Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Zounok 12-16-2008 13:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 199466)
Mar csak az a kerdes, ki ment szembe... :)

Ps. Akkor ez mar nem kerdes. Ez esetben a Pekeknek nagyobbat kellett volna bontani, vagy esetleg 2 sereget kuldeni, vagy mindkettot egyszerre, es akkor meg szebb lett volna a szembemenetel... :)

De igy is grat, hogy ilyen hajnali idopontban kiszurtaka raallast, es visszamentek! :)

Igen , a pékek kiszúrták, hogy rájuk álltunk, és nem sokat szarakodtak, szembejöttek...Gratula érte. Csak azt nem értettem akkor, hogy miért nem több sereggel....bár nem esett volna jól :) A ránk küldött seregből én tudom miért nem jöttek több sereggel, de ezt ugye a fórumokon nem lehet közzé tenni....A bontásnál már nem volt esélyük, mi sokat tudtunk bontani nagyon és eleve lefokozással álltunk rájuk...

ui: Köszi a gratot.

Iron 12-16-2008 13:28

Üdv! Grat Zou, szépen csináltátok. Mentettük a menthetőt. A gond ott kezdődött, hogy éppen egyénibe kinn voltam és be kellett pattintanom a seregem, hogy nehogy ez miatt legyetek alattunk. Igy visszagondolva kár volt. Ha akkor én nem egyénibe támadok akkor nem 1 sereg ment volna vissza :) Igazából visszagondolva, megcsinálhattuk volna, hogy fordítva legyen a helyzet és ti bukjatok sokat, de utólag okos az ember. :)

Még1* Grat és remélem visszaadhatjuk :)

Zounok 12-16-2008 13:32

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 199480)
Üdv! Grat Zou, szépen csináltátok. Mentettük a menthetőt. A gond ott kezdődött, hogy éppen egyénibe kinn voltam és be kellett pattintanom a seregem, hogy nehogy ez miatt legyetek alattunk. Igy visszagondolva kár volt. Ha akkor én nem egyénibe támadok akkor nem 1 sereg ment volna vissza :) Igazából visszagondolva, megcsinálhattuk volna, hogy fordítva legyen a helyzet és ti bukjatok sokat, de utólag okos az ember. :)

Még1* Grat és remélem visszaadhatjuk :)

Az esély mindig ott van :) Csak remélem nem éltek vele :) Akkor már értem miért olyan sereg jött, amilyen jött...egy része igen meglepő volt :)

Grat a gyors reagálásért, így legalább nem lett nektek olyan nagyon csúnya az eredmény.

Xeper 12-16-2008 17:33

Ezt így is meg lehet tárgyalni? :)
Gratula az ütésért, a szembemenetelért, és a megnyilatkozásokért :)

Killer 12-16-2008 17:48

na igen nem mindig a sárdobálás:D
innen is grat mindkét félnek:)
figyelgettem éjjel az eseményeket.

vityu 12-16-2008 18:31

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 199515)
figyelgettem éjjel az eseményeket.

Erről álmodtál? :D:D:D

Killer 12-16-2008 22:15

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199526)
Erről álmodtál? :D:D:D

ugyanmár vityu:p
a klánvezérek soha nem alszanak tudhatnád;)

vityu 12-16-2008 22:55

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 199568)
ugyanmár vityu:p
a klánvezérek soha nem alszanak tudhatnád;)

Tudom ;) Én se szoktam! :)

Batu 12-16-2008 22:58

Mijaza "aludni"?:)

Killer 12-16-2008 23:09

nemtom pontosan nekem is csak mesélték:p

All times are GMT +1. The time now is 20:15.