy beütötték a Reményhozókat. Sajnos amikor észrevettem, hogy ránkálltak, akkor rossz döntést hoztam, mert a nem szabisokat is értesítettem és elküldtem szabira és én is mentem. Nem tudtam, hogy a klánszabi csak a köv kör elejétől lép életbe, így még ránk tudtak moccanni. Ha ezt tudom, akkor inkább kiteszem egyik tagunkat, hogy ne alulról kapjuk a csapást. Hiába, jó pap is holtig tanul...
A többieket sajnálom, a balf@ságom miatt duplát buktak :( De ettől függetlenül mégeccer grat a Kő fiainak |
2007-08-12 02:00:56 A Kő fiai (#2717) támadást indított ***Reményhozók*** (#2478) ellen, de a csatát elvesztette.
2007-08-12 02:00:56 A Kő fiai (#2717) támadást indított ***Reményhozók*** (#2478) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3050 hektár földet. 2007-08-12 02:00:56 A Kő fiai (#2717) támadást indított ***Reményhozók*** (#2478) ellen, de a csatát elvesztette. ritka, hogy sikeres egy akció a reményhozók ellen grat a kő fiainak! |
Quote:
Amúgy nem értem, miért nem megy el a klán az orihoz hasonlóan rögtön szabira. Akkor nem lett volna ez a probléma. Mondjuk, ha elolvasom a súgót, akkor is max felét bukjuk |
Köszönjük:)
Két seregnek kellett volna mennie, de mivel még nem indítottam egynél több klánsereget, annak rendje és módja szerint elbaxtam... A második seregnél nem 50%-ra kellett volna állítani a lovakat:) |
Quote:
Gratula a győztesnek! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szemfüles volt ;) A vesztesnek meg az önkritikához :) |
Grat a kő fiainak!öket is lehiénáztuk,tudom nem szép játék,de sajnos már csak így birunk haladni itt!
De még 1szer grat,szép ütés! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk én úgy tudom, hogy ha már megy felétek a sereg, akkor hiába teszed ki a klántagokat, nem lépnek ki míg a sereg be nem ér. Ha nem így van, javítsatok ki, nem ez lenne az első tévedésem:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet rosszul magyarázom. Szerintem hiába teszed ki őket, mivel tart felétek klánsereg, nem kerültek volna ki a klánból, azaz vesztettek volna földet. Valaki aki tudja mi a helyzet, légyszi tisztázza már ezt a kérdést, mert én se vagyok 100%-ig biztos benne. |
Quote:
|
Quote:
a klántagság abban a pillanatban megszűnik amikor kilépett egy ori vagy a vezér kitette Tehát ők már nem kapnak ütést, mert az indulásotok pillanatában már nem voltak klántagok. |
Quote:
|
Quote:
Te írod, hogy ha 1 körnél van a sereg akkor mind1 már. És mi van ha: (elméleti mind2 persze) 1. több körre jön ki a sereg (3-4 körnél pl. nem teszik ki az orikat ugyebár, de a támadók mégis kijönnek) 2. 2 körre jön ki a sereg, de azonnal ráállás után, ori kirakások előtt Tudom, hogy mind2 eset hülyeség és természetesen nem ez rá a megoldás hogy kiteszünk orit hogy az ne kapjon ütés, de ez most csak elméleti játéktechnikai kérdés. |
Quote:
|
Grat a Köves srácoknak .
A Reményéknek meg sajnálom. :( |
Grat a Kő Fiainak.
Pool Nagyon helyes, hogy a klán nem megy el azonnal szabira, hisz akkor mindenki menthetné a klánját, ha épp nem harcra kész. És mivel a mostani kláncsaták rendszere alapján 1 körig ott kell állni, túl sok menekülést eredményezhetne az azonnali klánszabi. Abban én is bizonytalan vagyok, hogy a klántagság megszüntethető-e akkor, ha sereg megy a klán felé, és még 2 körre van. Logikus, és értelmes lenne, hogy ne legyen megszüntethető, hisz ráállás esetén így lehetne menekülni. Ezt azért érzem Kardinális kérdésnek, mert a földleadások miatt egy-egy ráállás hatalmas áldozatokat követel a támadó klán kilépő országaitól. A 2 körnél távolabbi klánt támadó seregek esetén viszont lehetséges legyen a kilépés, mert sok körről is lehet indítani jelképes klánsereget rosszindulatból. |
Látom azért dolgoztak a hiénák is rendesen, ráleltek a sebezhető vadra. :-)
Lehet, hogy a Bogarak alsó régióit nem lehet kikerülni? |
Quote:
Nincs is nekem ezzel gondom, az bosszant, hogy én abban a hiszemben voltam, hogy elmegy a klán is rögtön. Így a két lehetőség közül a rosszabikat választottam :( |
Quote:
Főleg ezek után. |
Quote:
Arwyl: Tökmindegy hány körre jön a sereg. A lényeg ez: Körváltásnál a csaták után szűnik a klántagság, így ha 1 körre vannak már a célponttól akkor hiába teszed ki őket mivel csak a csaták után kerülnek ki a klánból. Ha még 2 körváltás van a csatáig akkor simán földvesztés nélkül kikerülnek az első kv alkalmával akár uton van feléjük a sereg akár nincs. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:37. |