![]()  | 

légyszi olvass vissza 
	 | 

Quote: 

Vagy szövetséget keres csak nem tudja hogy nem birinek hívják?:] Nem tudom :] Kérdezd meg tőle :]  | 

>>N.a.t. 
	Danke schön! :) Az életben nem jöttem volna rá! Anarchban nem vagyok járatos. :D >>Zoli8 Meddig? :)  | 

Quote: 

| 

Dasein! 
	2114-es hsz  | 

"Hy!! 
	Szövit keresek tolis varis vagyok!!! töllem 120 legyél maximumű!! jo hoditást" Hööööö?? :eek::eek:  | 

tud valamit :D 
	én biztos nem jelentkeznék, mehetne ez is az érthető hirdetések rovatba...na, de ha nagyon akarjuk, azért meg lehet érteni :)  | 

Quote: 

| 

Helyezés: 00000000000000000000000000  
	Érték: 1212121212121212 Üdv! Én:) : - Tapasztalt játékos, érti a dolgát - Törpe - Varázsló Jól értem, amit látok???:eek::eek::eek:  | 

a helyezésbeli távolságot jelentheti szerintem, tehát ő az 500-adik, és olyan már nem kell neki, aki a 621-edik, vagy a 379-edik ,é ez-alatt/fölött..szerintem 
	 | 

Quote: 

| 

Simán, nekünk is volt egy álomszövink egy ideig :) 
	ork vari, ember és félelf hadi, és törpe toli. A törpe varit már túl durvának éreztem, dehát ízlések és pofonok :D  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Két hadis ország kerestetik, tapasztalat legyen, vip legyél és legyen msn, vagy skype 
	kapsz: jó hangulat, biztos elörejutás, jó csapatmunka, mindenki egyenlő. Bocs, élöhalottak kiméljenek. Mindenki egyenlő .. s mi van a hullákkal?  | 

Quote: 

Csak azok egyenlők, akik a szöviben vannak. Amedddig nem vesznek be nem lehetsz egyenlő :)  | 

Quote: 

| 

Kereskedő és varázslo kerestetik szövetségbe! Vip rendszer előny, legalább napi egyszeri fellépés 
	Elég érdekes szövi..Talán egy fél-elf gazdálkodó is van benne?:D:D Sziasztok Hódítók!Keresek egy jó képességű varázslót a környékemről... Lehetőleg min 900-1000 vari legyen. További jó játékot! Ez mind 200-on az elvárás egy varitól?  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

200 hekire simán be lehet tenni 900.000 varit, ha megengedi a piac...amit mondjuk kétlek, de elvileg :D:D...csak legfeljebb nem tudja használni 
	 | 

Quote: 

| 

de akkor kirúgják a szöviből, mert nincs 900k varija :D:D:D 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

Érték: 20-22k Szövetségbe egy hely szabad Olvaj vagy hadis ország fél-elf óriás gnóm faj élőholt kizárva aktív játék nagyon aktív tapasztalat vip nem gáz ha noincs de előny ha van ha tolvaj kb 1500-2000Db ha varis elit + íj 3000-4000db közt KÜLdj üzit... :eek::eek::eek: Ez annyira borzasztó, h szavakat se találok..:( A helyesírás, a következetesség teljes hiánya, össze-vissza írkálás....:( LOL  | 

Quote: 

namost ...igen..."Olvaj vagy hadis ország fél-elf óriás gnóm faj élőholt kizárva " ezzel kizár minden tolis, hadis orit, félelf, óriás gnóm és hulla fajú orit... Akkor mit akar? varis törpét? varis orkot? varis elfet? sehogy se nem értem én sem...  | 

ha tolvaj kb 1500-2000Db 
	ha varis elit + íj 3000-4000db közt ezeket meg fent kizárta...nyelvtan ötös  | 

Quote: 

| 

Quote: 

"Olvaj vagy hadis ország fél-elf óriás gnóm faj, élőholt kizárva " viszont egy jó olvaj-ra nekem is szükségem lenne, ha szívbarát.. :D  | 

Quote: 

| 

hello  
	még gyenge de gyorsan épülő kissé tapasztalt törpe vari keres szövetséget. ha kell a vip-et is beiktatom akit érdekel irjon Ezzel a részével teljes mértékben egyetértek:D  | 

Anarch: 
	kinek kell egy jo ország katonai morál 99 százalák morál 100 százalék arany 3003987 ijász 1690 lovas 1900 elit 1600 védo 0 támado 0 varázslo 80 rablo 80 ára 5 vip vagy 10000 teki LOL Szegény nagyon nincs tisztában azzal, h mi mennyit ér.... A rabló s rossz:D  | 

biztos előtte a németben játszott..Räuber..gondolom rablóra asszociált, és elfelejtette, hogy ki van írva magyarul :D:D:D:D:D:D 
	 | 

Quote: 

lehet, hogy a termőföldre gondolt+ ráadás egyet fizet akcióban katik is vannak gratis :D:D:D  | 

Sziasztok 
	Szövinkbe keresünk egy aktiv hadist,orik elönyben! Még mivel lehet szövibe lépni, ha nem orival?kontinenssel? :D:D  | 
| All times are GMT +1. The time now is 10:22. |