Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Dragon 10-29-2006 13:55

Azt mondja nála nem csak a hod a fontos de már kb 2 hete nincs jobb dolga mint itt osztja az észt:)
És csak ismételni tudom nincs ideje normál csopis orira, hát LOL..
Tudom suliba jársz, áruld már el általános vagy középiskola, mert nem sikerült eldöntenem, segíts:p....

Cassandra 10-29-2006 13:55

Nem mutogatok én senkire.:)
Megyek párbajozni, ha kedvem van, nem dőlök a kardomba, hogy veled nem tudok. Szecsa felajánlotta, hogy megy veled párbajozni, hát hajrá.;)

Ati 10-29-2006 13:55

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38826)
Ati nem lehetne ez a párbaj mondjuk 40fős?:DMert már akkora irántam az érdeklődés:D

Eddig semmi javasolt időpont nem volt neked jó, úgyhogy nem tök mindegy hány fős a párbaj, hy egyszer úgyse jössz? :D

Xeper 10-29-2006 13:55

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38835)
Egész héten nincs de nem te vagyok,hogy mindig otthol üljek nálam nem csak hod a fontos

Na és azt honnan veszed hogy én itthon ülök mindig?
És még sulim is lesz szerda kivételével...

Láma 10-29-2006 13:57

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38835)
Egész héten nincs de nem te vagyok,hogy mindig otthol üljek nálam nem csak hod a fontos

az évszázad vicce:D

Harcosok 10-29-2006 13:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38838)
Eddig semmi javasolt időpont nem volt neked jó, úgyhogy nem tök mindegy hány fős a párbaj, hy egyszer úgyse jössz? :D

1 db volt össz eddig javasolva (amit nem én javasoltam) a hétvége én ott megirtam mikor jó utána már cassandrának nem felelt meg....
Ja és vállalom,hogy holnap hajnalba 4-5körül kezdödik a párbaj de 8-9körül meg már nem leszek itthol;)Lehet nem fogok felkellni olyan korán mondom nem 100%:PÉs nem is hiszem,hogy negyed 9nél avgy fél9nél tovább legyek itthol;)

lll 10-29-2006 14:00

nem lehetne már bezárni ezt a topicot??:confused:

nincs kedvem ennyit olvasni ha alszok pár órát, vagy miután hazaérek:)

zárjátok már be, úgysincs semmi értelme, Harcosok úgysem fogja abba hagyni, de ahogy látom ti sem fogjátok:rolleyes: :D

Cassandra 10-29-2006 14:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38838)

Hozzunk össze egy párbajt "tiszteletére" és rendezzük meg évente egyszer mindig ugyanazon a napon. Na?;)

Harcosok 10-29-2006 14:01

Quote:

Originally Posted by Dragon (Post 38836)
Azt mondja nála nem csak a hod a fontos de már kb 2 hete nincs jobb dolga mint itt osztja az észt:)
És csak ismételni tudom nincs ideje normál csopis orira, hát LOL..
Tudom suliba jársz, áruld már el általános vagy középiskola, mert nem sikerült eldöntenem, segíts:p....

Jójó olvasd el miért lassuba vagyok eszek esze akinek még 55oldal elolvasása is nehéz:D

Csokibácsi 10-29-2006 14:01

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38843)
Hozzunk össze egy párbajt "tiszteletére" és rendezzük meg évente egyszer mindig ugyanazon a napon. Na?;)

Legyen november 31. a nagy párbaj napja.
Nekem mondjuk pont nemjó, mert c vitamint kell kiváltanom a kismacskámnak.

All times are GMT +1. The time now is 19:06.