Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Alba 04-30-2006 12:36

Észak mi mindeki ellen készülünk.Ha nem tennénk nem jáccanánk.Mind1 ki lesz előttünk akkor is megprbaljuk a lehetetlent is :)

Senki 04-30-2006 12:40

Alba kolléga megelőzött Zoli, de erről van szó! úgyis ha elsők akarunk lenni, akkor titeket is le kell vernünk nem? :D:D És igen, örültem mert végre tombol fent az akció, és az jóóóó! :D Nincs már nyafogás... :p

Északföld 04-30-2006 14:29

Quote:

Originally Posted by Senki
Alba kolléga megelőzött Zoli, de erről van szó! úgyis ha elsők akarunk lenni, akkor titeket is le kell vernünk nem? És igen, örültem mert végre tombol fent az akció, és az jóóóó! :D Nincs már nyafogás... :p

Minket nem kell leverni, mert alba ellen nem harcolok :)

Senki 04-30-2006 21:37

Quote:

Originally Posted by Északföld

áááá akkor oda a kihívás. :D így már nem is annyira jóóó! :D:D

Északföld 04-30-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by Senki
áááá akkor oda a kihívás. így már nem is annyira jóóó!

Ez van, ha jöttök beveszünk 6 elfet a klánba és nézzük miként erőlködtök. :D :D

Xeper 05-01-2006 15:36

Quote:

Ez van, ha jöttök beveszünk 6 elfet a klánba és nézzük miként erőlködtök. :D :D

Minek? Ilyet csak az csinál, akinek félnivalója van :D (láttam rá példát :D )

Alba 05-02-2006 07:03

Quote:

Pszt ne arulj el hadititkokat, a többiek ezt nem tudjak...:)

Nem is kell a 6 elfet bevenni nem lesz ra szukseg...

-Fegya- 05-04-2006 14:52

Olvasom Atitól, hogy "Sokak kérésére mostantól az 1/A csoportban szövetségi szabadság alatt a szövetségi raktár körönkénti díját nem kell fizetni."
Kérdésem: Hogyan lehet valamit kérni a hódítóban?
Eddig úgy tudtam, hogy ilyen jellegű kérést, javaslatot régebben a levlistán, most meg ezen a fórumon lehet felvetni. Ezen a fórumon ilyen javaslattal nem találkoztam.
Hol vetették fel sokan ezt az ötletet? Ha valami eszembe jut a hódítóval kapcsolatban, akkor írjak emailt Atinak vagy küldjek zöldet országának? Esetleg hívjam fel telefonon?

Xeper 05-04-2006 16:10

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Olvasom Atitól, hogy "Sokak kérésére mostantól az 1/A csoportban szövetségi szabadság alatt a szövetségi raktár körönkénti díját nem kell fizetni."
Kérdésem: Hogyan lehet valamit kérni a hódítóban?
Eddig úgy tudtam, hogy ilyen jellegű kérést, javaslatot régebben a levlistán, most meg ezen a fórumon lehet felvetni. Ezen a fórumon ilyen javaslattal nem találkoztam.
Hol vetették fel sokan ezt az ötletet? Ha valami eszembe jut a hódítóval kapcsolatban, akkor írjak emailt Atinak vagy küldjek zöldet országának? Esetleg hívjam fel telefonon?

Volt klán aki már bomlott emiatt a fizetéses móka miatt... gondolom nekik elég nagy volt a szájuk ahhoz hogy szóljanak Atinak valami úton-módon :)

Grabi 05-04-2006 21:17

úristen milyen naív vagy...nyisd ki a szemed mi történik az A-ban igazából!

All times are GMT +1. The time now is 00:37.