Quote:
Originally Posted by monro
(Post 32327)
Nem is értem, hogy miért nem látod, hogy ez így van jól :o
Ne haragudj, de az 1A-nak az az érdeke, hogy ott ne csak "1000 körig maradok"
orik és "még ezer kör" nevű klánok legyenek!
Forduljon csak a 2B-ből ha van választása onnan ugyis le kell fordulnia egyszer akár tetszik neki akár nem!
|
Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 32447)
Sokaknak nem fog tetszeni, amit most mondok, de:
ez miért baj? A játék legcsúcsa az 1/A. Ha valaki tart egy országot az 1/A-ban, akkor nyugodtan fordulhasson közben másik országával, miküzben az A-ban folyamatosan játszik. Ha valakinek NINCS másik országa, és az A-t csak ilyen "1000 körig akarok maradni" jelleggel használja, akkor valahol nem a játék valódi célja fele törekszik, nem a csúcsra akar törni. Szerintem semmi baj azzal, ha ilyen esetben ezt kicsit nehezebb megtennie.
|
Engem erről meggyőztetek. Igazatok van.
De továbbra is azt gondolom, hogy az lenne a jó, ha minél nagyobb lenne egy ország, annál nehezebbek lennének a feltételek.
Ez régen így is volt és most is így van 1000 hektárig. Tudom, a terület növekedésével a régi képleteket nem lehetett megtartani, mert ellehetetlenítették a nagy országok életét. De ez nem azt jelenti, hogy az alapelv volt hibás, hanem azt, hogy túl nagy mértékben romlottak a feltételek és a feltételek romlását enyhíteni kellett volna és nem megszüntetni vagy megfordítani.
Ha a nagyobb országoknak egy kicsit nehezednek a terület növekedésével a feltételek, akkor
-egy kicsit gátlódik a mezőny szétszakadása.
-egy kis előnyt kapnak az 1A top30%-t először elérni akaró játékosok.
Ati, Monro, ebben sincs igazam?
|