![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azert en arra kivancsi lennek, hogy jogos volt e :)
Mert ha pl. haboru van, akkor ez szerintem nem olyan kirivo. |
Lehet felvetették már korábban is, ha igen, elnézést kérek, most nem olvasom vissza az egész cuccot.
Ahogy én elfigyeltem, a legnagyobb baj a kezdő külföldiek lemészárlása mellett( ezt kisbér majd megoldja:D:D) az, hogy az orik feltorlódtak, semmivel sehova nem lehet menni. A magyar A-ban régen úgy tudom volt olyan fordulási lehetőség, hogy A-ban eltöltött 1k kör után lefordulhatott a páciens, topkörök számától függetlenül. Szerintem egy ilyesmi azért sokat segítene mind az angol mind a román 1/A-n. |
Quote:
|
Quote:
B-ből meg 2k kör alatt fordulnának azok akiknek van A-ban fordulóképes orijuk. |
Quote:
amúgy ha egy átlagos játékos fellép egy csoportba, ahol van 15-20 ország, akik háromszor nagyobbak nála, és 1000 kör után azt látja hogy alig jutott közelebb, akkor valószínűleg a lefordulást fogja választani. lehet hogy következő körben, (vagy később) kíváncsi lesz, esetleg ha több országa van akkor fent hagy egyet ennek ellenére is, de szerintem a közvetlen hatása az lenne, hogy lecsökkenne az A létszáma 30-35 körülre, és ott stagnálna egy ideig. kétségtelen, hogy ebben a pesszimista forgatókönyvben is az szerepelne, hogy a többi csoport megmozdulna. |
Quote:
Igen, a többi csoport megmozdulna, és szerintem ez lenne a legfontosabb. A-ból hirtelen lefordulna lehet a csoport fele, akik nem akarnak versenyezni a régen bebetonozott magyar profikkal, de mennének helyettük új orik, forogna a föld, és talán lehetővé válna, hogy aki ott akar maradni, megalapozhassa a jövőjét. Mint korábban is mondták, Angol és Román hódra nem feltétlen jók a magyarban elfogadott és megszokott szabályok. |
No, tessék, egy külföldi emberke, aki épp stratégiák után érdeklődik az angol nyelvű részben. :) Most lehet megmutatni, hogy ki mennyire profi. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 15:54. |