![]() |
Quote:
Quote:
Egyébként ez az "eddig egy szót se ejtettünk róla, de most hirtelen megmondjuk, hogy mi történt az utóbbi években" tipusú szerkesztés nem egyedi, máshol is egyre többet találkozom vele. Talán a Lost sikere hozta, hogy most mindenki ezzel próbálkozik, fene tudja. De amíg ott ez egyedi volt, addig itt én továbbra is azt mondom, hogy zavaró. Nekem. |
A jegesedésen nem kell fennakadni szerintem, az eredeti filmben kitalálták, hogy de jól fog kinézni. Aztán ezt átvették a sorozat első részében is. Utána bizonyára rájöttek, hogy azt nézni minden részben, hogy vacognak tök fölösleges. Nem logikus, de szerintem jól tették, hogy változtattak rajta.
A másik kérdés fogósabb. Szerintem úgy működik, hogy beütöd a 7jegyű kódot, akkor a kapu elküldi a "jelet" a célállomásra, és akkor ott kezd el egyesével felvillanni. Nem emlékszem olyan részre, ami ennek az elméletnek ellentmond, bár lehet, nem kéne értelmet keresnem ott ahol nincs :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Kb 3hónapja néztem a filmet, és utána nem sokkal a sorozat első részét. (Természetesen a régit, ez a felújított izé engem nem érdekel.)
Úgy emlékszem, hogy mindkettőben van jegesedés. De biztos nem vagyok benne :) |
Azt sem értem még, hogy az örvény, ami elvileg mindent megsemmisít, ami az útjába kerül a titán-naquadah íriszben miért nem tesz kárt, mikor a féregjárat úgy jön lérte, hogy az zárva van?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:11. |