![]() |
Hülye vagyok, na. :mad:
Bocsánatot kérek! :) Meglátjuk h ma ki tudok-e menni. :) |
Gyula! -Kijózanodtál már? - Mert ha józan vagy, akkor nem megyek. Akkor marhára unalmas tudsz lenni... Amúgy 14h felé ott vagyok:)
|
bMeg :mad:
Eddig meló volt és csak most értem haza :( :mad: Nah gó készülődni. Ne igyátok meg az összes sört ;) |
köszönős izé:)
Nah megvolt a tali. Ugyan mindenki engem ütött, bántott és mindenki parancsolgatott, ráadásul a Dunába is állandóan be akartak dobni, azért jól éreztem magam.:)
Nagyon örülök hogy megismertem a Big Gunosokat, mostmár értem a klánnév választást:D Találkozhattam egy "élő legendával", a "modik gyöngyével". Remélem Cece "ühümmm" Zsóti is hazaért és jól van.:D A kaja finom volt, a sör kifogyhatatlan, Puma és Franci tökrészeg:D Az anyagi kár jelentős (minusz egy kvad...), a szellemi pusztítás határtalan...:D Azt hiszem a képek magukért fognak beszélni:) ps: üdvözlet a kutyának, és persze Gáspárnak;) |
No, akkor... én is köszönöm, hogy ott lehettem... egyben hazaértem és a tükörbe nézve szembesültem, azzal a ténnyel, hogy nekem mégiscsak szuku helyett (Ami szintén nem volt nálam.) naptej kellett volna.:D Örültem, hogy megismerhettem a társaság tagjait (Ez sajnos nem garancia arra, hogy legközelebb is mindenkit kapásból felismerek.:o). Nagyon jól éreztem magam és most hulla vagyok.:) A képek tuti beszédesek lesznek...:) (Megkergettem Steve-t.:p) Ui.:Kijaza Gáspár?:confused: |
Nah akkor én is szólok pár szót :o
A tali szuper volt és istenien éreztem magam :) Köszi mindenkinek a mindent és tök jófej emberkéket ismerhetem mag :) Nem csalódtam és ez a lényeg :) Külön köszönet a szervezőknek :) Az ismerkedésről csak annyit, hogy azokkal akikkel pénteken ill. szombat délig találkoztam/beszéltem tutira nem fogom elfelejteni, de a szombat délután és az este nagyrésze kimaradt az életemből :o A képek nemtom fent vannak e, de szerintem nem merem megnézni :D Most pedig azt hiszem húzok aludni, mert mindennem fáj. |
szia mindenki:)
köszi mindent naon naon joooo volt a BULI:D:D:D:D Zsoltikám akkor rám sem emléxel?:( :P |
Quote:
|
én is csupa jót tudok mondani:)
a kaja egyenesen fenséges volt:rolleyes: és ritka jó társaság jött össze;) |
én meg lusta dög vagyok, és csak annyit mondok, csatlakozom az előttem szólókhoz :)
tényleg jó buli volt :) :) :) :) köszi a két tündéri szervezőnek, és minden közreműködőnek ;) |
All times are GMT +1. The time now is 20:47. |