![]() |
ingyenföld minden szövinek.
|
Quote:
|
Quote:
|
teljesen leamortizáltok
eddig akármit mondtam az mind rossz volt valami vidámat is jó lenne hallani az már biztos hogy 12% torony kell |
:p
Quote:
csak ül egy rönkön és élete napjait termeléssel tölti és száll a dal hogy törpnek lenni jó és szól a dal hogy pláne ha esik a hó Dalol a pénzes törp és nevet a hold s a dalban alszik a völgy béke van és a hótakarót ránk teríti egy tölgy már éjjel van de még mindig kint ül és dúdol valamit lágyan alszik édesen hangját hallgatva sok kis törpi az ágyban és száll a dal hogy itt jön a fosztogató és szól a dal hogy riadó!' |
egy törpénél ha egy körben van indítva a fedezés és a feltárás mi ér be először? lesz mondjuk a fedezésből 20 üres területe és arra még tár fel bányákat, vagy nem?
|
Quote:
azt még nem próbáltam, hogy bontok- feltárok- fedezek- építek és akkor mi lesz ha egy körben jön a fedezéssel a feltárás... :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
de engem is érdekelne :) |
nem célzott fedezésről volt szó. sima fedeztés és feltárás egy körben. 3 bányát akartam feltárni 25öt fedeztem simán. csináltam két üreset próbaképpen. eredmény 1 hektár feltárása eredménytelen lett.
vagyis a feltárás ér be előbb és ez után a fedezés. a 2 sima üresre sikerült feltárni. |
All times are GMT +1. The time now is 08:27. |