Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek törpe országoknak... Stratégiák törpékkel... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=167)

Killer 03-30-2011 07:23

ingyenföld minden szövinek.

Rob 03-30-2011 07:25

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 284748)
kiváncsiságból mi lenne ha 20-20% torony-barrak felállás lenne tele íjjal és semmi elit vagy ló?

az egy nagyon passzív törpe lenne aki senkit nem tudna ütni, viszont őt bárki megüthetné. az elf az egyetlen márka amivel meg lehet próbálni olyan orit csinálni ami csak védelemre épít. a többi fajnál a védelemnek csak fele a torony a másik fele a ló:)

Hex 03-30-2011 19:17

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 284748)
kiváncsiságból mi lenne ha 20-20% torony-barrak felállás lenne tele íjjal és semmi elit vagy ló?

20/20 elfnél is kevés :D

szoviet t56 03-31-2011 18:56

teljesen leamortizáltok
eddig akármit mondtam az mind rossz volt
valami vidámat is jó lenne hallani

az már biztos hogy 12% torony kell

Princ 03-31-2011 22:13

:p

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 284853)
valami vidámat is jó lenne hallani

'Lent a hófödte törpvölgyek aljában él egy jópofa törpi
csak ül egy rönkön és élete napjait termeléssel tölti
és száll a dal hogy törpnek lenni jó
és szól a dal hogy pláne ha esik a hó

Dalol a pénzes törp és nevet a hold
s a dalban alszik a völgy
béke van és a hótakarót
ránk teríti egy tölgy

már éjjel van de még mindig kint ül és dúdol valamit lágyan
alszik édesen hangját hallgatva sok kis törpi az ágyban
és száll a dal hogy itt jön a fosztogató
és szól a dal hogy riadó!'

Merengő 06-10-2011 08:28

egy törpénél ha egy körben van indítva a fedezés és a feltárás mi ér be először? lesz mondjuk a fedezésből 20 üres területe és arra még tár fel bányákat, vagy nem?

Zoli 06-10-2011 12:31

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288626)
egy törpénél ha egy körben van indítva a fedezés és a feltárás mi ér be először? lesz mondjuk a fedezésből 20 üres területe és arra még tár fel bányákat, vagy nem?

ha jól értettem a kérdést, el se tudsz indítani annyi feltárást, amennyi az aktuális területed 15%-ánál több

azt még nem próbáltam, hogy bontok- feltárok- fedezek- építek és akkor mi lesz ha egy körben jön a fedezéssel a feltárás... :rolleyes:

Tsobi 06-10-2011 12:37

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 288629)
ha jól értettem a kérdést, el se tudsz indítani annyi feltárást, amennyi az aktuális területed 15%-ánál több

azt még nem próbáltam, hogy bontok- feltárok- fedezek- építek és akkor mi lesz ha egy körben jön a fedezéssel a feltárás... :rolleyes:

Szerintem arra gondolt, hogy ha a célzott fedezést egy körben indítja a feltárással, akkor kell-e üres heki a feltárt lelőhelyeknek vagy elég, ha ott a felfedezett terület bányátlan fele?

Zoli 06-10-2011 12:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 288630)
Szerintem arra gondolt, hogy ha a célzott fedezést egy körben indítja a feltárással, akkor kell-e üres heki a feltárt lelőhelyeknek vagy elég, ha ott a felfedezett terület bányátlan fele?

ahha, arra írtam, hogy még nem próbáltam
de engem is érdekelne :)

Merengő 06-10-2011 13:09

nem célzott fedezésről volt szó. sima fedeztés és feltárás egy körben. 3 bányát akartam feltárni 25öt fedeztem simán. csináltam két üreset próbaképpen. eredmény 1 hektár feltárása eredménytelen lett.

vagyis a feltárás ér be előbb és ez után a fedezés. a 2 sima üresre sikerült feltárni.

All times are GMT +1. The time now is 08:27.