Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Furcsaságok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=665)

Toti 02-29-2008 21:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162027)
...akkor valakit megverek... :D

Ati, ha nem baj akkor ajánlanék pár embert. nem mintha nem bírnék el pár emberrel, de jól jön a segítség...:D

Pepa 03-01-2008 16:41

Csak egy kérdés: Az odáig oké, hogy menet közben elhullanak az emberek, meg csatában is, de az hogy lehet, hogy üres orira megyek 5 sereggel és az 1.-nél meghal 2 (kettő!) elit, a többi négynél meg semmi?

vityu 03-01-2008 19:41

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 162201)
Csak egy kérdés: Az odáig oké, hogy menet közben elhullanak az emberek, meg csatában is, de az hogy lehet, hogy üres orira megyek 5 sereggel és az 1.-nél meghal 2 (kettő!) elit, a többi négynél meg semmi?

Nem azt mondta, hogy megölték, hanem hogy annyit vesztettél! Mivel senki sem nyitotta ki nekik a kaput, ezért nekikezdtek dörömbölni, mindezt addig tették, ameddig az meglazult a pántján és agyon nem nyomta 2 elitedet! :) Ezt támasztja alá, hogy a többi seregednél senki sem halt meg, mert ők már nyitott kapuhoz értek. Itt jó megjegyezni, hogyha lovasaid lennének, akkor (mivel azok nekiugranak a kapunak, így mindenképpen befelé borul), egy sem halt volna meg! de ez csak részletkérdés!
Hülyeséget félretéve ezt én sem értem... Lehet agyvérzés a hirtelen sokktól, hogy nincs kivel harcolni, vagy szívroham. Nem tudom, nem értek a hódítóhoz! :D:D:D:D:D

Xeper 03-01-2008 19:54

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 162201)

Ha az 5 sereg nem ugyanakkora volt, akkor 2 lehetőség van:
4 sereged volt kicsi, ahol a %-os veszteséged nem érte el az 1 egységet, így nem hullot senki, míg a nagy seregben voltak elegen, és belőlük már 2re jött ki a kerekítés. (a 'nagy' ebben a megfogalmazásban is max akkorát jelent, mint a következőben a 'kicsi')

4 sereged volt nagy annyira, hogy a támadóerő miatt 0% hullott, és az 5., legkisebb seregedből már hullott 1%, mert nem volt 2szeres támadóerőd.

Remedy 03-01-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 162224)
4 sereged volt nagy annyira, hogy a támadóerő miatt 0% hullott, és az 5., legkisebb seregedből már hullott 1%, mert nem volt 2szeres támadóerőd.

Ez tuti? Szerintem tamadonal sosincs 0% veszteseg eleg nagy seregnel, kiveve ha hulla vagy. Pelda: amikor ures orszagot utok, akkor is hullik tamadoegysegem, pedig akar 200szoros is lehet a tamadoerom... :)

Puppi 03-01-2008 23:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 162230)
Ez tuti? Szerintem tamadonal sosincs 0% veszteseg eleg nagy seregnel, kiveve ha hulla vagy. Pelda: amikor ures orszagot utok, akkor is hullik tamadoegysegem, pedig akar 200szoros is lehet a tamadoerom... :)

En is igy tudom bar mar volt par tamadasom amikor tenyleg nulla volt a vesztesegem

J.Ati 03-02-2008 04:12

találós kérdés

Csak nekem furcsa,majd biztos megmondja valaki,hogy miért van ez:)

2008-03-02 05:01:19 HELYTARTÓ: 14 egységet kellene a piacon eladnom, de utasításaid alapján 60 egység alatt nem mehetek piacra, ezért nem adom el őket.

Barakk helyem 604 ,bejövő képzés 240 katona mégis jön egy ilyen esemény.
Intézőben a barakkok legfelül vannak és 100%-osan műkődnek.

Mi lehet az esemény oka?
Na?:)

Valezius 03-02-2008 07:31

Van egy tippem a varid nem fért el :D

Deni 03-02-2008 10:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162021)
Minden 1/A-s országban minden rendben van azóta is?

most hosszabb volt a kv fél perccel, mint lenni szokott, nem tudom, hogy ez furcsaságnak számít-e

Ati 03-02-2008 10:26

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 162302)
most hosszabb volt a kv fél perccel, mint lenni szokott, nem tudom, hogy ez furcsaságnak számít-e

Nem számít annak. Hétvége van, plusz két csoport körváltása folyik akkor, amikor az A, úgyhogy ez teljesen normális.

All times are GMT +1. The time now is 17:52.