![]() |
Még egy hely. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne feledjétek, hogy ma este párbaj!
|
2009-12-13 20:57:29 Távolbalátásod eredménye:
Feléd tartó seregek: * A (#1000000) serege feléd tart, előreláthatóan 1 kör múlva érkezik meg. A sereg összetétele: 200 katona, 0 támadó, 100 íjász, 500 lovas és 0 elit. ezt fogtam a végén :D Köszi a játékot. eredmény: http://hodito.hu/parbaj/1174.html |
esemény sok volt :)
Teljes lista az elmúlt 24 óráról: 2009-12-13 21:00:10 A (#1000000) megtámadta D (#1000003) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2009-12-13 20:27:06 A (#1000000) megtámadta E (#1000004) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2009-12-13 20:18:06 E (#1000004) megtámadta A (#1000000) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2009-12-13 20:15:09 A (#1000000) elfoglalt 15 hektárt E (#1000004) országától. 2009-12-13 20:15:09 E (#1000004) elfoglalt 17 hektárt A (#1000000) országától. A = Pool (#160521) B = Horland (#1) C = Kard-szárnyú lepke (#442288) D = Numer@ (#252331) E = Tuvalu (#3490) Tsobi nem volt sajna:( |
Na még egy párbaj, és akkor vége az idei sorozatnak.
Jó kis sorozat volt, csak kár, hogy nem én győztem:o :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
rendes vagy:) |
Gratula mindenkinek, úgy látom sikerült összehozni egy olyan párbajt, aminek a végén a top3 még mindig nem teljesen dőlt el. :) Helyes. :)
Az összesítést mindjárt töltöm fel, új párbaj kiírása nem ma. |
1 Attachment(s)
Az utolsó előtti párbaj utáni összesítés mellékelve.
Naz még mindig győzhet az utolsó párbajon, amikoris egyforma pontszáma lesz Tuvaluval, ebben az esetben az átlagpontok számítanak majd. Feltéve persze, hogy Naz első lesz. Ha Tuvalu lesz első, akkor bebiztosítja a helyét. Ha más lesz első, akkor is marad harmadik helyen Tuvalu. Szóval Tuvalu, vagy Naz? Naz, vagy Tuvalu? Ez a nagy kérdés megmarad még az utolsó párbajra! Addig is íme az eddigi összesítés. :) |
Quote:
|
Quote:
Naz Tuvalu, Tuvalu Naz...talán kettő az egyben:confused::eek::D A végén meglátjuk ki marad felül a párbajban:D |
Indítottam holnap estére egy gyakorlópárbajt, nulla körös nevezési díjjal. A nyeremény is nulla lesz így... Igazából ez egy próba, hogy működik-e ez így... :D De azért jöjjön játszani, aki akar. :)
|
Milyen nagy összecsapásról van szó a kiírásban? :)
|
Quote:
|
Quote:
hát ott mi csak statiszták vagyunk :) |
A nagy összecsapás gyakorlópárbajára épp csak a két fő résztvevő nem jelentkezett :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Előzetes: várhatóan ma ki lesz írva a párbajsorozat utolsó párbaja.
|
A 9. forduló 5. párbaja, vagyis az idei párbajsorozat UTOLSÓ párbaja szombat délután 18 órás kezdettel kiírva.
Csak olyanok jelentkezését fogadom el, akik már a párbajsorozatom legalább egy párbajon részt vettek. A résztvevők elfogadása jelentkezési sorrendben történik, a megadott helyek számáig. A párbaj a résztvevők számától függetlenül megrendezésre kerül. Gyertek minél többen az utolsó összecsapásra, és legyen egy jó idényzáró párbaj! :) |
bornzérem
Igazán nem akarok (ünne)prontó lenni, de Naznak eddig 29 részvételből van 71 pontja, nekem pedig 23 részvételből 66. Úgyhogy ha neki lesz 30-ból 76 és nekem pedig 24-ből 66, akkor is az átlag 2,53 kontra 2,75 lesz "ide".
Úgyhogy izguljon aki szeretne, meg ha ráérek szombaton, akkor ott leszek, de Naz nagyon ne élje bele semmilyen lehetőségbe, mert úgy tűnik nincs. Hacsak el nem számoltam valamit, vagy ki nem találtok valami új sorrendszámolást. De akkor olyat találjatok ki, hogy még első is lehessek. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ó a fenébe, a holnap munkanap... Hétvégére akartam tenni az utolsó párbajt, erre elveszik alóla a hétvégét. :( Na mindegy, most már marad... :(
|
Quote:
Ezért is nemtok menni, mert a suliban záróvacsi lesz, nyamnyam :) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy is itthon max üres sörösüveg van, abba elég nehéz belerakni a halat :) |
Quote:
|
Munkanap ide vagy oda, este párbaj! Még 2 hely kiadó!
|
Másfél óra a szezonzáró párbajig!
|
Egy óra, és egy szabad hely.
|
Úgy látom valami miatt sokan félreértették a felhívásomat, ezért pontosítok.
Ez a párbaj a 2009-es párbajsorozat záró párbaja. Mint ilyen, ugyanazok a feltételek, mint az eddigi párbajoknak. Konkrétan: ha valaki az előző 44 párbaj egyikén sem játszott, akkor most már nem veszem be! Csak olyanok jelentkezését fogadom el, akik már legalább egy párbajon résztvettek a párbajsorozat folyamán. |
Kis izgalom legyen.
hulla-harcos leszek :D |
Sok sikert mindenkinek! :)
|
Végetért a 2009-es párbajsorozat utolsó, 45. párbaja.
Az eredményeket megtekinthetitek itt: http://hodito.hu/parbaj/1179.html Gratulálok mindenkinek. Összesítés hamarosan... :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:20. |