Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Ati 03-27-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 82751)
mivel minden ori neve S. -re van cserélve, nem túl beszédes ez a log :(

Infókiadás nem megengedett, akit érdekel, az meg tudja nézni az események között a játékon belül. Bár nem néztem, feltételezem, hogy a támadó és a támadott az végig azonos.

Xeper 03-27-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82759)
Infókiadás nem megengedett, akit érdekel, az meg tudja nézni az események között a játékon belül. Bár nem néztem, feltételezem, hogy a támadó és a támadott az végig azonos.

Feltételezni én is feltételeztem, de elég sokmindent lehet feltételezni. Legalább A és B lehetett volna a jelölés... :)

It(AZ:)) 03-27-2007 14:50

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 82814)
Feltételezni én is feltételeztem, de elég sokmindent lehet feltételezni. Legalább A és B lehetett volna a jelölés... :)

Lusta voltam átírni, csak az orik első betűjéig töröltem. Természetesen mindig ugyanaz a támadó, és az áldozat is változatlan, egyébként túl sok értelme nem lett volna. Már ha így volt egyáltalán :)

Szecsa 03-27-2007 17:53

Azert en arra kivancsi lennek, hogy jogos volt e :)
Mert ha pl. haboru van, akkor ez szerintem nem olyan kirivo.

Synkel 03-27-2007 18:04

Lehet felvetették már korábban is, ha igen, elnézést kérek, most nem olvasom vissza az egész cuccot.
Ahogy én elfigyeltem, a legnagyobb baj a kezdő külföldiek lemészárlása mellett( ezt kisbér majd megoldja:D:D) az, hogy az orik feltorlódtak, semmivel sehova nem lehet menni.
A magyar A-ban régen úgy tudom volt olyan fordulási lehetőség, hogy A-ban eltöltött 1k kör után lefordulhatott a páciens, topkörök számától függetlenül.
Szerintem egy ilyesmi azért sokat segítene mind az angol mind a román 1/A-n.

lacqa 03-27-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 82942)
Lehet felvetették már korábban is, ha igen, elnézést kérek, most nem olvasom vissza az egész cuccot.
Ahogy én elfigyeltem, a legnagyobb baj a kezdő külföldiek lemészárlása mellett( ezt kisbér majd megoldja:D:D) az, hogy az orik feltorlódtak, semmivel sehova nem lehet menni.
A magyar A-ban régen úgy tudom volt olyan fordulási lehetőség, hogy A-ban eltöltött 1k kör után lefordulhatott a páciens, topkörök számától függetlenül.
Szerintem egy ilyesmi azért sokat segítene mind az angol mind a román 1/A-n.

szerintem ettől csak kiürülne az A csoport...

Synkel 03-27-2007 20:28

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 82962)
szerintem ettől csak kiürülne az A csoport...

MIért? Aki lefordul, megy még egy kört a kis 3-asért, közben B-ből felmehet A-ba. A torlódást tutira csökkentené.
B-ből meg 2k kör alatt fordulnának azok akiknek van A-ban fordulóképes orijuk.

lacqa 03-27-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 82983)
MIért? Aki lefordul, megy még egy kört a kis 3-asért, közben B-ből felmehet A-ba. A torlódást tutira csökkentené.
B-ből meg 2k kör alatt fordulnának azok akiknek van A-ban fordulóképes orijuk.

ha jól emlékszem, amikor ez a szabály volt érvényben, akkor a magyar A-ban is kevesebben voltak.

amúgy ha egy átlagos játékos fellép egy csoportba, ahol van 15-20 ország, akik háromszor nagyobbak nála, és 1000 kör után azt látja hogy alig jutott közelebb, akkor valószínűleg a lefordulást fogja választani.

lehet hogy következő körben, (vagy később) kíváncsi lesz, esetleg ha több országa van akkor fent hagy egyet ennek ellenére is, de szerintem a közvetlen hatása az lenne, hogy lecsökkenne az A létszáma 30-35 körülre, és ott stagnálna egy ideig. kétségtelen, hogy ebben a pesszimista forgatókönyvben is az szerepelne, hogy a többi csoport megmozdulna.

Synkel 03-27-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 82996)
ha jól emlékszem, amikor ez a szabály volt érvényben, akkor a magyar A-ban is kevesebben voltak.

amúgy ha egy átlagos játékos fellép egy csoportba, ahol van 15-20 ország, akik háromszor nagyobbak nála, és 1000 kör után azt látja hogy alig jutott közelebb, akkor valószínűleg a lefordulást fogja választani.

lehet hogy következő körben, (vagy később) kíváncsi lesz, esetleg ha több országa van akkor fent hagy egyet ennek ellenére is, de szerintem a közvetlen hatása az lenne, hogy lecsökkenne az A létszáma 30-35 körülre, és ott stagnálna egy ideig. kétségtelen, hogy ebben a pesszimista forgatókönyvben is az szerepelne, hogy a többi csoport megmozdulna.

Igen, a többi csoport megmozdulna, és szerintem ez lenne a legfontosabb. A-ból hirtelen lefordulna lehet a csoport fele, akik nem akarnak versenyezni a régen bebetonozott magyar profikkal, de mennének helyettük új orik, forogna a föld, és talán lehetővé válna, hogy aki ott akar maradni, megalapozhassa a jövőjét.
Mint korábban is mondták, Angol és Román hódra nem feltétlen jók a magyarban elfogadott és megszokott szabályok.

Ati 03-29-2007 14:25

No, tessék, egy külföldi emberke, aki épp stratégiák után érdeklődik az angol nyelvű részben. :) Most lehet megmutatni, hogy ki mennyire profi. :)

All times are GMT +1. The time now is 15:54.