![]() |
*** (#******)
2007-03-15 Helyezés: * Érték: 12499 Ezt a királyságot szeretném valakinek odadni teljesen ingyen,nekem már ninc sszükségem rá! egy erősen pirosgyanús megnyilvánulás az 5-ösről:D azt hiszem ezt már nem sokan fogják látni:p |
*** (#******)
2007-03-14 Helyezés: * Érték: 12765 Szevasztok!!!! Sunyi tolvaj személyiségű félelfek jelentkezését várom szöv.be!! Kb. 1k tolvajjal.. jelentkezni nálam, a többit üziben!! Kösz!! Jó hódítást mindenkinek!! mégis csak lett új személyiség? :D |
*** (#******)
2007-03-16 Helyezés: * Érték: 31428 MNT-t kell kötnöm mindenkivel! mint ha muszáj lenne... de akkor vajon mit fog csinálni egy háborús játékban? :confused: |
he?
zzzzzzzzz (#000000)
0001-01-01 00:00:01 Helyezés: 0 Érték: 0 szövit a közelböl élőholtk kiméljnek vezér vagyok fél-elf toli tgy ajálatot ha a föntiekegfelelz jo lenne de nem ötelezö: msn, skype, vip, NEM KÖTELEZŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________ a végét bizonyára az igazán értetlenek kedvéért hangsúlyozta... :D az egész nincs 20 szó, de ebből csak 7-8 szó helyes. már persze magyarul... :rolleyes: |
Quote:
nincs jobb ,mint részegen dipi-be körülményesen megfogalmazni a mondanivalód, csak a fránya mozgáskoordinációs zavar miatt elütsz "egy-két" billentyüt:D én spec értek minden szót:D (lehet nektek is menne pár feles után:D) |
(#xxxxxxxx)
2007-03-17 17:35:10 Helyezés: xxxx Érték: xxxxx szövetségbe várok hadis óriást min 1000 fős hadsereggel bármit megtermelek neki és nagyon sok tudomány tekerccsel szolgálhatok a kérésedre is !!! valszeg tekiíró törpincs lehet.:) |
Quote:
|
képes voltál elvenni tőle amit hetek vagy hónapok véres munkájával szedett össze? na jó én is megcsináltam volna...:)
|
********* (#******)
2007-03-19 19:56:22 Helyezés: *** Érték: 43135 hali Nagy Vezérek szövibe keresünk 2 tagot: 1 tolis ori feltétel: 12k toli kemény védelem és némi ló vagy elit.úgy 5k körűl. 1 hadis ori védelme fullon 7-8k ló vagy elit halott ori nem kell viszont vagy elf vagy óriás az jöhet,csak 3-4 körön belüli orikat várunk vip msn jó ha van és ne félj lenyomni a hulát sem jeletkezni a következő orinál lehet:) ******** (#******) Szerintem ilyen értéken illik már a lovat nem védelemnek nevezni, meg a tolistól nem elvárni, hogy lovat tartson:D :D |
Quote:
Ha valami nem stimmel, tegyél be egy vesszőt, és máris világos lesz :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:02. |