![]() |
Quote:
|
Quote:
De ha nem lesz 5 pontos, nem lépek be :) |
Quote:
|
Nálam ennyi:
Saját és szövetségeseid eseménylistája az elmúlt 3 napból: 2010-08-19 23:21:06 E (#1000004) megtámadta C (#1000002) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2010-08-19 22:21:06 A (#1000000) megtámadta E (#1000004) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2010-08-19 22:15:06 E (#1000004) elfoglalt 14 hektárt D (#1000003) országától. |
|
Ház 109 55%
Kevés házam lett a végén. Erre volt elég. |
Quote:
De így is necces volt, mert Bobos állandóan viharozott, még jó, hogy elején beütöttem :D |
Jó éjt párbajhősök:D
Aludjatok szépen. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gratula mindenkinek! :)
Összesítés mellékelve. |
Ne feledjétek, hogy a forduló utolsó párbaja vasárnap 18 órakor kezdődik! Már most lehet jelentkezni!
|
Quote:
|
Quote:
Attila 3. lett, így 3-3=0, zomm meg 0 pontot kap... Vagy maradhat, de akkor én is kérek 5 pontot a győzelemért... :) |
Quote:
Bobtól sajnálod a pontot?:eek::D |
Quote:
|
Gratula a győztesnek!
Engem az elején megfojtott egy hős varázsló!:) Fél órával a vége előtt meg bealudtam.:o Ki volt a C? Meg ki ki volt? |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Holnap 18 órakor kezdődik a forduló zárópárbaja!
|
Quote:
|
Most valóban jó, de a 6. forduló 2.párbaj összesítése is jó?
Ott volt 7 induló Atival együtt és ott sztem 5,4,2,0,0,0 pontokat kellett volna kiosztani. És a 6.forduló 3.párbaján az összesítő szerint 4 induló volt Atival együtt, ott pedig sztem akkor 3,1,0 pontokat kellett volna adni. Szerintetek? |
Quote:
http://hodito.hu/parbaj/1279.html |
Quote:
Magyarázd már meg. http://hodito.hu/parbaj/1278.html 6 induló volt egyébként Atival. |
Így megnézve tényleg van egy kis hiba, mert a A száműzött visszatért ori, Tuvalu győzelménél van írva, pedig ott nem is vett részt.
|
Olasz!
Itt egy webes összesítés. Ezek a pontkiosztások helyesen vannak elkészítve, a pdf-es fájlnál kell majd cserélni, de az eredményen az nem változtat. Quote:
|
Quote:
2. 4pont 3. 3pont-1pont=2pont 4. 2pont-2pont=0pont 5. 1pont-3pont=-2 vagy 0pont 6. 0pont-4pont=-4 vagy 0pont 7. 0pont-5pont=-5 vagy 0pont |
Quote:
|
Quote:
Úgy voltam hírtelen, hogy a 3. helyezett 3 pontot kap. |
Megvan a hiba a pdf-es összesítésben!
Száműzött 2pontját a 3.forduló helyett a 2. fordulóba írta Ati. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Igaz, egy oszloppal elcsúszott az egyik pont. Köszönöm az észrevételt. Javított összesítés mellékelve. A kapott pontokon ez nem változtat, de a statisztika legyen teljesen jó.
|
Este 18 órakor kezdődik a forduló utolsó párbaja!
|
Gyanítom hogy nem leszek este, hagyok kis esélyt Poolnak, hogy meglépjen tőlem most. :)
Mindenképpen akarok majd venni pár üveg bort a Bornapokon, és pont 18- és 22 között van nyitva. És ha minden jól megy ivászat is lesz akkor. Mind a két program fontosabb, minthogy a net előtt üljek :p |
Már csak 32 perc van hátra a párbajig, amin nem veszek részt.
Épp sül a Steekem a grillen, uhh de fini lesz!:D |
Quote:
Pont ma grillezel? Pfff, arra ott lett volna a péntek-szombat. :p |
7 perc. Gyertek!
Ui: Hmm, a windows-om ideje valahogy nagyon elszállt... Akkor MOST 7 perc... :) |
Last-minute! :)
|
Sok sikert!
|
| All times are GMT +1. The time now is 10:40. |