![]() |
Meg az is jó, hogy az ilyen lenéző megjegyzést csak 'ismeretleneknek' kommentáltok...
Érdekes, Goldy-nak nem írja senki, hogy barom... Pedig sokkal durvább megjegyzést írt (elf szemszögből) mint én. Ja, hogy ő más, én azt pontosan tudom... Ő valaki, én meg egy senki. Ez mondjuk így van jól. Én anonim akarok lenni. :P ÉS még mielőtt KIFORGATJÁK a szavaimat, ezzel határozottan NEM azt akarom mondani, hogy szóljatok be neki is!!! Szóval nem kell félreérteni, meg belemagyarázni a kommentjeimbe. Ez itt nem a Ki tud jobban kifikázni mást című show... Még jó, hogy nincs diszkrimináció. |
Pax, te itt most kinek lázadsz?:)
és mi ellen? neked lehet véleményed, másnak nem? elég szubjektív azzal érvelni hogy hullánál 8 házat gyújt csak az elf így is...:) hány hekin is? milyen távról? igenis lehet vele károkat okozni, és lehessen is, mert ha elvesszük minden lehetőségét annak hogy ártson, azzal pont a tamagocsit támogatjuk. tudjon ártani! gyújtottál már magas hekin? mondjuk A-ban, ahol bizony nincsen félelf, nincsen ember, az elf az egyetlen tolizásra alkalmas faj. és bizony van hogy tolizni kell... azzal hogy az elf gyengül mint toli, többek között erősödik az ork. a következményeket is nézni kell. túl kényes a hódbeli egyensúly a drasztikus változásokhoz. és igenis, az elf gyújt ha piszkálják...:) |
Quote:
Az elf akkor is gyújt mikor nem piszkálják... |
Quote:
|
Malusz ötlet
Nekem 2 ötletem van ami a rosszindulatú elfek malussza lehetne.
1. A toli/vari akcióval támadott célpontnál jóval gyorsabban álljon be az autóvédelem. Pl. Ellövi az első fullkészültségét, de akár már a másodiknál sorozatnál jóval kissebb kárt okoz. Így nem terrorizálhat sokáig 1 célpontot. Vagy 2. Maradna az alap 20% zsákmány mínusz toli akcióknál. De ez növekedne a tornyok 20% fölötti százalékarányának kétszeresével. Remélem érthető, ha nem akkor példa: 0-20% toronynál, marad 20% a malussz. 21% toronynál, 22% malusz .... 25% toronynál, 30% malusz .... 30% toronynál, 40% malusz És így tovább. Minnél üthetetlenebb sereggel, annál inkább deffenzív játékra kényszerül. Ha pedig kevesebb tornyot tart 20%-nál maradna a jelenlegi használható tolis. Vélemény? :confused: |
Quote:
|
Quote:
Tema: nem vagyok hajlando telorol vegigbongeszni a topicot, de semmit sem vagyok hajlando tamogatni, ami barmilyen formaban hozzajarul az elfek vedelmenek tovabbi tenyleges vagy nem tenyleges erositesehez. Akinek betonozni van kedve ne itt tegye, hanem menjen komuvesnek... azert meg fizetnek is. zold/piros vadaszat ;) |
Quote:
|
Quote:
az elf megmaradna jó tolis fajnak, de betonozodva legyengülne eléggé. De egyetértek Valezius-al hogy Ati tuti tudja már a végét, bár sztem értelmes javaslatokat fontolóra veszi ő is... |
Remélem majd az óriásról is kiderül valami baki aztán azt is szépen szét lehet majd szedni hülye kifogásokkal ...
Persze csináljunk védekező fajt, ami semmire nem lesz jó mint hogy megfogja az orik nagy részét, ugyan a többi szétüti, de az nem gond, nincsenek sokan. Ja hogy visszaütni se tud? Nem baj ez védekező faj, a gömbölést nem akarjuk elvenni? Mondjuk 50% torony felett ne is gömbölhessen, sőt tudok jobbat ne is varázsolhasson, na milyen? Tetszik ugye? Agyrém. Kiderült egy baki erre darabokra kell szedni az amúgy teljesen rendben levő fajt. Halkan megsúgom hogy vannak máshol is a játékban tolvajok akik folyamatosan lopnak. Neadjisten messziről, esetleg elfek is, uram segíts! De nem ezért tolvaj valaki? A hadik is folymatosan foglalnak az nem baj? Legalább annyira mintha lopnának. |
All times are GMT +1. The time now is 14:24. |