![]() |
Quote:
|
Tibet:confused: ott hideg van...
|
Legszívesebben körbeutaznám az egész földet, kiemelt célpontok nincsenek, a látnivaló tengernyi.
No és, hogy témánál maradjak, mindenhol bemutatkoznék :) |
Quote:
Én nem igazán vágyok semmilyen extrém helyre. Legyen tenger + meleg + szép lányok :rolleyes: :cool: :D Röviden és tömören ennyit az utazási vágyaimról :) |
Hahó, most értem magyarországra, és olvastam vissza a topikot, és láttam, hogy a köszönésem találgatásra adott okot. Svédül köszöntem, jó estét, és egy udvariasabb elköszönést használtam, magyarul viszont látást jelent nagyjából. A svéd amúgy az angolhoz is, és a némethez is nagyon hasonlít, csak mindkettőnél egyszerűbb. Nah most tényleg nem éjszakázom:rolleyes: , megyek alukálni, kb. 2000 km van a hátam mögött autóval(igaz nem én vezettem, de én navigáltam). Jó újra itthon, szép álmokat mindenkinek!
|
Amúgy azoknak mondom, akik esetleg utazni készülnek, hogy európán belül, ha van autód, és nincs éppen tél, akkor azzal menj, mert minden másnál olcsóbb(kivéve a fapados repülőnél), ráadásul a pihenőkben sok érdekes emberrel hozhat össze a sors, egész jó csapat is összejöhet:D Svédországot meg nagyon ajánlom, mert a táj olyan sok helyen, mint a Gyűrűk urában, ami gyönyörű, és ráadásul tegnap hajnalban is kabát nélkül mászkáltunk az utcán, és nyílnak a virágok, pedig állítólag a skandináv tél nagyon kemény. De ez itt nem uti blog, úgyhogy nem is nyújtom tovább, csak azért írtam ide, mert láttam, hogy sokan szeretnek/nének világot látni. Addig kell menni, amíg lehet, mert az unokáknak nem a diplomáidról meg a klassz munkahelyedről fogsz mesélni:) (Én a harmadik évemet halasztottam fősulin ezért a lehetőségért) De mostmár tényleg alszom ám!
|
Svédországot én mondjuk másért szeretem, de az 18as karika :D
Isten hozott :) Ati is szeretni fog :D |
Annie: köszi a magyarázatot :) hmmm..mostmár oda is szeretnék elmenni :D
|
Quote:
Anniet meg persze, hogy szeretjük! :D |
Quote:
Vagy inkább már god morgon? |
All times are GMT +1. The time now is 01:46. |