![]() |
Nekem az egészben az a magyarázkodás tetszett amit itt levágtál :)
|
Quote:
|
Quote:
Tudod, a most kezdők kedvéért :D Na további szépet, kezdődik a poker :) |
Az mondjuk tényleg érdekes,hogy kijelented,hogy csak most érnél rá!És pont most első leszel!Méghozzá ilyen módon!
|
Quote:
Minden erősebb célozgatás nélkül egyből írtad: Nem volt összjáték. Ha ez olyan egyértelmű lenne nem lett volna szükséges leírnod. Az első perctől fogva a szabályosságot írod (még a célozgatások nélkül is írtad) ha ez oly egyértelműen szabályos lenne nem írnád. Most még ha bele is gondolsz: 1.Te nem szoktál a végén ilyen ütéseket küldeni(én még nem láttam tőled) 2.Tuvalu nem szokott kimenni íjakkal fullra(én még nem láttam tőle) 3. Csodás módon a szokásokat feldobva pont egybeesett az 1. 2. 4.Tuvalu 2. helynél többet nem érhetett volna el már semmiképp tehát ő fel is áldozhatta magát 5.Jön még mellé,hogy nem értél rá máskor fontos volt a pont 6.Tuvalu serege íjak nélkül is szép mennyiség volt végül is nem lökött rajta olyan sokat,hogy megérje kockáztatni a nagy semmiért:D Ha most csak ezeket nézed külsősként te mit gondolnál?? Én biztos vagyok abban ,hogy 1000szer nagyobb az esélye,hogy egy ilyen csalva megtörténjen,mint hogy szabályosan:) Tehát én ezt a pontot magamba nem titok csalásként könyveltem el de persze megvan a szabályosság esélye is de ami valószínűbb én azt fogadom el. Illetve még sokan mások ahogy a félszólalókat olvasom nem igazan bíznak ebben. |
Bár a párbajon nem voltam,de tudva Pool játékos múltját hiszem,hogy szabályos keretek közt történt mindez és tényleg szerencséje volt.. nagyot csalódnék,ha nem lenne igazam.
|
Quote:
Lehet tényleg ,csak szerencséje volt.... Egy vesztett játszmából első helyet összehozni nem kis teljesítmény elismerem. Még írta a fórumra két óra eltelte utána ,hogy le kell lépnie. Aztán a vége előtt 10 percel megjelenik és megnyeri:) Bár én lennék ilyen szerencsés. |
Quote:
|
Quote:
Simán elhúztam volna 11400 pontra,de nem volt szerencsém a végén:( Valaki szerencsés,valaki meg szív... |
Quote:
teszek rá, ki mit gondol... tudom, hogy nem csaltam, megkérlek, ne vádolj ilyennel köszönöm |
All times are GMT +1. The time now is 05:47. |