![]() |
Quote:
Vagy Synk belépett Andrew orijába és ellenőrizte a seregeket?:eek::D |
Quote:
Vagy egyszerűen látja a pontlistában, hogy "közel vannak egymáshoz" MIért gondolom, hogy szégyen? Mert harcosok szöviben van, legalábbis ezt írta. Ha pedig abban van, és nem tudta védeni X (X>4, de legyen inkább 6) körről, akkor az biz csalódás a szememben :D |
Quote:
|
Quote:
|
Attila, feltételezem az sokkal kevésbé zavart volna, ha fordított eseményt másolok be, azaz Harcosok veri be Andrewt:)
Az a Harcosok, aki lemnt-zik előbb, aztán elkezdi provokálni a másikat, és még azt se veszi észre 24 kör alatt, hogy megszűnt az mnt-je. Ha Remyék ellen is ilyesmivel készül csalódni fog, nem olyannak ismerem őket, akik csak úgy az utcáról bármi jöttmenttel békét kötnének... |
Quote:
És csak a kétségek eloszlatása végett láttam a pontlistát. Számolásban nem vagyok egy őstehetség ugyan, de ennyi azért megy:) |
Quote:
Bár az első levelemre visszajött egy válasz egy címmel és a címre kattintva azt írja a leveled nem jutott el a supporthoz küldd el újra(nem szóról szóra ez de ez volt a lényege) Újra elküldtme másik email címmel;) |
Quote:
Te ritka peches ember vagy ám, tudod? Hogy ilyen csak veled történik meg...:) |
Quote:
Ha kapok választ És lehetséges akkor be fogom ide másolni azt:) Ha nem kapok akkor fogok nyitni 1 témát holnap délután amiben megkérem Atit nézze meg(utána meg mér ugye nem lesz látható az eseményeim között semmiképpen) Én tisztában vagyok azzal,hogy nem tud senki ezzel mit tenni:) De azért jó dolog ezt igy tisztán látni:) |
legalább kiderült az egyik harcosok ori neve :)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:43. |