![]() |
légyszi olvass vissza
|
Quote:
Vagy szövetséget keres csak nem tudja hogy nem birinek hívják?:] Nem tudom :] Kérdezd meg tőle :] |
>>N.a.t.
Danke schön! :) Az életben nem jöttem volna rá! Anarchban nem vagyok járatos. :D >>Zoli8 Meddig? :) |
Quote:
|
Dasein!
2114-es hsz |
"Hy!!
Szövit keresek tolis varis vagyok!!! töllem 120 legyél maximumű!! jo hoditást" Hööööö?? :eek::eek: |
tud valamit :D
én biztos nem jelentkeznék, mehetne ez is az érthető hirdetések rovatba...na, de ha nagyon akarjuk, azért meg lehet érteni :) |
Quote:
|
Helyezés: 00000000000000000000000000
Érték: 1212121212121212 Üdv! Én:) : - Tapasztalt játékos, érti a dolgát - Törpe - Varázsló Jól értem, amit látok???:eek::eek::eek: |
a helyezésbeli távolságot jelentheti szerintem, tehát ő az 500-adik, és olyan már nem kell neki, aki a 621-edik, vagy a 379-edik ,é ez-alatt/fölött..szerintem
|
Quote:
|
Simán, nekünk is volt egy álomszövink egy ideig :)
ork vari, ember és félelf hadi, és törpe toli. A törpe varit már túl durvának éreztem, dehát ízlések és pofonok :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Két hadis ország kerestetik, tapasztalat legyen, vip legyél és legyen msn, vagy skype
kapsz: jó hangulat, biztos elörejutás, jó csapatmunka, mindenki egyenlő. Bocs, élöhalottak kiméljenek. Mindenki egyenlő .. s mi van a hullákkal? |
Quote:
Csak azok egyenlők, akik a szöviben vannak. Amedddig nem vesznek be nem lehetsz egyenlő :) |
Quote:
|
Kereskedő és varázslo kerestetik szövetségbe! Vip rendszer előny, legalább napi egyszeri fellépés
Elég érdekes szövi..Talán egy fél-elf gazdálkodó is van benne?:D:D Sziasztok Hódítók!Keresek egy jó képességű varázslót a környékemről... Lehetőleg min 900-1000 vari legyen. További jó játékot! Ez mind 200-on az elvárás egy varitól? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
200 hekire simán be lehet tenni 900.000 varit, ha megengedi a piac...amit mondjuk kétlek, de elvileg :D:D...csak legfeljebb nem tudja használni
|
Quote:
|
de akkor kirúgják a szöviből, mert nincs 900k varija :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Érték: 20-22k Szövetségbe egy hely szabad Olvaj vagy hadis ország fél-elf óriás gnóm faj élőholt kizárva aktív játék nagyon aktív tapasztalat vip nem gáz ha noincs de előny ha van ha tolvaj kb 1500-2000Db ha varis elit + íj 3000-4000db közt KÜLdj üzit... :eek::eek::eek: Ez annyira borzasztó, h szavakat se találok..:( A helyesírás, a következetesség teljes hiánya, össze-vissza írkálás....:( LOL |
Quote:
namost ...igen..."Olvaj vagy hadis ország fél-elf óriás gnóm faj élőholt kizárva " ezzel kizár minden tolis, hadis orit, félelf, óriás gnóm és hulla fajú orit... Akkor mit akar? varis törpét? varis orkot? varis elfet? sehogy se nem értem én sem... |
ha tolvaj kb 1500-2000Db
ha varis elit + íj 3000-4000db közt ezeket meg fent kizárta...nyelvtan ötös |
Quote:
|
Quote:
"Olvaj vagy hadis ország fél-elf óriás gnóm faj, élőholt kizárva " viszont egy jó olvaj-ra nekem is szükségem lenne, ha szívbarát.. :D |
Quote:
|
hello
még gyenge de gyorsan épülő kissé tapasztalt törpe vari keres szövetséget. ha kell a vip-et is beiktatom akit érdekel irjon Ezzel a részével teljes mértékben egyetértek:D |
Anarch:
kinek kell egy jo ország katonai morál 99 százalák morál 100 százalék arany 3003987 ijász 1690 lovas 1900 elit 1600 védo 0 támado 0 varázslo 80 rablo 80 ára 5 vip vagy 10000 teki LOL Szegény nagyon nincs tisztában azzal, h mi mennyit ér.... A rabló s rossz:D |
biztos előtte a németben játszott..Räuber..gondolom rablóra asszociált, és elfelejtette, hogy ki van írva magyarul :D:D:D:D:D:D
|
Quote:
lehet, hogy a termőföldre gondolt+ ráadás egyet fizet akcióban katik is vannak gratis :D:D:D |
Sziasztok
Szövinkbe keresünk egy aktiv hadist,orik elönyben! Még mivel lehet szövibe lépni, ha nem orival?kontinenssel? :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 06:17. |