![]() |
Az én javaslatom:
Felfedezéshez szükséges katonák száma: 0-1500 hekiig (terület/100)^2 katona 1500-2948 hekiig 225 katona 2948 heki felett: (terület/100)^1.6 katona*(1+fedezési arány*2) Így 100k heki elérése szinte lehetetlen fedezéssel, annyira emelkedik az exponenciális görbe, a mostani top országok még akár tudnának fedezni, de eléggé sokban lenne nekik, alacsonyabb hekiken pedig marad a régi. |
Quote:
Quote:
Természetesen a "ne változtassunk, mert úgy jó, hogy soha az életbe ne legyen más a top, mint most" jellegű javaslatok nem kerülnek a választási lehetőségek közé. ÉRDEMI javaslat még valakitől? |
Quote:
|
Quote:
A javaslatod lényege, hogy csak a top30% elérése után számoljuk a felfedezett hekiket és ezek úgy növeljék a katonaigényt, mint az üres terület? Példa: Ha valaki 1200 hekin van és mind a 200 hekit 1000 fölött felfedezte akkor a következő felfedezés katonaigénye annyi lesz mint egy 1200 hekis orinak akinek van 200 üres hekije? A mai katonai igény 225 katona azért lett annyi, mert ez a képlet amit ma is használunk túl durva értékeket hozott magasabb hekin. A képleted még durvább, mint amiért anno módosítani kellett. Vagy a képletben szereplő terület is 1500 lehet maximum és erre jön a limit fölötti felfedezés többlete? |
A szavazás elindult, részletek, illetve szavazási lehetőség itt:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=989 |
Bár már volt ilyen szavazás egyszer, ha bárkinek kérdése van a szavazás menetével kapcsolatban, itt jöhetnek a kérdések.
|
HeLP!! :P
Quote:
sry, meglehet h csak en vagyok sikhulye de ahogy leirtad az nekem neha magas :D |
Quote:
|
Quote:
546bol kb 500 semmit nem ér, olvassam el több óra alatt h valaszt kapjak arra amit leirhatnal 5perc alatt hat hallod, minden arad beloled de a kedvesseget kihagytak... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:18. |