![]() |
Quote:
A kérdés még mindig áll. Amugy én a mostani helyzetett irtam le (vagy már lehet venni cuccokat??) sugd már meg mire nyomtál nem tetsziket?? Azzal hogy tele veszem pénzzel az orit, miért lesz jobb?? szétvernek, mert elbizom magam és akkor ?? Mi változott?? |
Olyan jó, hogy néhány játékosnak ilyen sok felesleges pénze van manapság...
Én nem ellenzem tovább a pénzért vehető szemeket és egységeket, csupán annyit kérek Atitól, hogy a pontlistában legyenek már megkülönböztetve...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Vagy csak egy $:)Esetleg HUF jelzés:)
Na de ne poénkodjuk el.Mert nem túl jó ötlet ám. |
Jelenleg is benne van ez a "rossz" ötlet a játékban. Lehet már most is küldeni a seregeket a licitált számosok ellen, ha vkinek épp ahhoz jött meg a kedve.
A témához ez a pénzes dolog sajnos elég szorosan kötődik. Egyrészt azért, mert a grafikai fejlesztés, amitől játékosszám-növekedés remélhető, nyilván forrásigényes. Másrészt úgy kapcsolódik, hogyha sem evvel, sem a kezdeti időszak pörgősebbé tételével vagy egyéb ötletekkel nem képes a Hód jobban felvenni a küzdelmet a konkurenciával, a maradék szűkölő játékosrétegnek nyilván ugyanúgy adakoznia lesz szükséges majd, mint ahogy azt 7 éve tették. (Apropó őket is le lehet vadászni, nevük kint szerepel.) Annyi a különbség, hogy ezután nem az adományoldalon lehet a nevük. Amúgy Von már elmondta hogy hol kapcsolódik ez a témához, csak egy picit absztrakt volt. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A te szövegednek gondolom több az értelme, én csak egy kérdés tettem fel A másik meg szerintem tök értelmes. Leirtam hogy kezdő mit lát az első 3 napba. Na jo 40 ora alatt:DD Nem hiszem hogy ez lenne a megoldás ami irányba elmentettek. Engem nem fog zavarni ugyhogy felőlem lehet, de arra számitani kell hogy idejön valaki nekiáll játszani, tölt egy kis vippet, majd vásárol ezt azt, majd utána elbizza magát és beleköt az olyan emberbe aki szét fogja szedni. Aztán jol elverik, gondolom hogy majd hozz barátokat is ezek után. tehát akkor ez a nagy ötlet?? Jobban tetszik az a dolog hogy legyen egy kis maszek küldetés és kapjon jutalmat a kicsi huszár, és akkor lehet ötletelni milyen apro küldetések legyenek:D Ha már érdekesé akarjuk tenni a kezdő huszárok játékát:DD |
All times are GMT +1. The time now is 17:24. |