![]() |
Lassan nem lesz olyan topic amit még olvashatnék, előbb-utóbb mindegyiket le kell tiltanom, mert valakik mindig egymásnak esnek...
(és ezzel nem is vagyok off, mert lassan tényleg dühös leszek: nyissatok egy új témát, ha vitatkozni akartok Pepával :mad:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De egyébként is... |
Quote:
|
Quote:
Eddig meg voltam győződve arról, h a 'mert' általában következményre utal... |
Mintha lenne amugy vmi nyelvtani topic is... itt legalabb duhongjetek neha, hogy ne legyen ennyire off, ilgum-bulgum!! :)
|
az Itt és Sehol közti határ a Majdnem és a Szinte:)
|
Quote:
Bár sztem a magyar nyelv megcsúfolása is a dühöngőbe kívánkozik... :) |
vagy tényleg művészet
és akkor bőrkötésbe kívánkozik:))) |
Quote:
|
Quote:
|
Na, kezdődik...
|
Quote:
|
Quote:
A kiemelt szó, csak gyakoriságot fejez ki, vagyis nem mindig. a nyelvet én is helyesen szoktam használni, csak néha elgépelek egy-két szót;) |
Quote:
Ha nem tudod / akarod ezt megtenni, akkor beidézem neked: "A szokás olyan viselkedésminta, mely egyrészt előír bizonyos viselkedéseket, másrészt jellemzően és ismétlődő módon jellemző egy cselekvőre, vagy cselekvők egy csoportjára. Az utóbbi értelemben az attitűdhöz, vagy a diszpozícióhoz áll közel, míg az előbbi értelemben inkább a normához, és a joghoz, bár a kényszerítő erő, mely a betartását szavatolja, nem olyan erős, mint a jog esetében." "A szokás: 1. A gyakorlat során kialakult és valamely közösségben általánosan követett cselekvési mód. 2. Valakitől rendszeresen végzett, rá többé-kevésbé jellemző cselekvés, illetve ez mint beidegzettség." |
Quote:
Viszont, nezzuk most szemantikailag az alabbi mondatod: "A kiemelt szó, csak gyakoriságot fejez ki, vagyis nem mindig." Na ennek aztan total semmi ertelme. Ha csak gyakorisagot fejez ki, akkor mindig, ha nem mindig, akkor nem csak gyakorisagot. Magadnak mondasz ellent. :) |
Quote:
|
Quote:
ps: nekem innentol elegem is van, hogy egy egyszeru logikai ellentmondast sem latsz meg, hanem elkezdesz tok mast magyarazni utana :) ismered ezt a mondast? Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with their experience. :) |
Quote:
|
Dühöngök. Nem mentettem le Csokibácsi féle popcornos smiley-t, most beraknám.
|
Quote:
|
Irígylem, hogy egyeseknek micsoda problémáik vannak :)
|
Quote:
|
Ó anyám borogass :)
mindig is utáltam a nyelvtant :) |
megértelek ...:)
Mindig gyanítottam, hogy lappang bennem a diszlexia...:confused::D |
Quote:
|
Neten, nyelvtanon kötekedni, ez olyan szőrszálhasogatás hogy hihetetlen :)
Más kérdés mikor érthetetlenül vacakul ír vki. |
Polgárok, pukkadjatok mind, ara való a Dühöngő! :))
|
pukk pukk :D
de hogy mér van megint ilyen rohadt fülledt meleg... rühellem a nyarat. :mad::( |
Quote:
|
Quote:
Egyébként egy magyar fórumon, ahol nem mindenki beszél angolul, angol aforizmákat bemásolni etikus? A kiemelt rész, mert akarod: Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesülyesztenek a szintjükre és a rutinjukkal\ tapasztalatukkal legyőznek. |
Quote:
|
Pepáról most már le lehet szállni,srácok!
|
Nem sok időm volt a fórumra mostanság, de itt csak mindenki a másik vérét szívja......
Kicsit már unalmas......:mad::( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:05. |